2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaslar merhaba.
umarim herkesin bebegi de kendisi de sagliklidir. ben havaalanindan eve donuyorum, 4 gundur toplam 5 saat falan uyumusumdur. bebegi gormemize de daha 1 hafta var, insallah iyidir benimki de.
biraz karismis forum ama tam da anlamadim. umarim sanal ortamda cok olan yanlis anlasilmalardan ibarettir.bilen biri varsa bana da anlatsin. o kadar yorgunum ku... ama hic eve de gidesim yok, koca valizle kendimi taksime atmak istiyorum.

evet gecmisi okumak istedim ama bas edemedim. bir de ben arabada okumak konusunda cok nazikimdir, hemen araba tutar.
niye kuseyim yahu? yoksa gecmisi nasilsa okumaz diye arkamdan atip tuttunuz mu???? hiiii??

Hoşgeldin anchusa biz de tam olarak ne olup bittiğini anlayamadık.Hafta sonu güzelce dinlenip aktif kullanıcı olarak aramıza dönmeni istiyoruz...

canım seni çok iyi anlıyorum bende tam 60 gündür hastane dışında hiç dışarı cıkmadım dr izin verirse ilk yapmak istedigim ünyede çok güzel kahvaltı yapacak yerler var ahhh sıcak pide çay dört gözle bekliyorum inşallah izin cıkar canım sıkılınca alıyorum elime bebegimin ultrason resimlerini onu hayal ediyorum günlük yazıyorum sanada tavsiye ederim işe yarıyor.

Hastanede yattığını bilmiyordum canım,tabiiki senin durumun benden biraz daha zor ama geçicek bu günler,hepsini atlatıcaz,ben hep güzel şeyler düşünüyorum içimde hiç olumsuz düşünceler ve hisler yok...Günlük ben de yazıyorum ama hergün değil , içimden geldikçe...

canım benim kanamam hala durmadı,lekelenme şeklinde devam ediyor,özellikle biraz yürüyünce ve ayakta kalınca artıyor.Pazartesi kontrolüm var umarım bebeğimin sağlığıyla ilgili herşey yolundadır.

canım çok geçmiş olsun. kötü bişi yoktur ama sen yine de tedbiri elden bırakma bol bol dinlen.

evet gecmisi okumak istedim ama bas edemedim. bir de ben arabada okumak konusunda cok nazikimdir, hemen araba tutar.
niye kuseyim yahu? yoksa gecmisi nasilsa okumaz diye arkamdan atip tuttunuz mu???? hiiii??

yok canım nazire yaptım kimse kimsenin arkasından atmadı bütün arkadaşlar üzüldük gitmenize HOŞGELDİN :)

kizlar kanamasi olan mi var yine? gecmedi mi? uzulmeyin cok, bir iste yapmayin, ben normal bir gebelik gecirdigim halde masadan tabak kaldirmiyorum valla...
bazilari gebelik boyunca kanama geciriyor ama yine de saglikli bebek doguruyorlar. Dusuk riskini atlattik icinizi rahat tutun yeter.

canım çok geçmiş olsun. kötü bişi yoktur ama sen yine de tedbiri elden bırakma bol bol dinlen.

teşekkür ederim,elimden geldiğince fiziksel aktiviteden kaçınıyorum,oturarak çalışıyorum sürekli ve akşamları da yemeğimi yiyip uzanıyorum.eşim sağolsun bana bu konuda çok yardımcı.Dr bana bebeğin düşecek bir bebek değil demişti,bu cümle bana sürekli hem ruhsal hem de fiziksel mücadele gücü veriyor.

Ben ben hala ben :) atlatıcaz inşallah bu günleri

kim gitti ? benim topige girmememin sebebi turkiyede olmamamdi yahu....

Hoşgeldiiin :) Giden arkadaşlarla karıştırdık seni. Onlar da birkaç gün yoktular. senin gelişinle aynı dakikalara denk gelince karıştı biraz :)

ben de belki haftaya ogrenirim. bizim zipzip gostermesede cani sagolsun, yeterki ziplamaya ve kalbi atmaya devam etsin.

kizlar taksime gelmek uzere transfer. eve gideyim, kendime geleyim kaynatiriz.
bu arada istanbullular istanbul bulusmasi yapalim ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…