arkadaslar merhaba.
umarim herkesin bebegi de kendisi de sagliklidir. ben havaalanindan eve donuyorum, 4 gundur toplam 5 saat falan uyumusumdur. bebegi gormemize de daha 1 hafta var, insallah iyidir benimki de.
biraz karismis forum ama tam da anlamadim. umarim sanal ortamda cok olan yanlis anlasilmalardan ibarettir.bilen biri varsa bana da anlatsin. o kadar yorgunum ku... ama hic eve de gidesim yok, koca valizle kendimi taksime atmak istiyorum.
Ben de öyle bir durum olabileceğini düşünerek alıştırmaya çalışıyorum kendimi buna.Yoksa her wc ye gittiğimde demoralize olup çıkıyorum.Ev işi yapmak yok,gezmek yok,yürümek yok vs... bunalıyorum bazen ama bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin de herşeyimden fedakarlık yapmaya razıyım...
canım seni çok iyi anlıyorum bende tam 60 gündür hastane dışında hiç dışarı cıkmadım dr izin verirse ilk yapmak istedigim ünyede çok güzel kahvaltı yapacak yerler var ahhh sıcak pide çay dört gözle bekliyorum inşallah izin cıkar canım sıkılınca alıyorum elime bebegimin ultrason resimlerini onu hayal ediyorum günlük yazıyorum sanada tavsiye ederim işe yarıyor.
canım benim kanamam hala durmadı,lekelenme şeklinde devam ediyor,özellikle biraz yürüyünce ve ayakta kalınca artıyor.Pazartesi kontrolüm var umarım bebeğimin sağlığıyla ilgili herşey yolundadır.
evet gecmisi okumak istedim ama bas edemedim. bir de ben arabada okumak konusunda cok nazikimdir, hemen araba tutar.
niye kuseyim yahu? yoksa gecmisi nasilsa okumaz diye arkamdan atip tuttunuz mu???? hiiii??
canım çok geçmiş olsun. kötü bişi yoktur ama sen yine de tedbiri elden bırakma bol bol dinlen.
kizlar kanamasi olan mi var yine? gecmedi mi? uzulmeyin cok, bir iste yapmayin, ben normal bir gebelik gecirdigim halde masadan tabak kaldirmiyorum valla...
bazilari gebelik boyunca kanama geciriyor ama yine de saglikli bebek doguruyorlar. Dusuk riskini atlattik icinizi rahat tutun yeter.
kim gitti ? benim topige girmememin sebebi turkiyede olmamamdi yahu....
yeni cinsiyet ogrenen yada cinsiyet degistiren bebis var mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?