- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
arkadaşlar AYŞE ÖNER in kitabını almayı düşünüyorum içinizde kitabı alan varmı faydalımı yorumlarınızı bekliyorum
Kadınların tatili bu kadar olur işte. Temizlik çamaşır ütü :)
Gaz için kuru kayısı önermişti bana bi arkadaşım. Ama ben gazım varsa o gün koca göbeğimle geziyorum pek bi çare bulamadım açıkçası...
arkadaslar merhaba.
umarim herkesin bebegi de kendisi de sagliklidir. ben havaalanindan eve donuyorum, 4 gundur toplam 5 saat falan uyumusumdur. bebegi gormemize de daha 1 hafta var, insallah iyidir benimki de.
biraz karismis forum ama tam da anlamadim. umarim sanal ortamda cok olan yanlis anlasilmalardan ibarettir.bilen biri varsa bana da anlatsin. o kadar yorgunum ku... ama hic eve de gidesim yok, koca valizle kendimi taksime atmak istiyorum.
Allah herşeyi ne güzel ayarlıyor işte... hiç duymamıştım bunu
dımı rabbım nebuyuk neler neler oluo hamılelık surecını bıle dusundugumde cok dygulnyrmben geldim...
kızlar çok garip birşey paylaşacağım, benim göğüs ucumun etrafında yumuşak tüyler vardı... Dökülmüş... Hiç kalmamış... Bebeğim rahat emsin diye, çok duygulandım.... Kedi gibi, kedilerinde hamileliklerinde meme uçları halka şeklinde tüy döker bilir misiniz, yavrular kolay bulur meme ucunu...hemen onlar aklıma geldi:)
Kurufasulye, pilavımı yedim geldim :)
Ama gaz yapmasın diye 1 tabak yedim sadece..
benim kedim 2 kere doğum yaptı bizimle, bende ondan öğrenmiştim:):) O zaman da onlar için açıp açıp okuyordum kedilerde hamilelik diye ama kulübü yoktu onların:):):):)::)
kızlar benim ağzımda tuhaf bir tat var. bir türlüde düzelmiyor.hamilelikle ilgili değil mi?
aynen canım bende de oluo yemek falan yesende gecmıo pek bende o tatyuzunden hep sakız çiğniyorum
Ben de kitap araştırması içerisindeyim,Ayşe Öner'in kitabı da seçeneklerim arasında ama henüz karar veremedim.
Kedilerde hamileliği açıklayan siteler var mı? Hiç bilmiyordum bunu çok ilginç geldi :)
Kedi sahipleri neler yapıyor ki bu sürede?
aslında hiç birşey. hamileliği ne kadar sürer, ne gibi evrelerden geçer, doğum anında ne yapılmalı, ne yapılmamalı, yeni doğan bebek kedilere karşı anne falan gibi öğrenecek bir sürü şey var sahip olarak. ama senden saklanmak üzerine planlıyor anne kedi doğumunu. doğumdan sonra 2 gün anneyi, sonraki 1ay yavruları görmüyorsun. sesini bile duymuyorsun aynı evin içinde.
Selam kızlarrrrrr bugün ben ço güzel bir gün geçirdimm umarım sizlerinde güzel geçmiştir halada öyledir inş. :)
Selam kızlarrrrrr bugün ben ço güzel bir gün geçirdimm umarım sizlerinde güzel geçmiştir halada öyledir inş. :)
Benim de günüm güzel geçti :) Evde dinlendim uyudum, hiç iş yapmadım. Bir de dışarı çıkıp dolaşsaydım tam süper olacaktı...
maşallahhh ne güzell :)),
hava çok güzeldi çıksaydın keşke yarın çıkarsın canım, lcw git
çok güzel eşofman altı, pantollarıı varrr şiddetle tavsiye ediyorum siyah eşofman altı çok güzelll gidip mutlaka bakın kızlar tam bu ara giymelik
al benden de o kadar valla bugün eşimle beraber eminönünde havuzluhan diye bi yer var sadece anne ve bebek üzerine oraya gittik hem çok uyguna hemde çok ciciş şeyler aldık ya her yarım saatte bir açıp yeniden bakıyorum hatta şaç bandı bile aldım bebeeemeAllah kullandırmayı da nasip eder cümlemize inşallaaah
Yarğn sınavda görevliyim, haftaya AÖF sınavında görevliyim, sonraki haftasonu da veli toplantısı var. O yüzden uzun süre evde olamayacağım bari bugünü evde geçireyim dedim.
LCW 'ye zaten hamilelikten sonra sıksık gitmeye başladım gebe pantolonlarına falan baktım. Güzel şeyler var eşofman falan. Ama daha sadece1 pantolon ve bulüz aldım. Belki eşofman da alırım. Çünkü eşofmanlarım da sıkmaya başladı sanki.
Yarğn sınavda görevliyim, haftaya AÖF sınavında görevliyim, sonraki haftasonu da veli toplantısı var. O yüzden uzun süre evde olamayacağım bari bugünü evde geçireyim dedim.
LCW 'ye zaten hamilelikten sonra sıksık gitmeye başladım gebe pantolonlarına falan baktım. Güzel şeyler var eşofman falan. Ama daha sadece1 pantolon ve bulüz aldım. Belki eşofman da alırım. Çünkü eşofmanlarım da sıkmaya başladı sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?