- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
eşofmanlar da sıkmaya başlıyo ya, lastiği sert olanları giymiyorum artık.
pantolon aldım ben de ama üst kıyafet sorunu var şimdi, hep yaşlı işi gibi hamilelikler arasak bulunur heralde ama insan üşeniyo alışverişe bile.
ben sınav görevi istemedim sırf uyumak için
hamilelik bende tembellik yaptı
eşofmanlar da sıkmaya başlıyo ya, lastiği sert olanları giymiyorum artık.
pantolon aldım ben de ama üst kıyafet sorunu var şimdi, hep yaşlı işi gibi hamilelikler arasak bulunur heralde ama insan üşeniyo alışverişe bile.
ben sınav görevi istemedim sırf uyumak için
hamilelik bende tembellik yaptı
hıms üst için baktım bende ama çok gneişlerr göbişler daha doldurmuyor içini normal bluz hırka falan aldım normalde M beden giyiyorum, L beden aldım gayette hoş oldu öyle yapabilrsin sende canım, Bu arad abebişler sıkmamaya çalışın inan rahat kıyafetler çok rahat fark ediyor ben 1 haftadır hamile pantolonu giyiorum çok rahat ettim.
geçen arkadaş kotlarından seneye giymeyeceğini düşündüğü 2 tanesini terziye vemriş terzi bel kısmını keip penye geçirmiş 6 tl ye mal olmuş, hmaile kotlar geniş paça genelde böyle istediği modeli giyme imkanı olmuş bende düşünüyorummm böyle bişi
Mantıklıymış aslında. Kullanmayacağım bi kotu böyle yaptırsam fena olmaz..
ne bileyim ya kendimi hiç beğenmiyorum bugünlerde. kilo aldım, göğüslerden gömleklerim kapanmıyo.Bol ama altı lastikli gömlekler, bluzlar var şuanda onlardan giyiyorum ben. En azından yaşlı işi durmuyo."Baby loading" baskılıları da okulda giyemem zaten :)
kilo almayacağımı bilsem ben de yaptırıcam terziye, hamile pantolonlarını aldım lcw dan paçalarını daralttırdım.hıms üst için baktım bende ama çok gneişlerr göbişler daha doldurmuyor içini normal bluz hırka falan aldım normalde M beden giyiyorum, L beden aldım gayette hoş oldu öyle yapabilrsin sende canım, Bu arad abebişler sıkmamaya çalışın inan rahat kıyafetler çok rahat fark ediyor ben 1 haftadır hamile pantolonu giyiorum çok rahat ettim.
geçen arkadaş kotlarından seneye giymeyeceğini düşündüğü 2 tanesini terziye vemriş terzi bel kısmını keip penye geçirmiş 6 tl ye mal olmuş, hmaile kotlar geniş paça genelde böyle istediği modeli giyme imkanı olmuş bende düşünüyorummm böyle bişi
aynen katılıyorum canımmmm, sıkma o yüzden ne kendini ne bebişi bende 1 haftadır çok rahatımm sanki kasık sancım var gibiydii onlar geçtiçkilo almayacağımı bilsem ben de yaptırıcam terziye, hamile pantolonlarını aldım lcw dan paçalarını daralttırdım.
ben 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum, bigün fermuarı bile kapatmadan normal pantolon giydim, akşam belim kasıklarım ağrıdı. demek ki giymemek lazım
ne bileyim ya kendimi hiç beğenmiyorum bugünlerde. kilo aldım, göğüslerden gömleklerim kapanmıyo.
göbek okadar çıkmadı pantolon gömlek giyerim ama göğüslerim çok fena oldu ya
kilo almayacağımı bilsem ben de yaptırıcam terziye, hamile pantolonlarını aldım lcw dan paçalarını daralttırdım.
ben 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum, bigün fermuarı bile kapatmadan normal pantolon giydim, akşam belim kasıklarım ağrıdı. demek ki giymemek lazım
canım bana dr um 2 eylül dedi, internetteki hesaplayıcılardada öyle çıkıyor ama 10 gün öncesi sonrası olaibliyormuşş erkekse 9 ay 10 günü tamamlıyormuş o yüzden eylül annesi olma ihtimalim yüksek,filiz mihracee kızlar siz ağustos annesi olcaksınız ya,
benim doğum tarihi 18 eylül, 2 hafta önce ya da sonra olması normalmiş.
sizin ağustosun ortası gibi fln doğar heralde.
bir de bebek hareketlerini hissediyo musunuz? nasıl bi his, tarif edin banabişiler hissediyorum ama ne olduğunu anlayamıyorum
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım şu anda 19haftalık hamileyim
filiz mihracee kızlar siz ağustos annesi olcaksınız ya,
benim doğum tarihi 18 eylül, 2 hafta önce ya da sonra olması normalmiş.
sizin ağustosun ortası gibi fln doğar heralde.
bir de bebek hareketlerini hissediyo musunuz? nasıl bi his, tarif edin banabişiler hissediyorum ama ne olduğunu anlayamıyorum
Bir de mont sıkıntısı var. İnce montlarım üerime oturuyor, kalında bu mevsimde giyilmiyor. Montun önü açık geziyorum şimdi.. Göğüsleri hiçbiryere sığdıramıyoruz artık
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım şu anda 19haftalık hamileyim
aynen trençkot giyme vakti geli önleri kapanmıyo. 1-2 ay için de alınmaz dedim, idare edicez artıkBir de mont sıkıntısı var. İnce montlarım üerime oturuyor, kalında bu mevsimde giyilmiyor. Montun önü açık geziyorum şimdi.. Göğüsleri hiçbiryere sığdıramıyoruz artık
ben bikaç kere farklı bişey hissettim ama tanımadığımdan ne olduğunu bilemedim.canım bana dr um 2 eylül dedi, internetteki hesaplayıcılardada öyle çıkıyor ama 10 gün öncesi sonrası olaibliyormuşş erkekse 9 ay 10 günü tamamlıyormuş o yüzden eylül annesi olma ihtimalim yüksek,
ben yarın 19.haftaya giriyorum ama henüzz hiç hareketlerini hissetmedimm heycanla bekliyorum fıstıkk o yüzden tarif edemeyeceğim.
Belkide senin minik hareketlenmiştirr hissedenler kaydığını farkediyormuş,
ne hoşşş darısıda banaaa, sene rken hissetmeye başlamışssın canım maşallahhhBenim adete göre 4 eylül ama büyük ihtimalle ağustos ortası gibi olur.
Hareketleri çok nadiren hissediyorum. Birşey içerden tık tık vuruyor bir iki defa. Bir de sırtüstü yatınca kafasını hissediyorum bazen çıkıntı olarak belli oluyor karnımın altında. Bir kere de takla attığını hissetmiştim bişey döndü sanki iimde çok garip bişeydi :)
Ama bunlar haftada 1 falan belki oluyo çok nadiren yani..
aynen trençkot giyme vakti geli önleri kapanmıyo. 1-2 ay için de alınmaz dedim, idare edicez artık
ben bikaç kere farklı bişey hissettim ama tanımadığımdan ne olduğunu bilemedim.
boşuna tecrübeli anneler hisseder demiyolar, 2. olsa tanırdım heralde ben de
ağustos sonu eylül başı işte, önemi yok zaten ama ben hesapladım 2 hafta büyüksün benden, çok göründü gözüme
eşim de 2 hafta dediğin nedir diyo
hmmss benim hissettiklerime benziyo,1 ya da 2 defa hissettim ben de zaten.Benim adete göre 4 eylül ama büyük ihtimalle ağustos ortası gibi olur.
Hareketleri çok nadiren hissediyorum. Birşey içerden tık tık vuruyor bir iki defa. Bir de sırtüstü yatınca kafasını hissediyorum bazen çıkıntı olarak belli oluyor karnımın altında. Bir kere de takla attığını hissetmiştim bişey döndü sanki iimde çok garip bişeydi :)
Ama bunlar haftada 1 falan belki oluyo çok nadiren yani..
Merhaba kızlar bende Allah nasip ederse eylül annesi olacağım umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?