2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım hemen korkma çok zorladıysanda olabilir ama yinede için rahat olsun dersen tabiki görün doktoruna ya da telefon açıp sor en azından.

linke baktımda çok güzelmiş hakkaten asil duruyo hem kullanışlı görünüyo bu arada ben bebek arabalarını da çok beğendim ama fiyatlarını bulamadım bi türlü fiyata nerden bakılıo acaba

şimdi kendini çok dinlemeye başlayacaksın bence de bir doktora git ve rahatla canım yarına bekleyemezsin

aynen cnm ya kusarken burnum falan kanıodu ama mıdemden gelınce korktum bıde benım mıdem cok hassas gastrıtımde vardı hamıle degılkende cok kusardım oyuzden korktm:18::18::18:

aynen cnm ya kusarken burnum falan kanıodu ama mıdemden gelınce korktum bıde benım mıdem cok hassas gastrıtımde vardı hamıle degılkende cok kusardım oyuzden korktm:18::18::18:

öncelikle sakin ol. bebişide tedirgin ediyosun kızıcam şimdi sana . doktorunu ara önce telefonla eğer gel derse gidersin. önce bi ara anlat bakalım ne diyecek

öncelikle sakin ol. Bebişide tedirgin ediyosun kızıcam şimdi sana . Doktorunu ara önce telefonla eğer gel derse gidersin. önce bi ara anlat bakalım ne diyecek

(en ıyısı ben arıyım bırazda kafamı dgtym haklısın bebısımıde tedırgın edyrm ıstemdn

Merhaba eylul anneleri, oncelikle Allah hepinize saglikla sihhatle kucaginiza almak nasip etsin.
Ben ekim anne adayiyim ve 10 haftaligim su an ama sizin bilgilerinize ihtiyac duydum,o yuzden yasayanlar nooolur cevap verin.
Benim derdim 24 saat devam eden bulanti ve kusmalar...inanin hayattan zevk alamiyorum,surekli öğürüyorum ve agliyorum,evden cikamiyorum,herseyden tiksindim.midem surekli kotu.
Sizden ricam su ki,benim gibi olan var miydi mesela gecelri surekli kusan,ve bitti mi bunlar?gecti mi?ne zaman geciyor?cevap verirseniz beni cok mutlu edersiniz.

Öncelikleee hayırlı olsun canım, bir çok arkadaşımızın bulantıları vardı yiyemiyor içemiyorlardı ama çoğu 3. ayından sonra kesildi inş. senin daha kısa sürede geçerrrr

merhaba hamile gençlik ben Ravza aranıza yeni katıldım.. ben de eylülün ortalarında doğum yapıcam
hoşgeldin aramıza.. sağlıkla gelsin bebişin inş.

ben kusma vs. yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar rahatladı artık, 13-14.haftalardan sonra azaldı kusmaları. hala devam edenlerin de haftada bikaç güne düştü.
bünye meselesi işte, kimisi çok yaşıyo bunu, kötü olursan hastanede serum takıyolar, dr.undan bulant ilacı isteyebilirsin, kullanan arkadaşlar vardı.
bir de olumlu düşün, bebeğinin iyi olduğu anlamına geliyo bulantılar, yerinde yerimizde olmak isteyen çok insan var

bulantı konusunu araştırmıştım baya, bende pek olmayınca merak etmiştim.
aynı kadının hamileliklerinde farklı farklı olabiliyomuş.
hamileliği bekleyen özleyen kadınlarda daha az olurmuş, benim gibi.
hazırlıksız anneler daha çok yaşarmış.
tabi bünye meselesi her insanın verdiği tepki farklı gebelik hormonlarına.

senın bebgın cınsıyetı bellımı cnm.bulantı gercktn cok farklı kımı hamılelerde hıc bulantı olmuo kımı mahvoluo sahsen benımde cok gectı ve hala devam edıo bulantılarım 5 ay oldu ama kesılme flan yok cok sukurkı ıstahım acılıo yıyebılıyrm oncden hc bısı yıyemezdım

linke baktımda çok güzelmiş hakkaten asil duruyo hem kullanışlı görünüyo bu arada ben bebek arabalarını da çok beğendim ama fiyatlarını bulamadım bi türlü fiyata nerden bakılıo acaba

Fiyatlar icin baska bi siteye bakmistim ama suan o linki bulamiyorum google'a stokke yatak fiyat diye aratirsan bulabilirsin canim:)

cnm senın haftandyken bende olydım gece kusmam yoktu ama olan arkdlsrmz vardı burda 15 16 haftaya dogru gecıo gercı bende pek degısıklık yok ama ıstahım acıldı yıyebılıyorum enazındn ıns sennde en kısa zamanda gecer.

cinsiyet belli değil canım, ben ayrıntılıdan önce sormuyorum dr.a o da söylemedi

Fufa peki buLantin 24 saat mi suruyor?nasil ayni siddette mi hep?

Fiyatlar icin baska bi siteye bakmistim ama suan o linki bulamiyorum google'a stokke yatak fiyat diye aratirsan bulabilirsin canim:)

Hatirladigim kadariyla 2500TL civariydi ama baktigin zaman 3-4 yasina kadar kullanabilir gibi duruyo:) istedigim besik/yatak tam da bu aslinda. Off cok fena aklimi karistiriyo

merhaba kızlar nasılsınız 3 gündür giremedim eşim gelmişti o gelince unutuyorum herşeyi baya ilerlemiş sayfa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…