http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.html bebişlere şirin patikler her bebeğe lazım
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.html bebişlere şirin patikler her bebeğe lazım
Fufa peki buLantin 24 saat mi suruyor?nasil ayni siddette mi hep?
Merhaba eylul anneleri, oncelikle Allah hepinize saglikla sihhatle kucaginiza almak nasip etsin.
Ben ekim anne adayiyim ve 10 haftaligim su an ama sizin bilgilerinize ihtiyac duydum,o yuzden yasayanlar nooolur cevap verin.
Benim derdim 24 saat devam eden bulanti ve kusmalar...inanin hayattan zevk alamiyorum,surekli öğürüyorum ve agliyorum,evden cikamiyorum,herseyden tiksindim.midem surekli kotu.
Sizden ricam su ki,benim gibi olan var miydi mesela gecelri surekli kusan,ve bitti mi bunlar?gecti mi?ne zaman geciyor?cevap verirseniz beni cok mutlu edersiniz.
ben seni çok iyi anlıyorum canım, bende resmen 1 buçuk ay aç yaşadım, bırak yemek yemeyi bi koku duysam anında kendimi kusarken buluyordum, geceleri mide bulantısı ve yanmasından uyuyamıyordum ama geçiyor merak etme. en azından benimki oldukça azaldı, birde bir kaç tane bulantı hapı denedım işe yaramadı en son zofer diye bir hap söyledi doktorum, yaklaşık1 buçuk aydır onu içiyorum, şimdi çok daha iyiyim en azından sandviç ,pilav gibi şeyler yiyebiliyorum ve ilacıda 2-3 günde bir içmeye başladım, önceden hergün 1 tane içiyordum. benim haftamdan daha erken haftalarda bulantısı bitenlerde var, her bünye farklı ama çoğu kişinin 14. hafta civarında bitiyor sanırım. sende sık biraz daha dişini geçecek elbet.
Selam kizlar ,
Bende eylul annesi olacağım yeni katıldım aranıza sat 3 Aralık
Ah arkadasim bende dramamine metpamid denedim simdi zoferi bende kullaniyorum ve onu icince biraz daha iyi oluyorum,en azindan kusma sayim azaliyor ama zoferden de korkuyorum acaba agir bir ilac midir diye.iki gun once yarim almistim,icince de vicdan azabi yasiyorum.insallah biter de su kusmalarimiz hayirlisiyla,hamisligimizin tadini cikaririz...sana zoferi ne olcude vermisti hergun mu kullan dedi dr?
hoş geldin canım aramıza bende 11 aralık aramızda fazla yok yani cinsiyeti belli mi
merhaba kızlar nasılsınız?
bugün benim iştahım kapandı iyicee hiç bişey yiyesim yok.
artık hemen hemen her gün hissetmeye başladım artık bebişimi bazen dönüyor miniğim (içim çok tuhaf oluyor o hareketinde) bazende minik minik tekmeler atıyo annesine
Tesekkur ederim cnm doktor erkek dedi :) senin ki belli mi ?
benimde iştah gitti 1-2 gündür sanırım zaman zaman dengeler değişiyor. bebeğini hissetmişsin ne güzel
bende bugün sırt üstü yatarken karnımın sağ tarafı dümdüz sol tarafı ise tepe gibi olmuştu, o tepeciğin üstüne elimi koydum, top gibi elime geldi, herhalde bebişim oraya toplanmıştı birde o kısmı sepsert hissettim. bu bile çok güzel bir histi birde içimde tepiştiğini düşünemiyorummmmm
ALLAH BAĞIŞLASIN İLK BEBEK Mİ BİZEDE %90 erkek dedi benim 2. bebeğim 1 buçuk yaşında kızım var
kızlar merhaba, geçmişi okumadan girdim konuşmanın içine. Ağrılarım var, ve merak ettim diye pazar günü doktorumuza gittik bebeğimi gördüm, kocamaaan adam olmuşdoktor çok iyi olduğunu söyledi. Baş dönmem olduğunu anlattım bazı metabolizma testleri istedi. sonucunu bugün alcağım. Sürekli doktora sıkışık mı, dar mı orası, normal mi kesenin büyüklüğü falan gibi sorular sordum. Artık bebek büyüdüğü için tüm bedeni göremedik, eskisi gibi yüzüyor görüntüde değil biraz daha katlanmış duruyordu, baktıkça sıkışık bu çocuk orda diye diye sıkıntıya soktum kendimi:):):):):) Ama tombik olmuş resmen koca popolu, çok tatlıydı....
birbebeğine maşallah ona...
seninle aynı günlerimiz bende bu cuma görücem kısmetse teyzesi bakalım bir aydır görmüyorum ne kadar büyümüş bındığım.. kaç gram olmuş canım bebeğin,
Merhaba eylul anneleri, oncelikle Allah hepinize saglikla sihhatle kucaginiza almak nasip etsin.
Ben ekim anne adayiyim ve 10 haftaligim su an ama sizin bilgilerinize ihtiyac duydum,o yuzden yasayanlar nooolur cevap verin.
Benim derdim 24 saat devam eden bulanti ve kusmalar...inanin hayattan zevk alamiyorum,surekli öğürüyorum ve agliyorum,evden cikamiyorum,herseyden tiksindim.midem surekli kotu.
Sizden ricam su ki,benim gibi olan var miydi mesela gecelri surekli kusan,ve bitti mi bunlar?gecti mi?ne zaman geciyor?cevap verirseniz beni cok mutlu edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?