2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşşallah tombişe annesi iyi yakın zaman vermiş yine görüceksin bebişini banada cuma günü randevu vericek detaylı için umarım banada yakın bir tarih verir yaa şu detaylı hani yüzü falan çok belli olanlar tarzında mı olucak acaba
azcık görseydik kime benziyolar

selam kızlar cinsiyeti öğrendim erkek kesinleşti .nedense kız olarak alıştırmıştım garipsedim sevinçle karışık bir duyguydu 4lü tarama yapıldı 1 hafta sonra sonuçlar çıkıcakmış 1 ay sonrada detaylı ultrason olacağını belirtti 130 gram olmuş

bir bebeğine maşallah ona...
seninle aynı günlerimiz bende bu cuma görücem kısmetse teyzesi bakalım bir aydır görmüyorum ne kadar büyümüş bındığım.. kaç gram olmuş canım bebeğin,

valla ben şimdi benim elimdeki renkliye bakıyorum, aynı babası:):) yüzü falan çok net, ama daha net oluyor fotoğraf gibi diyorlar bakalım... Ekleyebilirim isterseniz... detaylı için 20. -23. haftalar arası olduğunu söylediler ve beni başka bir doktora yönlendirdiler. Ben kendim randevuyu aldım tam 21. haftaya aldım bende. Yüzünü görmesek bile sağlığı hakkında iyi şeyler duyarız umarım. Doktor iyi görsün yeter:):):):)

eklesene annesii teyzesi merak etti evet canım inşallah sağlıklı haberlerini alırız Allah'ın izniyle en önemlisi o

kızlarrr bızzz geldık dr. gıttık:)))

ama bızımkı yıne gostermedı ya ayagını agzına getırmıs cok degısık pozıyndydı cok ugrastı dr ama yok hıc acmadı bacagını dr.da pıpyı goremedm ben yıne kıza benzetyrm dedı:)))bebısım gelısımı cokk ııymıs227 gr.olmus tombalagım:)))

bende uye olum barı hıc ole basvurmdm gelsın bebısıme bısler :))))buarada başagrısı demıssnız kızlarr dun cok fenaydım basım catlıodu mıdemde fenaydı ıns bugun olmaz
ıns canım bugn dahaıyı olursun pakettee anneye anteplı bı cıkolata , meyve puresı tarıhlerıde 2o13 kadar, devam sutu numunesı ,bı kutu muzlu prınclı mama,bebe buskıvısı,bıde brosur :))

benım gecen hafta gobusum hızlı bı sekılde cıkmaya basladı .. ve pıtpıtlarda basladı.. mıden yakında duzelır canım gecmıs olsunn .. tuzlu seyler ye mıdenı bastırsınn ..

ne var pakette canım
muzlu prınclımama ,bır paket beb buskıvısı , meyve puresı, bıde anneye ozel cıkolata :))
amın canım ıns .. tebrık ederım

merhaba hamile gençlik ben Ravza aranıza yeni katıldım.. ben de eylülün ortalarında doğum yapıcam

hg canımm hayırlısı olur ıns

bende sureklı kusuyordum sımdı 18haftaya gırdım .. benım bulantılarım gectı sukurler olsun ama 3 gun hıcbısey yemeden yattıgımı bılıyorumm su bıle ıcsem cıkartıyordumm.. aynen bende dısarıya cıkmıyordumm doktora gıdıcegım zaman poset koyuyodumm cebımee.. sukur cogunu atlattım sımdı yemek yıyebılıyorumm .. ama en son daha 3 gun once kustumm .. aynıı gunda 3 kere cıkardım sımdı daha ıyıymm gecmısolsuncanım bugunlerde gecıck elbet yeterkı bebıslerımız saglıklı olsunlar
bayıldım hepsine.
hem bizimkilere çok gerekiyor. sonbahar çocuğu olacaklar. kış boyunca giyecekler:))

ewt canımmm ılk dogdugunda zıbın setını acaba kadıfemı alsam kararsız kaldım buralar bıraz erken serınlıyorda..

Maşallahh bebişine valla bizimkide inatla göstermiyor terbiyeli bıdıklar

cnm bende ıkılıye gırıcem dr.a dedım devlette yaptrsm olurmu dıe renklıyı orda yptrcam bnde bakalım .yuzunu gosterdı bebısın ama ultrasomda bellı olmuo pek:)))

hyrlı olsun kucuk erkegın cnm:))

saolsn cnm aynen ınatla gostermıo yaaa

masallah canım ... sımdıye kadar rahatttılar tabı yerı buyuktu sımdı sıkısmaya baslıcaklarr.. bende yarın gıdıcem bıray sonrasında gorucem kuzumu herkez cok farklı geldıgını yazmıss ıns benım melegımde buyumusturr..

masallahh cannım goremeyınce kız dıolarr onlarda hepp

masallahh sımdıdenn alıssınlar terbıyeye

selam herkeze 3lü test sonucumu öğrendim çok şükür temiz çıktı. 5 mayısta ayrıntılı ultrasona giricem hepimzin sonuçları inş tertemiz çıkar sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

gozunaydn cnm bnde devlette yptrcm nezamn cıkr sonuc acaba bılmıom artık

cnm zofer bende kullndm gercktn cok ıyı gelıodu ben yarım ıcıydm o bıle cok etkılıou yanı sonra dgtrdık dramıne dıe bı ılac kullnyrm gunde 3 kere almam gerekıo ama ben yarım alıyrm yıne merk etme cnm zararı olsa vermez dr.lar
Selam kizlar ,
Bende eylul annesi olacağım yeni katıldım aranıza sat 3 Aralık

hosgeldın cnm hyrlı olsun bebısın

merhaba arkadaşlar

forumu yeni gördüm hemen katılmak istedim. bende 18 haftalık hamileliğimi yaşıyorum kısmetse kızım olacak. sizlerle hoş sohbetlere tanık olmak istiyorum beni de aranıza alır mısınız? bebeğimin muhtemel dogumu 11 eylül 2012

ben bebıs buyudukce ultrasonda artık netlestremıyrm karnına kafasımı dypp duruyrm

gobüşüde yuvarlakya ondann canım karıstıyorsun

gozun aydın canım bır ay sonrayamı ayrıntılı ultrasonu ıstıyorlar..
gozunaydn cnm bnde devlette yptrcm nezamn cıkr sonuc acaba bılmıom artık

bende yarın yaptırmaya gıdıcem 3lu testı bakalım nezaman sonuc verılcek ıkılı testı 1o gun sonra demıslerdı..

hg canımm benımde 12 eylul hemen hemen aynıyızz.. nasıl gecıo hamıllegın ? uclu test yaptırdınmı

hosgeldın cnm prensesınde hyrlısyla gelr ıns

herkese selambende 3 lü test yaptırdım sonucu 1 hafta sonra öğrenicem
inşallah temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…