Kağıtlar yanımda değil ama yanlış hatırlamıyorsam 245 gr olması lazım..Büyümesi de haftasıyla orantılıydı, h,ç bir değişiklik görmedik. Ben 2 hafta önce görmüştüm ona rağmen değişiklik beni çok şaşırttı. Sen daha çok şaşıracaksın....Tabi renkli de gösteriyor orada tam bir bebek görüyorsun:):) şimdi de 17 nisana ayrıntılı için randevu aldım
birbebeğine maşallah ona...
seninle aynı günlerimiz bende bu cuma görücem kısmetse teyzesi bakalım bir aydır görmüyorum ne kadar büyümüş bındığım.. kaç gram olmuş canım bebeğin,
maşşallah tombişe annesiiyi yakın zaman vermiş yine görüceksin bebişini banada cuma günü randevu vericek detaylı için umarım banada yakın bir tarih verir yaa şu detaylı hani yüzü falan çok belli olanlar tarzında mı olucak acaba
azcık görseydik kime benziyolar
valla ben şimdi benim elimdeki renkliye bakıyorum, aynı babası:):) yüzü falan çok net, ama daha net oluyor fotoğraf gibi diyorlar bakalım... Ekleyebilirim isterseniz... detaylı için 20. -23. haftalar arası olduğunu söylediler ve beni başka bir doktora yönlendirdiler. Ben kendim randevuyu aldım tam 21. haftaya aldım bende. Yüzünü görmesek bile sağlığı hakkında iyi şeyler duyarız umarım. Doktor iyi görsün yeter:):):):)
ıns canım bugn dahaıyı olursun pakettee anneye anteplı bı cıkolata , meyve puresı tarıhlerıde 2o13 kadar, devam sutu numunesı ,bı kutu muzlu prınclı mama,bebe buskıvısı,bıde brosur :))bende uye olum barı hıc ole basvurmdm gelsın bebısıme bısler :))))buarada başagrısı demıssnız kızlarr dun cok fenaydım basım catlıodu mıdemde fenaydı ıns bugun olmaz
benım gecen hafta gobusum hızlı bı sekılde cıkmaya basladı .. ve pıtpıtlarda basladı.. mıden yakında duzelır canım gecmıs olsunn .. tuzlu seyler ye mıdenı bastırsınn ..mrb arkadaşlar inşallah öncelikle bebişler sonra da siz iyisinizdir benim 10 gündür midem düzelmişti biraz dün ne olduysa akşam lavaboya bile ulaşamadan çıkarttım çok kötüydü korktum kabus dolu günler geri geliyo diye inşallah anlık bişeymiştir sizlerin nasıl göbüşler belli olmaya başladı mı
muzlu prınclımama ,bır paket beb buskıvısı , meyve puresı, bıde anneye ozel cıkolata :))ne var pakette canım
amın canım ıns .. tebrık ederımMerhaba hanımlar! herkes iyidir inşaallah. Çoktandır yazamıyorum ama takip ediyorum genelde konuşulanları.
Cinsiyeti öğrendik biz de "kızımız" olacak inşaallah. dünden beri de tekmeler hissetmeye başladım :) hatta eşim de elini koyunca hissetti :) Allah herkese nasip etsin.
selamlar... sevgiler...
kızlar bende ara ara bebeğimi hissettiğimi sanıyordum ama dün gerçekten hissettim.önce birkere pıt diye vurdu.sonra birdaha vurdu hemen karnımı açtım.üçüncüyü vurduğunda gözümle gördüm.karnımın vurduğu yerinde derisi kalktı indi.çok müthiş bir duygu.pıtırcığım kendini iyice hissettirmeye başladı.ha bu arada göbeğimizde artık belirgin.kızlar bide ikigündür acayip iştahım geldi.hiç doymuyorum ve devamlı burnuma yiyecek kokuları geliyor canım bişeyler istiyor.kızlar hamile kaldığımdan beri 5 kilo aldım.maşallah bana:)bebişimede
merhaba hamile gençlik ben Ravza aranıza yeni katıldım.. ben de eylülün ortalarında doğum yapıcam
Merhaba eylul anneleri, oncelikle Allah hepinize saglikla sihhatle kucaginiza almak nasip etsin.
Ben ekim anne adayiyim ve 10 haftaligim su an ama sizin bilgilerinize ihtiyac duydum,o yuzden yasayanlar nooolur cevap verin.
Benim derdim 24 saat devam eden bulanti ve kusmalar...inanin hayattan zevk alamiyorum,surekli öğürüyorum ve agliyorum,evden cikamiyorum,herseyden tiksindim.midem surekli kotu.
Sizden ricam su ki,benim gibi olan var miydi mesela gecelri surekli kusan,ve bitti mi bunlar?gecti mi?ne zaman geciyor?cevap verirseniz beni cok mutlu edersiniz.
bayıldım hepsine.
hem bizimkilere çok gerekiyor. sonbahar çocuğu olacaklar. kış boyunca giyecekler:))
kızlarrr bızzz geldık dr. gıttık:)))
ama bızımkı yıne gostermedı ya ayagını agzına getırmıs cok degısık pozıyndydı cok ugrastı dr ama yok hıc acmadı bacagını dr.da pıpyı goremedm ben yıne kıza benzetyrm dedı:)))bebısım gelısımı cokk ııymıs227 gr.olmus tombalagım:)))
valla ben şimdi benim elimdeki renkliye bakıyorum, aynı babası:):) yüzü falan çok net, ama daha net oluyor fotoğraf gibi diyorlar bakalım... Ekleyebilirim isterseniz... detaylı için 20. -23. haftalar arası olduğunu söylediler ve beni başka bir doktora yönlendirdiler. Ben kendim randevuyu aldım tam 21. haftaya aldım bende. Yüzünü görmesek bile sağlığı hakkında iyi şeyler duyarız umarım. Doktor iyi görsün yeter:):):):)
hyrlı olsun kucuk erkegın cnm:))selam kızlar cinsiyeti öğrendim erkek kesinleşti .nedense kız olarak alıştırmıştım garipsedim sevinçle karışık bir duyguydu 4lü tarama yapıldı 1 hafta sonra sonuçlar çıkıcakmış 1 ay sonrada detaylı ultrason olacağını belirtti 130 gram olmuş
Maşallahh bebişine valla bizimkide inatla göstermiyor terbiyeli bıdıklar
masallah canım ... sımdıye kadar rahatttılar tabı yerı buyuktu sımdı sıkısmaya baslıcaklarr.. bende yarın gıdıcem bıray sonrasında gorucem kuzumu herkez cok farklı geldıgını yazmıss ıns benım melegımde buyumusturr..kızlar merhaba, geçmişi okumadan girdim konuşmanın içine. Ağrılarım var, ve merak ettim diye pazar günü doktorumuza gittik bebeğimi gördüm, kocamaaan adam olmuşdoktor çok iyi olduğunu söyledi. Baş dönmem olduğunu anlattım bazı metabolizma testleri istedi. sonucunu bugün alcağım. Sürekli doktora sıkışık mı, dar mı orası, normal mi kesenin büyüklüğü falan gibi sorular sordum. Artık bebek büyüdüğü için tüm bedeni göremedik, eskisi gibi yüzüyor görüntüde değil biraz daha katlanmış duruyordu, baktıkça sıkışık bu çocuk orda diye diye sıkıntıya soktum kendimi:):):):):) Ama tombik olmuş resmen koca popolu, çok tatlıydı....
kızlarrr bızzz geldık dr. gıttık:)))
ama bızımkı yıne gostermedı ya ayagını agzına getırmıs cok degısık pozıyndydı cok ugrastı dr ama yok hıc acmadı bacagını dr.da pıpyı goremedm ben yıne kıza benzetyrm dedı:)))bebısım gelısımı cokk ııymıs227 gr.olmus tombalagım:)))
Maşallahh bebişine valla bizimkide inatla göstermiyor terbiyeli bıdıklar
masallahh cannım goremeyınce kız dıolarr onlarda hepp
masallahh sımdıdenn alıssınlar terbıyeye
selam herkeze 3lü test sonucumu öğrendim çok şükür temiz çıktı. 5 mayısta ayrıntılı ultrasona giricem hepimzin sonuçları inş tertemiz çıkar sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
cnm zofer bende kullndm gercktn cok ıyı gelıodu ben yarım ıcıydm o bıle cok etkılıou yanı sonra dgtrdık dramıne dıe bı ılac kullnyrm gunde 3 kere almam gerekıo ama ben yarım alıyrm yıne merk etme cnm zararı olsa vermez dr.larAh arkadasim bende dramamine metpamid denedim simdi zoferi bende kullaniyorum ve onu icince biraz daha iyi oluyorum,en azindan kusma sayim azaliyor ama zoferden de korkuyorum acaba agir bir ilac midir diye.iki gun once yarim almistim,icince de vicdan azabi yasiyorum.insallah biter de su kusmalarimiz hayirlisiyla,hamisligimizin tadini cikaririz...sana zoferi ne olcude vermisti hergun mu kullan dedi dr?
Selam kizlar ,
Bende eylul annesi olacağım yeni katıldım aranıza sat 3 Aralık
ben bebıs buyudukce ultrasonda artık netlestremıyrm karnına kafasımı dypp duruyrm
selam herkeze 3lü test sonucumu öğrendim çok şükür temiz çıktı. 5 mayısta ayrıntılı ultrasona giricem hepimzin sonuçları inş tertemiz çıkar sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
gozunaydn cnm bnde devlette yptrcm nezamn cıkr sonuc acaba bılmıom artık
merhaba arkadaşlar
forumu yeni gördüm hemen katılmak istedim. bende 18 haftalık hamileliğimi yaşıyorum kısmetse kızım olacak. sizlerle hoş sohbetlere tanık olmak istiyorum beni de aranıza alır mısınız? bebeğimin muhtemel dogumu 11 eylül 2012
merhaba arkadaşlar
forumu yeni gördüm hemen katılmak istedim. bende 18 haftalık hamileliğimi yaşıyorum kısmetse kızım olacak. sizlerle hoş sohbetlere tanık olmak istiyorum beni de aranıza alır mısınız? bebeğimin muhtemel dogumu 11 eylül 2012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?