sadece rüyalarımda görüyorum zaten hala hissedemedim ama çok dert etmiyorum çok uslu benim miniğim diye avutuyorum kendiminasıl olsa büyüyünce bol bol hissedeceğim.
allah gönlüne göre göre versin inş hayırlı bir evlat olur
kızlar bu park yataklar daha çok seyehat için değil mi??? O kadar çok yatak çeşitleri ve bebek arabaları varki, hangisini almak gerekiyor hala tam anlıyamadım......
gunaydınn ..hayırlısı olsun canım . darısı benım basıma
slm cnm ıyızz sen nasılsın hayırlısıolur ıns hakkında .. aklından gecen bı hıs varmı ? banada soruolar bu soruyu amaben hıssedemıyorum
sadece rüyalarımda görüyorum zaten hala hissedemedim ama çok dert etmiyorum çok uslu benim miniğim diye avutuyorum kendiminasıl olsa büyüyünce bol bol hissedeceğim.
ıns hep bole uslu olur annesı.. buyuyunce karnımızdan cıkmak ıcın tekmeleyıp durucaklar :)
sağol canım umarım sende en kısa zamanda öğrenirsin bak ben dayanamadım daha kontrolüme bir hafta vardı ama ben geçen gün gittim
sağlık ocağına gitiim bugün idrar testi ve kan verdim
doktorlar çok sık istemiyor ama idrar testinin her ay yapılması lazım
ileri safhadaysa erken doğuma neden oluyor önlem almak lazım
5 dk da hallettim hiç sıra yoktu
ama arabayı çamura park etmişim araba pedalllr apartman ayakkkabı mahvoldu eşim çok kızacak( bayağı zamanımızı alcak temizlemek
dünn yağmur yağınca kuru yer kalmamışki bende suç yok aslında yol yapımları da var her yer delik deşik kuru yer vardıda ben mi çamura gititim :)
kızlar bişey soracam benim bu aralar başım çok ağırıyor yani öyle şiddetli bir ağrı değil ama gün boyu devam ediyor hatta gece bile böyle bişey yaşayanınız var mı ne yapmak lazım ilaç kullanmak istemiyorum
henuz donmedıler sanırım donmeyede nıyetlerı yok ..kızlar bu arada cezalı arkadaşlardan bir haber var mı?
bıran once yarın olsunn bebısımı goreyımm ıns poposunu donmezz cınsıyetı ogrenırızz
buhaftalarda normal cnm bende uykumdan basagrısıyla uyanıyorum butungunde ole gecıo.. ılacta almıyorumm dayandıgım kadarıyla dayanıyorum uzanmaya calıs bengenelde uyyuyorum basım agrıdıgında.. unutuyorum enazından .sıvı tuketımını artır bıde surahıyla su koy yakınınaa aklıma geldıkce ıcıyorum benn .. bıde wcye sık gıtmek olmasa
kız ben işteyim nasıl uzanacam:) neyse senin dediğin gibi dayanacam başka çare yok eve gidince de iyice dinlenirim uyumaya çalışırım umarım geçer
ulker hero baby uye olmustumm gecen gun paketım geldı sızlerde uye oldunuzmu ? ben hamıle kalmadan once uye oldugum ıcın sanırım erken geldı normalde dogumda gelıo sanırım
mrb arkadaşlar inşallah öncelikle bebişler sonra da siz iyisinizdir benim 10 gündür midem düzelmişti biraz dün ne olduysa akşam lavaboya bile ulaşamadan çıkarttım çok kötüydü korktum kabus dolu günler geri geliyo diye inşallah anlık bişeymiştir sizlerin nasıl göbüşler belli olmaya başladı mı
ulker hero baby uye olmustumm gecen gun paketım geldı sızlerde uye oldunuzmu ? ben hamıle kalmadan once uye oldugum ıcın sanırım erken geldı normalde dogumda gelıo sanırım
bıran once yarın olsunn bebısımı goreyımm ıns poposunu donmezz cınsıyetı ogrenırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?