2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

beklıcem ozmn cnm ya ıns ıyı cıkr sonuclrı ıkılıyı yptrmdmya ben merk edyrm oyuzden

hg canımm benımde 12 eylul hemen hemen aynıyızz.. nasıl gecıo hamıllegın ? uclu test yaptırdınmı

hoşbuldum sağol. allah tamamına erdirsin inş. sağlıklı şekilde. analı babalı.. çok şükür iyi geçiyo herşey güzel şimdilik. 2 li testi yaptırdık ama 3 lü testi yaptırmadı dr bu gidişimde nedense. geçen ayki temiz çıktıgından mı acaba diye düşünüyorum. bilmiyorum canım yani yapılmadı 3 lü. senin yapıldı mı?

benim sat 4 aralıktı ondan 11 eylül dedi dr. senin kaçtı?

slm cnm..nasılsın..bende 3.lü tarama testini yaptırmadım.2.li yaptırdım sadce.doktorum gerek yok dedi.endişe etme..

slm cnm..nasılsın..bende 3.lü tarama testini yaptırmadım.2.li yaptırdım sadce.doktorum gerek yok dedi.endişe etme..

hım çok teşekkür ederim bende öyle düşündüm işte eğer gerek olsaydı zaten yaptırırdı. inş. kucağımıza aldıgımız günleri de görürüz

teşekkür ederim. hayırlısıyla herkesinki sağlıklı bi şekilde gelir :)

bu forumdakiler şimdi hep eylül annesi mi oluyo

ıns cnm evet genelı ole cnm ama ben nedense agustosta dogurckmısım gbı hıssedyrm normal dogu tarhnde olsa dogumgunume denk gelı benm ıns ole olur ama ben farklı hıssedyrm

cnm sen bılgılerını yaz onunla fılız yavuz arkdsmz ılgılenıo o gordugunde ekler senı lısteye sat bebısın dogum tarıhı cınsıyetı falan onları yaz arkdas ekler

Cevabın için teşekkürler canım. Benim Sat 11 Aralık, ilk bebeğimiz olacak inşallah, 15 Eylül muhtemel doğum tarihi, Memleket Manisa, Yaş 30

amin canım inş.benimde haftaya bugün inş.cinsiyeti belli olacak ama zaman dondu sanki.hiç geçmiyor

hayırlısı olsun o zaman hiç geçmek bilmiyo zaten sorma bende çoook merak ediyordum ögrendik cumartesi işte. allah sağlıklı bebişler versin hepimize. benim için cinsiyetin bi önemi yoktu her ikisinde de çok sevinecektim nasıl olsa rabbim bebek nasip etti ya önemli olan bu.

tabi cnm.orası öle.rabbime sonsuz şükürler olsun.benim içinde farketmez sağlıcakla gelsinlerde.ama genede insan merak edip,heycanlanıyor işte

Cevabın için teşekkürler canım. Benim Sat 11 Aralık, ilk bebeğimiz olacak inşallah, 15 Eylül muhtemel doğum tarihi, Memleket Manisa, Yaş 30

merhaba manisa da mı yaşıyorsunuz :) ben de manisadayım. aslen buralı değilim ama bursa :) bebişinizde hayırlı olsun. Allah güzel güzel kucağınıza almayı nasip etsin..

neyse herkese iyi akşamlar sizlerle tanıştıgıma çok memnun oldum. çıkmam gerekiyor şimdi :)

kendinize ve bebişinize iyi bakın...

2'li 3'lü derken... hamileliklerimiz aslında biraz streslenio sanki değil mi? her ay bir test, tabi ki bunları bilmek öğrenmek
yapılacak birşey varsa çok güzel. ama bir çoğu sadece tanı testi. yani yapılacak müdahale yok denecek kadar az. insanıda biraz stres basmıyo mu?

ay nie bilmiyorum acayip efkarlandım. 2'li testim iyiydi çok şükür. haftaya cuma kontrolümüz var bizimde. doktora gitmek çok heyecan verici bir yandan da hep korkutuyor beni. ilk gebeliğim 9.haftasında sonlanmıştı. şimdi her gidişimde önce kalbi atıyor mu diye terler döküyorum. allah herşeyin hayırlısını versin tabi ama herkesin gebeliğini tamamına erdirsin inş sağlıkla sıhhatle...

ilk sayfadaki listeye göre çocuk sayısı rekoru bende heralde4. olucak inşallah

haklısın cnm.kesinlikle sana katılıyorum.testler insanı çok endişelendiriyor.acaba ne çıkacak die sürekli düşünüyorsun.bende her doktora gittiğimde önce kalp atışını duymak istiyorum.merak ediyorum.doktora bile giderken biraz heyacan biraz endişeli oluyorum...Allah herkeze hayırlısını nasip etsin..

karnımızda küçük bir pencere olsaydı ve istediğimiz her an görebilseydik bebişleri ne güzel olurdu dimi?

merhaba manisa da mı yaşıyorsunuz :) ben de manisadayım. aslen buralı değilim ama bursa :) bebişinizde hayırlı olsun. Allah güzel güzel kucağınıza almayı nasip etsin..

Evet canım manisadayım.Amin canım hepimize inşallahhh.. Sen merkezdemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…