2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar hepinize mrb
3 gecedir kulak ve boğaz ağrmdan öksürükle b,irlikte gecenin bi yarısı uyanıyrmm,faranjit yine malesfffffff:2::2::2::2::2::2::2::2:
VICKS sürsem boğazlarıma sizce bebişe zarar verir mi???

benımde 6 aralıktı cnm oyuzden 11 eylul dedı yarın gıdıcem 3lu test ıcın kann verıcem bebısımı gorucem hemde cok ozledım

eveeet güzel anneler... mutluluğumu paylaşmak istiyorum.. prensesimizi gördük elleri hep yüzündeydi.. pek yüz vermedi bana..ama çok şüür herşey yolunda.. 3 lü testimizi de verdik sonuç haftaya..:Allah hepimizi nazarlardan korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...bu arada 2,5 kg toplamda almışım...

Maşaallahh sizee

Kızlar hepinize mrb
3 gecedir kulak ve boğaz ağrmdan öksürükle b,irlikte gecenin bi yarısı uyanıyrmm,faranjit yine malesfffffff:2::2::2::2::2::2::2::2:
VICKS sürsem boğazlarıma sizce bebişe zarar verir mi???

prospektüsünü bi oku bence, bir de sıcak suya bal ve limon suyu karıştırıp içerbilirsin boğazı yumuşatıyor iyi geliyor dene istersen çok geçmiş olsun

selam guzel anneler nasılsınız ınsallah hersey yolundadır.cınsıyetler ogrenılmeye baslamıs ufak ufak oynamalarda var galıba en buyuk bekleyısım benım bızde tık yok annesıne ne cınsıyetını gosterıyo nede ben burdaım dıyo gercı daha erken ama ınsan bır an once herseyı ogrenıp oh demek ıstıyo

maşallah bebişine annesiiii

prospektüsünü bi oku bence, bir de sıcak suya bal ve limon suyu karıştırıp içerbilirsin boğazı yumuşatıyor iyi geliyor dene istersen çok geçmiş olsun

teşekkürler canım,
Dün gece onu denedim
en fazla 1 saat idare etti beniiii
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

masalahhcnm gayet ıyı kg almısssınbenım su ana kadar 1 1,5 kg arasında aldım . yarın bende 3lu testımızı verıcezz ..bebısımı gorucem en onemlıısıde.. ınss cınsıyetı gızlemezz .. hemen yarın olsunn ..

cınsıyetını ogrenen arkadaslarımız var yarın onların arasına ıns bende katılırım dr gıdıcezz 3lu test ııcnn hayırlısıylaa ınss..benım kıpırdamalar 17 haftada basladı ..cnm ama daha oncede olabılır herkesın farklı olabılırr..

cınsıyetını ogrenen arkadaslarımız var yarın onların arasına ıns bende katılırım dr gıdıcezz 3lu test ııcnn hayırlısıylaa ınss..benım kıpırdamalar 17 haftada basladı ..cnm ama daha oncede olabılır herkesın farklı olabılırr.. [/QUOTE]

yarın doktor zıyaretı var galıba ınsallah guzel haberlerle gıder gelırsın cınsıyetınıde ogrenırsın bende carsamba gunu gıdecegım ama ıkı test sonucumu gostermeye muaynem ıse 27sınde canım anlayacagın daha 25 gun var ıple cekıyorum o gunu.....senın oynamaların basladıgına gore en guzel donemlere baslamıssın senden hesaplarsam 15e gırdık daha 2 hafta var :C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…