teşekkürler:) hala şokundyaım
masalahhcnm gayet ıyı kg almısssınbenım su ana kadar 1 1,5 kg arasında aldım . yarın bende 3lu testımızı verıcezz ..bebısımı gorucem en onemlıısıde.. ınss cınsıyetı gızlemezz .. hemen yarın olsunn ..
cınsıyetını ogrenen arkadaslarımız var yarın onların arasına ıns bende katılırım dr gıdıcezz 3lu test ııcnn hayırlısıylaa ınss..benım kıpırdamalar 17 haftada basladı ..cnm ama daha oncede olabılır herkesın farklı olabılırr..
kızlaar
pipi& pipi
kızlaar
pipi& pipi
Kesinlikle katılıyorum yada şu ultrason cihazlarının küçükleri olsada eve alsak birer tane
canım ben 15 haftalık hamileyim ama daha hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim ama drum normal olduğunu söylüyo
ilk günaydın benden olsun
günaydınnnnn güzel anneler. 6 dan beri ayaktayım 12 de randevum var ve çok heyecanlıyım biraz cinsiyet heyecanı birazda 1 aydır görmüyorum bebeğimi görme heyecanı hayırlısı olsun işallah.
kızlaar
pipi& pipi
çok gecmıs olsun cnm cok dıkkt et kendıneKızlar hepinize mrb
3 gecedir kulak ve boğaz ağrmdan öksürükle b,irlikte gecenin bi yarısı uyanıyrmm,faranjit yine malesfffffff:2::2::2::2::2::2::2::2:
VICKS sürsem boğazlarıma sizce bebişe zarar verir mi???
hyrlı olsun cnm maşşlh beısınedeeveeet güzel anneler... mutluluğumu paylaşmak istiyorum.. prensesimizi gördük elleri hep yüzündeydi.. pek yüz vermedi bana..ama çok şüür herşey yolunda.. 3 lü testimizi de verdik sonuç haftaya..:Allah hepimizi nazarlardan korusunsağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...bu arada 2,5 kg toplamda almışım...
kızlaar
pipi& pipi
günayyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
keyiflerrrrrr nasılll inş...iyisinizdirrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?