2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Evet mısır patlatıp yiyelim bari napalım
Canım dün akşam öyle erik istedi ki ağzım sulanıyor hala
:)) oy oy az kaldı canım az daha sabret nisan 23 ten sonraaaa çıkar piyasayaa DDD
şimdi 200 tl seni bilmem ama alsambeni 2-3 tane kesmezzz o yüzden hiç tatmıyorum

:)) oy oy az kaldı canım az daha sabret nisan 23 ten sonraaaa çıkar piyasayaa DDD
şimdi 200 tl seni bilmem ama alsambeni 2-3 tane kesmezzz o yüzden hiç tatmıyorum

az kaldı evet beni de kesmez en az bir kilo olacak o bile yetmez belki

canım cılekte hormon olmuyomus oyuzden aldım ben yıyrm cnm
Benim bebeğim de 200 gr olmuş boyu da 16 cm haftalarına göre normalmiş.
maşallh bebısne cnm
((((cınsıyet konusunda artık uzuluyrm bı ogrensem dıe ya arkdsm hamıleydı benden 1 hafta kucuktu ama oda ogrendı bızımkı ne nazlı cıktı ya
:)) ben şuanda bileee wc ye koşturuyorumm karpuzu yediğimi düşünemiyorum
karpuzmuuu ay gece ruyamda bırı karpuz verıyodu 2 dılım kendı sesıme uyandım ben karpuz ıstyrm dıe bagırdım gece ya:)))))

hayrlı olsun cnm prensesın

ben heycanlanıyorum alışveriş içn ama bizde anneanne beşik hazırlar herşeyi a dan z ye getirir.onlar başladılr bile alışverişe.dün birsürü giysi aldılar.almayın daha cinsiyeti kesinleşmedi desemde beni dinleyen yok annemle anneannemi durduramadım.bende patik örüyorum şimdilik:)

karpuzmuuu ay gece ruyamda bırı karpuz verıyodu 2 dılım kendı sesıme uyandım ben karpuz ıstyrm dıe bagırdım gece ya:)))))
:
:)) ay kıyamam yawsss biz burada birbirimizideee tetikliyoruzz sanrım yemekten bahsetmesekkmiki hehe

ayyy evet yaaa erik benimde çok aklımda çilek çıktı nese ondan yedikte erikte bi çıksaydı resmen hayallerini kuruyorm eriğin

:)) ay kıyamam yawsss biz burada birbirimizideee tetikliyoruzz sanrım yemekten bahsetmesekkmiki hehe

kızlar aynen ole ama bıyonden sanslıyız onumuz yaz ve her ıstedgmz meyveyı yıyebılıcgz suan cnm ıstıo ama bıraz dha beklesem bısı olmaz dyrm zamnnda yemk dha saglıklı

ooy ooy o ne kısmetli bebek öle büyük anane bile alışverişte hadi bakalım benim annemde çıkmış çocuk odalarına bakmış bizimkini bi beşik kesmicek odasını hep alcak galiba henüz alışverişe başlamadık ama şimdiden sonra herkes serbes artık isteyen istediğini alabilir

doğru söylüyorsun en iyisi yiyecek konuşmamak.yoksa hepimizin göğüsleri şişecek zaten balon gibi oldular.dahada şişerse patlarlar allahkorusun:)hahahahahaha

ayyy evet yaaa erik benimde çok aklımda çilek çıktı nese ondan yedikte erikte bi çıksaydı resmen hayallerini kuruyorm eriğin

ekşi elma yeeee canımmDD birazcıkkk kesiyor erik isteiğini insanın
şu yeşil kütür kütür olanlardan

doğru söylüyorsun en iyisi yiyecek konuşmamak.yoksa hepimizin göğüsleri şişecek zaten balon gibi oldular.dahada şişerse patlarlar allahkorusun:)hahahahahaha

benimkilerde çok büyüdü küçücüklerdi

benimkilerde çok büyüdü küçücüklerdi

benım annm hep sey dıo hamıleyken canın bısı cekınce o an yıyemysan sağ elının avucunu yala sonra once sag sonra sol gögsüne sur şişmesin dıo hep

ekşi elma yeeee canımmDD birazcıkkk kesiyor erik isteiğini insanın
şu yeşil kütür kütür olanlardan

elma hergün bitane yiyom zatende ama kütür kütür olan erik işte böle böle sabretmeyi öğreniyoz işte

zaten bunun adı beşik getirme ama beşiğe gelene kadar neler neler alacaklar.harika ya bide ilk olunca ,nasıl kıymetli oluyorlar.düşündükçe sabırsızlanıyorum.sizin ananede bizimkiler gibi şimdiden çoşmuş.hadi hayırlısı canım bizlerede hayırlı sağlıklı tosun gibi bebişler doğurmak kalıyor.aslında en zoru buda neyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…