2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

rejime devam eiyorum sayılmazzz sadece yediklerime dikkat ediyorum abartmamaya çalışıyorumm şimdi kilo korumadayım:)
14.takım cuma zayıflama yarışmasındayımmmm 3 ay devame der gibiyim oraya günlük yediklerimizimi yazıyorum takibim kola yoluyor

Zaten çok fazla da kilon yokmuş. Sağlıklı bir şekilde vermişsin. Uzun sürede verince geri alınmıyormuş o kilolar. Tabi biz bundan sonra sağlıklı bir şekilde kilo alıcaz hep birlikte :)

Benide ekleyın :) boy : 1,65 kılo : 63 siz ne güzel bebeklerinizi görmüşsünüz . Geçen hafta dr'a gıttıgımde keseyı goremedı cok kucuk dedı :( 10 Ocakta inş gidip görücez

Benide ekleyın :) boy : 1,65 kılo : 63 siz ne güzel bebeklerinizi görmüşsünüz . Geçen hafta dr'a gıttıgımde keseyı goremedı cok kucuk dedı :( 10 Ocakta inş gidip görücez

hayırlı olsun cnm,bende yarın ilk defa gidicem doktora inş görürüm bebişimi:-))

nadidem hayırlı olsuuunnn cook sewindim.....
bazılarınız dra gitmemiş kızlar erken daha dr için dimi?
ben haftaya gideyim diyorum ....5 haftalık olsun bari inşallah..

kizlar haftaya kan testini tekrarlicaz insallah hayirli haberler cikar.. inanmak halen zor geliyor bana bebisim benimlemi gercekten diye dusunuyorum bazen.. rabbim insallah bu sefer kucagima almayi nasip eder

canım seninle aynı ilerliyoruz.....sen doktora gittin mi, keseyi falan gördün mü?? ben daha gitmedim haftaya pzt randavum!!!!

benim ikizlerim olacakmıııışşş... :))))

ayyy en güzel yaa :) maşallhhhhhhh
kan sulandırıcı iğne kullanan senmiydin canım üyeleri karıştırıyom da biri bnim kader ortağımdı kimdi onuarıyorum sorularım olur belki diye :))??
birde kan değerlerin nasıldı ikizde ??

ben bugün tekrar kan vrdim 850 çıktı
çarşamba gel alttan görünür dedi

alttan tehlikeli mi kızlar bileniinz var mı ben sanki öyle duymuştum

canım seninle aynı ilerliyoruz.....sen doktora gittin mi, keseyi falan gördün mü?? ben daha gitmedim haftaya pzt randavum!!!!

Canım ben cuma günü gidip keseyi gördüm. 7,5mm olmuş. Resmini aldım :) Bu cuma da halp atışını görmeye çağırdı. İnşallah görücez. Sen gittin mi?

Bir de internetten okuduğuma göre kesenin boyutuna 30 ekleyip sonucu 7 ye bölünce bebeğin gerçek haftaı bulunuyormuş. Ona göre benim 7,5+30=37,5/7=5,5 haftalık oluyor. yaklaşık

Ayrı bir topc takip etmek zor olabilir. Bu tablonun altına ayrı bir tablo oluşturabilirim eğer isterseniz. Aylara göre kilo ve beslenme tablosu olur.

olur tabi ben herşeye uyum sağlarım :27:

merhaba arkadaşlar bende yeni üye ve yeni bir anne adayıyım.sat 6 aralık 3 gn önce beta hcg baktırdım.2.gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı.kasıklarımda ağrım oluyor bu yüzden biraz tedirginim ama hayırlısıyla eylül annesi olucam.çok heyecanlıyım.herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler.

hayırlı uğurlu olsun, sorunsuz sıkıntısız kucağına almak nasip olsun inşallah canım :49:

Arkadaşlar yarın kan tahlilleririmi yaptırmaya gidicem. Açlık şekeri, tokluk şekeri, antibiyotik duyarlılığı, ve 20ye yakın kan tahlili. Size de doktor bu kadar çok tahlil verdi mi?

20ye yakın mı :53: bende 8 tane falan var tahlil :53:

kilolarımız ve boylarımızdaa ozaman yazıyoruz artık:)))

iki konu başlığını tkaip etmek zor olur hepimiz aşağı yukarı aynıı tarihlerdeee doğum yapacğaızz inş. ayın belli bir gününde kilo bildirimide yaparlım arkadşaımız tabloyaa ilave etsin hem morive lur kendimize dikkat ederiz.

kliosu az olanlar bana bakıp moral bulabilir mesela :27: alanlar da almayanları görüp frenleyebilir kendilerini :46: güzel olacak inş. sevdim ben bu işi :49:

Ben bugün kan tahlili vermeye gittim. 5 tüp kan aldılar vallahi kan kalmadı bende :) Ama her şeye balıyorlar. Çok sevindim genel bi kontrol olmuş olacak.

ben de bugün ya da yarın halledeyim diyorum canım, gerçi kontrolüme 20-25gün var ama olsun. nereye gittin yaptırmak için? burda iyi bi hastane var da onun hangi bölümüne gidicem daha onu bilmiyorum :17:

rejime devam eiyorum sayılmazzz sadece yediklerime dikkat ediyorum abartmamaya çalışıyorumm şimdi kilo korumadayım:)
14.takım cuma zayıflama yarışmasındayımmmm 3 ay devame der gibiyim oraya günlük yediklerimizimi yazıyorum takibim kola yoluyor

maşallah yaa keşke ben de erkenden planlayıp ona göre kilo verseydim hamile kalmadan :14: şimdi ne yapıcam bilmiyorum. o sokakta görüp ooyy çektiğim teyzeler gibi olma istemiyorum beenn :14::14: bu arada o takımlarda gerçekten güzel kilo veriliyo mu? :26: gerçi sen bi örneğisin ama herkes de senin gibi değildir heralde diyerekten sordum :26:

benim ikizlerim olacakmıııışşş... :))))

Bu arada en yaşlınız benmişim :(

Boy: 178
Kilo: 60

ayy ne kadar güzel maşallah :nazar: ben de çok isterdim ikiz olmasını ama ailede hiç yok ki :50:
yaşın olsun ne fark eder bak biz daha 1.yi doğurucaz sen ikisini birden çıkartıcaksın arada :1::1: belki bi 2.yi senin kadar genç doğuramayız bile
iyi yanından bak bi de olaya :1:

daha yeni demek ki üzülmeyin ya inş. 10 ocakta keyfiniz yerine gelir :49:

beni de ekleyin bari kilo listesine: 1.70 boy 69 kilo :67::67::17:

Back
X