2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selammmm kızlarrrrr.......bir gün yalınz bırakmaya gelmiyor sizi ne kadar ilerlemişsiniz yawwww maşallah size :nazar:

slmmm hanımlar ben 2011 haziran annesiyim 7 aylık emir bebeğim var ve beklenmedik şekilde hamile olduğumu öğrendim üstüste 2 çocuk üstelik doğum kilolarımı vermeye çalışırken diyetisyenm zorladı test yapmaya sonuç pozitif pazartesi kan testi yaptırıcam hem sevyorum hemde ağır bir yükün ağırlığından dolayı korkuyorum :26::49:

slmmm hanımlar ben 2011 haziran annesiyim 7 aylık emir bebeğim var ve beklenmedik şekilde hamile olduğumu öğrendim üstüste 2 çocuk üstelik doğum kilolarımı vermeye çalışırken diyetisyenm zorladı test yapmaya sonuç pozitif pazartesi kan testi yaptırıcam hem sevyorum hemde ağır bir yükün ağırlığından dolayı korkuyorum :26::49:

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah. Bundan sonra işin daha zor olacak. Allah yardımcın olsun

evet benimde olmuştu karnım çok fena ağrıyordu ayrıca yerleşme kanamasıda oldu bende ama şimdi karnımın ağrıması geçti yerini iç bulantısı baş dönmesi aşırı uyku yorgunluğa bıraktı

umarım en kısa zamanda geçer sıkıntıların rahat bir hamilelik geçirirsin benim ilk gebeliğimde hiç miğdem bulanmamıştı 8 haftalık kaybettim zaten.kimisinde hiç bulanmıyormuş da ama kimi doktor da sağlıklı bir gebeliğin en belirgin işareti miğde bulantısıymış.

son adet tarihim 11 aralık bu arada benide aranıza alırsanız sevinirim yarın kan testi için gitcem inş

canım benim de adet tarihim 11 aralıktı 11 ocak da tes yapıcam sen erken yapmışsın ve ne güzel çıkmış ben 28 aralık da aşılama oldum.adetimin 18. günüydü negatif çıkmasından korktuğum için biraz daha beklicem.tebrik ederim seni bu arada.

Bu progestan hap fitil olarak kullanılmıyor değil mi. Prospektüsünde ağız yolu ile kullanın yazıyordu.

Canım hoşgeldin aramıza. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen mutlaka doktora git. Alttan muayeneden de korkma sakın. Onlar tıp doktoru. Tehlikeli bir şeyi asla uygulamazlar. Ultrason cihazı da radyasyon kullanmaz bizim duyamayacağımız frekansta sound (ses) dalgaları kullanır. Bebek de duyamıyor tabiki. Hiç bir zararı yok. Hem bebek dışında kist, miyom gibi şeyler varsa da alttan muayene ile görür ve ona göre ilaç verir.
Bu ay sana kan tahlili ve gerekli vitaminleri verecek. Doktoru sakın ihmal etme.

Kalça ağrısı olumlu bir işaret bence :) Bende de olmuştu aynen. Kalça, kasık ağrıları sancıları 10 gün kadar sürdü. Akıntım da beyazdı bi ara hafif sarı oldu yine şimdi beyaz. Hadi inşallah senden umutluyum :)

Geçmiş olsun. Doktoruna bi telefon et istersen. Tavsiyesi ile hareket edersin

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

filizcim progestan her yerden alınıyor valla ağızdan vajinadan :P
ağızdan alınır yazıyor ama daha çabuk etki etmesi için vajinadan da kullanılıyor.ben işte fitil olarak kullanıyorum.ayrıca uyku gibi ağır yan etkileri de yok..

bu arada ben senin hamile olduğunu önceden hissetmiştim sana da söylemiştim hatırlıyosan umarım şimdi senin söylediklerinde doğrudur. kalça ağrım ara ara devam ediyo.akıntım da bazen sarı bazen beyaz artık Allah büyük.çarşamba günü hayırlı bir haber vermeyi ve yanınıza gelmeyi çok istiyorum...

canım hiç üzülme rabbim verdiyse kolaylığını da verir düşünsene onların bir büyüdüğünü aralarında 1 yaş olucak iki kocaman yetişkin evladın olucak.birinin giydikleriyle öbürünü de büyütürsün :) 9 ayda da ufaklığın büyür kendini kurtarır yürür.küçükken 2 kardeş daha çabuk büyür.
benim kendiliğinden olmuyor hiç tedavi görüyorum.ilk meleğimi 8 haftalık kaybettim.o yüzden Allah peşpeşe verse keşke bana da..mesela ben 6 aydan sonra korunmayı bile düşünmüyorum..

umarım en kısa zamanda geçer sıkıntıların rahat bir hamilelik geçirirsin benim ilk gebeliğimde hiç miğdem bulanmamıştı 8 haftalık kaybettim zaten.kimisinde hiç bulanmıyormuş da ama kimi doktor da sağlıklı bir gebeliğin en belirgin işareti miğde bulantısıymış.

canım benim de adet tarihim 11 aralıktı 11 ocak da tes yapıcam sen erken yapmışsın ve ne güzel çıkmış ben 28 aralık da aşılama oldum.adetimin 18. günüydü negatif çıkmasından korktuğum için biraz daha beklicem.tebrik ederim seni bu arada.

ağızdan alınır yazıyor ama daha çabuk etki etmesi için vajinadan da kullanılıyor.ben işte fitil olarak kullanıyorum.ayrıca uyku gibi ağır yan etkileri de yok..

bu arada ben senin hamile olduğunu önceden hissetmiştim sana da söylemiştim hatırlıyosan umarım şimdi senin söylediklerinde doğrudur. kalça ağrım ara ara devam ediyo.akıntım da bazen sarı bazen beyaz artık Allah büyük.çarşamba günü hayırlı bir haber vermeyi ve yanınıza gelmeyi çok istiyorum...

canım hiç üzülme rabbim verdiyse kolaylığını da verir düşünsene onların bir büyüdüğünü aralarında 1 yaş olucak iki kocaman yetişkin evladın olucak.birinin giydikleriyle öbürünü de büyütürsün :) 9 ayda da ufaklığın büyür kendini kurtarır yürür.küçükken 2 kardeş daha çabuk büyür.
benim kendiliğinden olmuyor hiç tedavi görüyorum.ilk meleğimi 8 haftalık kaybettim.o yüzden Allah peşpeşe verse keşke bana da..mesela ben 6 aydan sonra korunmayı bile düşünmüyorum..

ayy canım Hamilsn demi şimdi sağolasn dileklern için ama işim zorrr benm

Ben hap olarak içtim bugün. Pazartesi doktora sorarım ona göre kullanmaya devam ederim artık.

Ben de pek kimse için böyle hissetmem ama senin için hamileymişsin gibi hissediyorum ve heyecanlıyım senin adına. İnşallah hamile haberini alıcaz 3 gün sonra :)

merhaba arkadaşlar. benim iki gündür karın ağrım çoktu. bugün doktoruma gittim. her şey olması gerektiği gibi dedi. kese boyutu haftayla uyumlu.içinde de nokta kadar bebek :) henüz kalp atışı göremedik ama bebek dokuları oluşmaya başlamış dedi. zaten kalp atışı için ayın 16sına çağırmıştı beni ama ağrı için gittik bugün. progestana devam dedi. kanım düşük çıkmış ondan fazlasıyla halsizmişim. ayakta kalma iş yapma dedi. ağrı normalmiş bu dönemde özellikle de gaz yüzünden. çok ağrı olursa ayaklarına sıcak su koy iyi gelir dedi. ama kesinlikle karına değil. şiddetli ağrı beraberinde yoğun kanama olursa sıkıntı var demektir dedi.

buarada benim doktorum alttan bakmıyor karından bakıyor.

bir de ben progestanı fitil olarak kullanıyorum. yan etkisi çok olursa -ki oluyormuş- fitil olarak kullan demişti ben de hiç ağızdan almadım sabah-akşam kullanıyorum.

hoşgeldin aramıza canım :)
hayırlısı olsun korkma :) ikisi aynı anda büyür

slm kızlar çok çabuk ilerliyonuz yetişemiyorum bi sorum olcak vücudunuzda ufak sivilce tazrı seyler çıktımı hiç bende kollarımda oldu çok da kasındırıyo uyuz oldum resmen böyle bi sorun yasayan varmı acaba

Kızlar doktor bana alttan ultrason baktı.Henüz bebegi göremedi.sonra anneme anlattıgımda ilk 3 ay alltan muaynenin bebege zarar verdiğini söyledi.Doktorum mu kötü annem mi yanlıs biliyor? Size bakıldı mı vajinal ultrason?

rahat ol canım duyulanın aksine ilk 3 ay alttan ultrasyonun hiç bir zararı yok.. bu yöntem düşük yaptıracak olsa doktorlar yapmaz. bende alttan ultrasyon oldum ve hiç bi aksilik olmadı. ilk haftalarda göbekten gözükmüyor çünkü..

emir bebek te yeni bebişinde hayırlı olsun canım.. çalışmıyorsan eğer çok güzel bence peş peşe çocuk biraz erken olmuş ama ikiside büyür bir arada işte.. bende istiyorum allahın izni ile bebişimi kucağıma alıyım korunmayı düşünmüyorum..

slm kızlar çok çabuk ilerliyonuz yetişemiyorum bi sorum olcak vücudunuzda ufak sivilce tazrı seyler çıktımı hiç bende kollarımda oldu çok da kasındırıyo uyuz oldum resmen böyle bi sorun yasayan varmı acaba
Yok canım bende öyle bişey hiç de duymadım bence sen bi dr görün
belki yediğin bişey dokunmuştur
hamilelikten olduğunu sanmıyorum yani

bu arda sayfalar gerçekten çok hızlı akıyor ben geçmişleri okumaya
yetişemediğim için gelmiyorum:44:
bi yazdığını göremiyor insan bi daha :3::3:

emir bebek te yeni bebişinde hayırlı olsun canım.. çalışmıyorsan eğer çok güzel bence peş peşe çocuk biraz erken olmuş ama ikiside büyür bir arada işte.. bende istiyorum allahın izni ile bebişimi kucağıma alıyım korunmayı düşünmüyorum..

İlk hamileliğimde çok beklemiştim ben de 2. ye asla korunmicam diyodum ama öyle olmadı:34:
kızım 3 yaşında,bi doğsun inşallah sen gör bi süre istemeyeceksin:1::1::1:

Kızlar bu arada saçımın önüne perçem kestirim dedim ben çok severim
anlattım da kuaföre uzun uzun
Gülben ergenin varya bu ara çok hoşuma gidiyodu
anacııım gitti bebek saçlarımı
bi kırptı sanki hiç bişey anlatmamışım ben:32::32:

besleme kahkülü vardır ya aha öyle aptal bişey oldu üstelik kısa da kesti:15::15::15:
şemsiye gibi alnımın üstünde havada yaniii,çok sinirlerim bozuk:20::20::19::19::19:

Kızım desen gibi öksürük,balgam,akıntı,
bi de ateşi çıktı az önce inliyor yavruumm

pek tadımız tuzumuz yok yani,sabahtan beri kusmuk,mok temizliyorum off offff
hamile olduğumu unutup,halı,koltuk silip,üstüne 3 posta çamaşır yıkayıp
astım,kuruttum ütüledimmmm:45::45::25::25::25:
[/B]

İlk hamileliğimde çok beklemiştim ben de 2. ye asla korunmicam diyodum ama öyle olmadı:34:

besleme kahkülü vardır ya aha öyle aptal bişey oldu üstelik kısa da kesti:15::15::15:
şemsiye gibi alnımın üstünde havada yaniii,çok sinirlerim bozuk:20::20::19::19::19:

[/B]

aynen ya bende geçmişi okumaktan yeni yazılara bakamıyorum doktora soyledım yeni hamılesın bişey yapamam dedi haftaya yine gidicem tekrar soylıcem ama ne bileyim hamıleliğimi öğrendikten sonra oldu halada var bi sitede olabıleceğini okudum ama yinede rahatsızlık veriyo endişeleniyorum sebebını bılmedığım için

canım ya hiç korkma ikisi birarada büyür çıkar.ikiz üçüz çocuğu olanları düşün.bende şuan 5+1 günlük hamileyim allah sağ salim kucağıma almayı nasip ederse arkasından hemen ikinciyi düşünüyorum.tabi allah verirse.kadınız kanal tıkanması ,miyom ,kist ,erken menopoz daha birsürü şey yani heran herşey olabilir hiçbirşeyin garantisi yok.allah göndermiş o bebişi sana tadını çıkar hiç kaygılanma.

Bende de oldu.Sırtımda isilik gibi pütür pütür şeyler cıktı.Yüzümde de bir iki sivilce var ancak büyükler.Normalde cıkmazdı sivilcem hiç.İçerde neler oluyor kimbilir:)

rahat ol canım duyulanın aksine ilk 3 ay alttan ultrasyonun hiç bir zararı yok.. bu yöntem düşük yaptıracak olsa doktorlar yapmaz. bende alttan ultrasyon oldum ve hiç bi aksilik olmadı. ilk haftalarda göbekten gözükmüyor çünkü..

Saol canım.Simdilik bir şikayetim olmadı olmaz da insallah.Bu tarz konularda bilirsin her kafadan bir ses cıkınca insanın kafası karısıyor:))

Bu arada gercekten eylül anneleri masallah hızınıza yetişilmiyor.Yemek yemek için cıktım mesajımın üzerinden sayfalar gecmiş.Masallah bize:1:

Canım böylesi daha hayırlıymıs demekki.İkisi bir arada büyür hem kardes hem arkadas olurlar.Kilolar da verilir hiç takma kafana.Tebrik ederim..Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin:49:

[/B]

ALLAH kolaylık versin işin zor canım :)

Back
X