Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmmm hanımlar ben 2011 haziran annesiyim 7 aylık emir bebeğim var ve beklenmedik şekilde hamile olduğumu öğrendim üstüste 2 çocuk üstelik doğum kilolarımı vermeye çalışırken diyetisyenm zorladı test yapmaya sonuç pozitif pazartesi kan testi yaptırıcam hem sevyorum hemde ağır bir yükün ağırlığından dolayı korkuyorum :26:![]()
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah. Bundan sonra işin daha zor olacak. Allah yardımcın olsun
evet benimde olmuştu karnım çok fena ağrıyordu ayrıca yerleşme kanamasıda oldu bende ama şimdi karnımın ağrıması geçti yerini iç bulantısı baş dönmesi aşırı uyku yorgunluğa bıraktı
son adet tarihim 11 aralık bu arada benide aranıza alırsanız sevinirim yarın kan testi için gitcem inş
Bu progestan hap fitil olarak kullanılmıyor değil mi. Prospektüsünde ağız yolu ile kullanın yazıyordu.
Canım hoşgeldin aramıza. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen mutlaka doktora git. Alttan muayeneden de korkma sakın. Onlar tıp doktoru. Tehlikeli bir şeyi asla uygulamazlar. Ultrason cihazı da radyasyon kullanmaz bizim duyamayacağımız frekansta sound (ses) dalgaları kullanır. Bebek de duyamıyor tabiki. Hiç bir zararı yok. Hem bebek dışında kist, miyom gibi şeyler varsa da alttan muayene ile görür ve ona göre ilaç verir.
Bu ay sana kan tahlili ve gerekli vitaminleri verecek. Doktoru sakın ihmal etme.
Kalça ağrısı olumlu bir işaret bence :) Bende de olmuştu aynen. Kalça, kasık ağrıları sancıları 10 gün kadar sürdü. Akıntım da beyazdı bi ara hafif sarı oldu yine şimdi beyaz. Hadi inşallah senden umutluyum :)
Geçmiş olsun. Doktoruna bi telefon et istersen. Tavsiyesi ile hareket edersin
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
slmmm hanımlar ben 2011 haziran annesiyim 7 aylık emir bebeğim var ve beklenmedik şekilde hamile olduğumu öğrendim üstüste 2 çocuk üstelik doğum kilolarımı vermeye çalışırken diyetisyenm zorladı test yapmaya sonuç pozitif pazartesi kan testi yaptırıcam hem sevyorum hemde ağır bir yükün ağırlığından dolayı korkuyorum :26:![]()
umarım en kısa zamanda geçer sıkıntıların rahat bir hamilelik geçirirsin benim ilk gebeliğimde hiç miğdem bulanmamıştı 8 haftalık kaybettim zaten.kimisinde hiç bulanmıyormuş da ama kimi doktor da sağlıklı bir gebeliğin en belirgin işareti miğde bulantısıymış.
canım benim de adet tarihim 11 aralıktı 11 ocak da tes yapıcam sen erken yapmışsın ve ne güzel çıkmış ben 28 aralık da aşılama oldum.adetimin 18. günüydü negatif çıkmasından korktuğum için biraz daha beklicem.tebrik ederim seni bu arada.
filizcim progestan her yerden alınıyor valla ağızdan vajinadan![]()
ağızdan alınır yazıyor ama daha çabuk etki etmesi için vajinadan da kullanılıyor.ben işte fitil olarak kullanıyorum.ayrıca uyku gibi ağır yan etkileri de yok..
bu arada ben senin hamile olduğunu önceden hissetmiştim sana da söylemiştim hatırlıyosan umarım şimdi senin söylediklerinde doğrudur. kalça ağrım ara ara devam ediyo.akıntım da bazen sarı bazen beyaz artık Allah büyük.çarşamba günü hayırlı bir haber vermeyi ve yanınıza gelmeyi çok istiyorum...
canım hiç üzülme rabbim verdiyse kolaylığını da verir düşünsene onların bir büyüdüğünü aralarında 1 yaş olucak iki kocaman yetişkin evladın olucak.birinin giydikleriyle öbürünü de büyütürsün :) 9 ayda da ufaklığın büyür kendini kurtarır yürür.küçükken 2 kardeş daha çabuk büyür.
benim kendiliğinden olmuyor hiç tedavi görüyorum.ilk meleğimi 8 haftalık kaybettim.o yüzden Allah peşpeşe verse keşke bana da..mesela ben 6 aydan sonra korunmayı bile düşünmüyorum..
filizcim progestan her yerden alınıyor valla ağızdan vajinadan![]()
ağızdan alınır yazıyor ama daha çabuk etki etmesi için vajinadan da kullanılıyor.ben işte fitil olarak kullanıyorum.ayrıca uyku gibi ağır yan etkileri de yok..
bu arada ben senin hamile olduğunu önceden hissetmiştim sana da söylemiştim hatırlıyosan umarım şimdi senin söylediklerinde doğrudur. kalça ağrım ara ara devam ediyo.akıntım da bazen sarı bazen beyaz artık Allah büyük.çarşamba günü hayırlı bir haber vermeyi ve yanınıza gelmeyi çok istiyorum...
sağolasın canım biliyorum çok zor olucakkk![]()
Kızlar doktor bana alttan ultrason baktı.Henüz bebegi göremedi.sonra anneme anlattıgımda ilk 3 ay alltan muaynenin bebege zarar verdiğini söyledi.Doktorum mu kötü annem mi yanlıs biliyor? Size bakıldı mı vajinal ultrason?
Yok canım bende öyle bişey hiç de duymadım bence sen bi dr görünslm kızlar çok çabuk ilerliyonuz yetişemiyorum bi sorum olcak vücudunuzda ufak sivilce tazrı seyler çıktımı hiç bende kollarımda oldu çok da kasındırıyo uyuz oldum resmen böyle bi sorun yasayan varmı acaba
emir bebek te yeni bebişinde hayırlı olsun canım.. çalışmıyorsan eğer çok güzel bence peş peşe çocuk biraz erken olmuş ama ikiside büyür bir arada işte.. bende istiyorum allahın izni ile bebişimi kucağıma alıyım korunmayı düşünmüyorum..
Yok canım bende öyle bişey hiç de duymadım bence sen bi dr görün
belki yediğin bişey dokunmuştur
hamilelikten olduğunu sanmıyorum yani
bu arda sayfalar gerçekten çok hızlı akıyor ben geçmişleri okumaya
yetişemediğim için gelmiyorum:44:
bi yazdığını göremiyor insan bi daha
İlk hamileliğimde çok beklemiştim ben de 2. ye asla korunmicam diyodum ama öyle olmadı
kızım 3 yaşında,bi doğsun inşallah sen gör bi süre istemeyeceksin
Kızlar bu arada saçımın önüne perçem kestirim dedim ben çok severim
anlattım da kuaföre uzun uzun
Gülben ergenin varya bu ara çok hoşuma gidiyodu
anacııım gitti bebek saçlarımı
bi kırptı sanki hiç bişey anlatmamışım ben
besleme kahkülü vardır ya aha öyle aptal bişey oldu üstelik kısa da kesti
şemsiye gibi alnımın üstünde havada yaniii,çok sinirlerim bozuk
Kızım desen gibi öksürük,balgam,akıntı,
bi de ateşi çıktı az önce inliyor yavruumm
pek tadımız tuzumuz yok yani,sabahtan beri kusmuk,mok temizliyorum off offff
hamile olduğumu unutup,halı,koltuk silip,üstüne 3 posta çamaşır yıkayıp
astım,kuruttum ütüledimmmm[/B]
muckkkkk canım arkıme bende arkadndan gelebılırım heeeeeeee
slm kızlar çok çabuk ilerliyonuz yetişemiyorum bi sorum olcak vücudunuzda ufak sivilce tazrı seyler çıktımı hiç bende kollarımda oldu çok da kasındırıyo uyuz oldum resmen böyle bi sorun yasayan varmı acaba
rahat ol canım duyulanın aksine ilk 3 ay alttan ultrasyonun hiç bir zararı yok.. bu yöntem düşük yaptıracak olsa doktorlar yapmaz. bende alttan ultrasyon oldum ve hiç bi aksilik olmadı. ilk haftalarda göbekten gözükmüyor çünkü..
Yok canım bende öyle bişey hiç de duymadım bence sen bi dr görün
belki yediğin bişey dokunmuştur
hamilelikten olduğunu sanmıyorum yani
bu arda sayfalar gerçekten çok hızlı akıyor ben geçmişleri okumaya
yetişemediğim için gelmiyorum:44:
bi yazdığını göremiyor insan bi daha
İlk hamileliğimde çok beklemiştim ben de 2. ye asla korunmicam diyodum ama öyle olmadı
kızım 3 yaşında,bi doğsun inşallah sen gör bi süre istemeyeceksin
Kızlar bu arada saçımın önüne perçem kestirim dedim ben çok severim
anlattım da kuaföre uzun uzun
Gülben ergenin varya bu ara çok hoşuma gidiyodu
anacııım gitti bebek saçlarımı
bi kırptı sanki hiç bişey anlatmamışım ben
besleme kahkülü vardır ya aha öyle aptal bişey oldu üstelik kısa da kesti
şemsiye gibi alnımın üstünde havada yaniii,çok sinirlerim bozuk
Kızım desen gibi öksürük,balgam,akıntı,
bi de ateşi çıktı az önce inliyor yavruumm
pek tadımız tuzumuz yok yani,sabahtan beri kusmuk,mok temizliyorum off offff
hamile olduğumu unutup,halı,koltuk silip,üstüne 3 posta çamaşır yıkayıp