Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dişimizi sıkacağız bebekler için. Ayva yemeyi dene bulantın olduğunda. Hem kilo aldırmıyor kraker gibi hem çok faydalı hem d ebulantıyı kesiyor.
Bir de tarhana çorbası önerdi buradaki arkadaşlar. O da iyi geliyor. Çorba yapmaya üşendiysem de domates suyunun içine limon ve karabiber ilave edip içiyorum.
arkadaş olmamız laızm görebilmen için.canım bende bakmak istedim ama profiline baktım albüm yok bulamadım ..
hoşgeldin. Biz iyiyiz sende ne var ne yok?slm kızlar!!bol sohbetler ıı buldum hepınızı:)
canım karabiber mideni yakmıyor mu :26:
arkadaş olmamız laızm görebilmen için.
hoşgeldin. Biz iyiyiz sende ne var ne yok?
Yok aksine çok hoşuma gidiyor..
Brck profilime girip bakabilirsin.ilk albümün içinde.
Ama sende görülmediyse de çok fazla takma... Daha geç oluşuyor olabilir, ultrason cihazından olabilir ya da Dr söyleme gereği duymamış olabilir.Çok arkadaşa söylenmemiş..
Kesenin içinde alt ve üstte beyaz belrgin noktolar var. Onlar yolk kesesinin alt ve üst sınırları.
5+4 tüm bu ultrasonda
ağzımdan aldın ya miden yanmiyor mu. Ben ya bulantı ya yanma çekiyorum. O yüzden yediklerin baharatsiz salçasiz oluyor. Beyaz peynir domates ve küçük bir dilim sivri biber ile tost yapin mükemmel hemde bayağı bir tutuyor kızlar.
ağzımdan aldın ya miden yanmiyor mu. Ben ya bulantı ya yanma çekiyorum. O yüzden yediklerin baharatsiz salçasiz oluyor. Beyaz peynir domates ve küçük bir dilim sivri biber ile tost yapin mükemmel hemde bayağı bir tutuyor kızlar.
ne güzel canım masaallahhh![]()
gördüm cnm senin vajinal olduğu için daha net belkide.benim daha minik görünüyo:)
Maşallah miniğinede.Akşam gideyim ben bi kafamdan gitsin bu soru.sanki bendede var gibi ama belli değil.
hosgordummm...cok sukur bende ıyım bı yramazlık yok..bıraz yogunum bu ara ıkı gundur gıremedım..aklım burdaydı ama:)
Benim normalde çok fazla baharat ve acıyla aram yoktur ama karabibere düşkün oldum bu aralar. Şu ana kadar bir rahatsızlık vermedi.
Kızlar domateslerin hepsi çok hormonlu. Dr. uyardı beni o yüzden bu mevsimde domates yemiyorum çok. Yemeklere de annemin yazdan doğrayıp hazırladığı domatesleri kullanıyorum.
Sorma ben de iki gündür tost krizine giriyorum. Yine canım istiyorum ama kahvaltıda 1.5 simit yediğim için daha fazla karbonhidrat yememeliyim diye frenliyorum kendimi...
arkadaş olmamız laızm görebilmen için.
Yok aksine çok hoşuma gidiyor..
tamam canım sağol yinede inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi...
yardımlarınız için teşekkürler...
arkadaşlık talebi yolladım. girip bakabilirsin şimdi..
sağol canım baktım sen kaç haftalık hamileyim demiştin??benimde ultrason kağıdım var ama pc de çok belli olmuyor..
Pazartesi insallah kalp atışlarını duyacağız.
HEyecanla bekliyoruz. Midem ve iştahım da bit iyi bir kötü....
Kanama tekrarlamadı değil mi?
Bu ultrason çekildiğinde 5+4 tüm.Şu anda 7 +2 yim.
ayyy kızlar ben çook kötüyüm bir ara hafiflemişti bu bulantılar su içsem çıkıyor ... Siz de böle olan var mı ? 2 gündür bişe yoktu hıh geçti dedim bu sabah tekrar başa....![]()