2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok normal. Bana dr. Kalp atışlarını duyduktan sonra ayda bir geleceksin dedi son aya kadar. Son ay haftada bir çağırıyorlar. Problemli gebeliklerde 15 te ya da haftada bir çağırılıyormuş gebelik boyunca. Ayda bir çağırılman risksiz bir gebelik geçirdiğinin göstergesi.
Zaten ultrasona sık girmek bebek için iyi değil, radyasyona maruz kalıyor bebek. Yutdışında bu kadar sık ultrason yasak.

bız aılede 3 hamıleyız suan dıgerlerı 15 de bır gıdıyorda bırde drları cd ye cekıp verıyormus goruntulerı..aslında senın dedıklerın cok mantıklı

bız aılede 3 hamıleyız suan dıgerlerı 15 de bır gıdıyorda bırde drları cd ye cekıp verıyormus goruntulerı..aslında senın dedıklerın cok mantıklı

Benim için Dr. un önemli şeyleri atlamaması ama boş yere telaşa da sokmaması önemliydi beni. Özellikle öyle bir dr. buldum. Çok rahatlatıyor. Muayene 15 dk sürüyor mesela. Ama ne kadar sürecek ki? Bir saat beni tutsa ne değişecek? Önemli olan konuşması, beni bilgilendirmesi , rahatlatması ama önemli şeyleri de ihmal etmemesi. Bir ultrason fotosu veriyor o kadar. Yeter o da bana.. ilerde binlerce fotosu olacak bebeklerimizin onlara bile bakmayacağız.

benim için dr. Un önemli şeyleri atlamaması ama boş yere telaşa da sokmaması önemliydi beni. özellikle öyle bir dr. Buldum. çok rahatlatıyor. Muayene 15 dk sürüyor mesela. Ama ne kadar sürecek ki? Bir saat beni tutsa ne değişecek? önemli olan konuşması, beni bilgilendirmesi , rahatlatması ama önemli şeyleri de ihmal etmemesi. Bir ultrason fotosu veriyor o kadar. Yeter o da bana.. Ilerde binlerce fotosu olacak bebeklerimizin onlara bile bakmayacağız.

aynen cnm benımde 15 dk bıle bulmuyor..1o dk cıkıyorum..gereksız konsumalar yapmıyor kısa ve net...

Benim de 15-20 dk yı geçmiyor.

her gidişimde tansiyonumu ölçüyor bir hemşire ve kiloma bakıyor.
Dr. da beslenme konusunda kasma kendini, ara öğünleri kuruyemişle yap her zmanaki gibi beslen dedi o kadar.
Ama ben endokrinciye de gittiğimden onunla bol bolbeslenme muhabbeti yaptım.

Merhaba anchusa
Acaba sen hangi hastaneye gidiyorsunbir mahsuru yoksa?ozel degil mi? Bende gereksiz seylere takilmak istemiyorum ama benim henuz tansiyonuma bir kere bile bakilmadi,ilk muayenede doktor hemsireye soyledi ama atladilar bende unuttum ciktiktan sonra aklima geldi.cok onemli bir detay degil belki ama kafama takildi simdi,acibadem e gidiyorum bi de,kilomu da sadece ilk muayenede sordular.

Acıbadem dünyanın parası. Ama böyle davranmaları kötü olmuş. O paraya sana prenses gibi bakmaları lazım.

Yok normal. Bana Dr. kalp atışlarını duyduktan sonra ayda bir geleceksin dedi son aya kadar. son ay haftada bir çağırıyorlar. Problemli gebeliklerde 15 te ya da haftada bir çağırılıyormuş gebelik boyunca. Ayda bir çağırılman risksiz bir gebelik geçirdiğinin göstergesi.
Zaten ultrasona sık girmek bebek için iyi değil, radyasyona maruz kalıyor bebek. yutdışında bu kadar sık ultrason yasak.

ama rasdysyon yok deniyor USG DE ışınalrın kırılması ile görüntü elde ediliyormuş
valla radyasyon varsa ii değil çok bile giriyoruz annemlerimiz bu kadar girmemiştir
şimdiki nesil biraz daha fazla giriyor

Günaydın kızlar,

Akşam bi arkadaşımdan öğrendim içinde paraben olan kozmetik ürünleri kullanmamamız gerekiyormuş.Kullandığınız ürünlerin içeriklerini kontrol edin.

slm kızlar nasılsınız bu günlerde bunalımdayım.bu hafta içi kontrolüm var fakat çok korkuyorum
ya bir sorun çıkarsa ya bişey olursa diye hep aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
bir türlü kafamdan silemiyorum.aslında belirtilerim devam ediyor.mide bulantılarım var hatta dün yine yediklerimi çıkarttım.göğüslerimi kontrol ediyorum sürekli eskiye göre azda olsa ağrı var.fakat bunlara rağmen yinede rahat olamıyorum.
pazartesiyi iple çekiyorum.inş.bir sorun çıkmaz bebeğimide kalp atışarınıda tekrar görürüm.
arada sanki rahmimde kımıldamalar oluyor gibi ama bu haftalarda bebeğin hareketlerini hissedebilirmiyiz acaba?
zayıf olanlar erken bebeğin hareketlerini hissederler diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

slm kızlar nasılsınız bu günlerde bunalımdayım.bu hafta içi kontrolüm var fakat çok korkuyorum
ya bir sorun çıkarsa ya bişey olursa diye hep aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
bir türlü kafamdan silemiyorum.aslında belirtilerim devam ediyor.mide bulantılarım var hatta dün yine yediklerimi çıkarttım.göğüslerimi kontrol ediyorum sürekli eskiye göre azda olsa ağrı var.fakat bunlara rağmen yinede rahat olamıyorum.
pazartesiyi iple çekiyorum.inş.bir sorun çıkmaz bebeğimide kalp atışarınıda tekrar görürüm.
arada sanki rahmimde kımıldamalar oluyor gibi ama bu haftalarda bebeğin hareketlerini hissedebilirmiyiz acaba?
zayıf olanlar erken bebeğin hareketlerini hissederler diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

neden böyle korkuyosun senindemi başından kötü bişey geçti?

canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki iki gündür ben yemek yiyorum ve kusmuyorum göğüslerim de aciyor ama sanki küçüldü deyip duruyorum birşey mi oldu bebeğime diye düşünmekten kendimi alamıyorum. O kadar yapmayacağım bu sefer dememe rağmen gene psikopata bağladım. Çok korkuyorum ya ama bu sabah Kustum ve buna sevindim bence biz evham yapıyoruz ve bu ruh hali ile de bebegımızi sıkıntıya sokuyoruz rahat olalım rabbim herşeyin hayırlısıni versin

neden böyle korkuyosun senindemi başından kötü bişey geçti?

hayır canım daha ilk bu 5 yıl sonra gelince biraz korkuyorum işte.başka sayfalarda kalp atışını durması falan yazıyordu okudum kötü oldum.
çok şükür belirtiler var onlar sayesinde kendimi dr a gitmemek için kontrol ediyorum.kustuğuma bile seviniyorum düşün yanii...

canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki iki gündür ben yemek yiyorum ve kusmuyorum göğüslerim de aciyor ama sanki küçüldü deyip duruyorum birşey mi oldu bebeğime diye düşünmekten kendimi alamıyorum. O kadar yapmayacağım bu sefer dememe rağmen gene psikopata bağladım. Çok korkuyorum ya ama bu sabah Kustum ve buna sevindim bence biz evham yapıyoruz ve bu ruh hali ile de bebegımızi sıkıntıya sokuyoruz rahat olalım rabbim herşeyin hayırlısıni versin

bende ğöğüslerimdeki yeşil damarlara bakıyorum durmadan bir yerde okumuştum bebek canlılığını yitirince belirtilerde 2 gün sonra geçiyormuş göğüs agrısı mide bulantısı falan vs..
şu 3 ayı bir atlatsaydık biraz olsun rahatlardık.mesela bende başta bel ağrıları kasık ağrıları olurdu şimdi geçti onlar
bende kafayı ona taktım.

selam kızlar bende eylul 15 dogum tarihi yani eylul annesiyım su an 9+2 deyim ve korkularım bir turlu gecmiyor oyle bi belirtimde yok bu beni iyice korkutuyor:43::43::43:

kızlar sakin olmalıyız bebeklerimizide huzursuz ediyoruz böyle tedirginliklerimizle,hem bu belirtiler bazılarında çook aşırı olup bazılarında ise hiçbir rahatsızlık belirti olmadanda olabiliyorumuş,kişiden kişiye değişen bişey bu..benim başımdan missed düşük geçti(bozulmuş gebelik) ben haliyle tedirginim ama dr gittiğimde herşey yolunda dedi düşük olmasın die ilaçta vermedi demekki korkcak bişi yok diyerek rahatlamaya çalıştımm sizlerdekötü şeyler okuyup olumsuzlukları düşünerek mutsuz olmayın lütfen...

canım bende dusuk yaptım tam bir yıl once o yuzden bu kadar korkuyorum mutlu huzurlu olamıyorum malesef su 3 ayı bi bitirsek biraz rahatlarım diye dusunuyorum...

canım bende dusuk yaptım tam bir yıl once o yuzden bu kadar korkuyorum mutlu huzurlu olamıyorum malesef su 3 ayı bi bitirsek biraz rahatlarım diye dusunuyorum...

korkularımız kesinlikle yersiz deil arkadaşım, inşallah bu sefer yüzümüz gülücek dua edelim sürekli..
ben düşük yaptıktan sonra hiç adet olmadan aralıksz hamile kaldım henüz üzüntümü yenip yeni bir gebeliğe hazır hissetmezken geliverdi,korkuyorum ama iyi düşünüyorum inşallah iyi olucak hepimiz için

korkularımız kesinlikle yersiz deil arkadaşım, inşallah bu sefer yüzümüz gülücek dua edelim sürekli..
ben düşük yaptıktan sonra hiç adet olmadan aralıksz hamile kaldım henüz üzüntümü yenip yeni bir gebeliğe hazır hissetmezken geliverdi,korkuyorum ama iyi düşünüyorum inşallah iyi olucak hepimiz için

insallah canım hayırlısı ben tam 1 sene bekledim dusukten sonra 1 sene sonra aynı gun ogrendim hamile oldugumu belirtim falanda hiç olmadıgı için kafam karısık allahım yavrularımızı bizlere bagıslasın...

Back
X