2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

teşekkürler dils3. Ben yine de randevu alacağım Dr. a şu an 8 haftalığım diyeceğim. O hesaplasın gitmem gereken haftayı...

Kızlar soda tüketiyor musunuz?
Ben kapağını açıyorum, akşama kadar gazı kaçıyor ve öyle içiyorum. Gazlı birsey önermiyor çünkü Dr.lar. ama soda içindeki minerallerden ötürü çok faydalıymış bebeğe. Yalnız üzerinde doğal kaynak suyu olanları tüketmemizi öneriyorlar. Diğerleir bikarbonatlıymış. Kızılay ve Akmina nın üzeirnde yazıyor doğal kaynak suyu..
mericdemir senin Dr. un gazından ötürümü içme dedi acaba?

ben almanların içtiği bir mineralli su var ondan içiyorum doktoruma da gösterdim gunde 2 şişe tüket dedi

Kelebek03 ,canım geçmiş olsun, kendine dikkat etmeye çalışşşş

Anchusa, canım ben bazen mecbur kalıyrm soda içmeye Yani o doğal kaynak suyu yazıyor ya onu....Midem bazen o kadar kötü oluyr ki taş gibi biraz olsun rahatlatıyor die içiyrdm...HATTA EN SON DÜN AKŞAM İÇTİMMM doktor içmemen gerekli deynce vicdan azabı çektm vallaaaa

kıslar bişey sormak istiyorum dün burdan bir anne bi video yayınladı bebeğin anne karnındaki gelişimi ile ilgili bu kordon annedemi kalıyor yoksa o kordonu da alıyorlar mı tamam bebek de az var ama uzun kordon ne oluyor :37:

canım o kordon bebeğe ve plasentaya bağlı ya bebekteki kesiliyor öbür parçayı Sen den alıyorlar onu da doğuruyorsun yani.

selam kzılar ne güzel haberler herkez bebişlerini sağlıkla kucağına alır inşallah haftaya cumartesi benimde kontrolum var sanırım 2li testi yaptırıcak bende çok endişeleniyorum inşallah bende güzel hayırlı haberlerle sevincimi sizlerle paylaşabilirim dua edin annişler

Kelebek03 ,canım geçmiş olsun, kendine dikkat etmeye çalışşşş

Anchusa, canım ben bazen mecbur kalıyrm soda içmeye Yani o doğal kaynak suyu yazıyor ya onu....Midem bazen o kadar kötü oluyr ki taş gibi biraz olsun rahatlatıyor die içiyrdm...HATTA EN SON DÜN AKŞAM İÇTİMMM doktor içmemen gerekli deynce vicdan azabı çektm vallaaaa

Dr. um zaten bana sodanın çok faydalı olduğunu söyledi. İyi marka seçip gazını kaçırdıktan sonra her gün 1 şişe tüketebilirsin dedi. Seninki niye içmemen gerek dedi onu anlamaya çalışıyorum. Herhalde mide yanması yüzünden falan...

Sağaol canımmmm
Darısı başınaaaaa
Bence yapılması gereken bi test....
AY aldırmayı mı düşünüyorsun yoksa ben mi yalnış anladımmmm????
Annesiiii o anı görünce eminim vazgeçersinnnnn

Yok canim ne aldirmsi allah gostermesindoktor oyle dedi aldiracakmisin downliyda dedi bende yok dedim ozaman gerek yok dedi.

ben almanların içtiği bir mineralli su var ondan içiyorum doktoruma da gösterdim gunde 2 şişe tüket dedi
Türkiye de onun eş değeri yok işte. Sodalar daha sert mineralli sulardan. O yüzden bikarbonat miktarı önemliymiş.

selam kzılar ne güzel haberler herkez bebişlerini sağlıkla kucağına alır inşallah haftaya cumartesi benimde kontrolum var sanırım 2li testi yaptırıcak bende çok endişeleniyorum inşallah bende güzel hayırlı haberlerle sevincimi sizlerle paylaşabilirim dua edin annişler

İnsallah senin d egüzel haberlerini duyarız.

Yok canim ne aldirmsi allah gostermesindoktor oyle dedi aldiracakmisin downliyda dedi bende yok dedim ozaman gerek yok dedi.

Ayyy canımmm ne güzel uydurmuşum demiiiiii???:1:
Bu arada çok pardonnnn yaaa

Bugün 2 li testim var bebişimi görcem die dün akşam hiç uyuyamadım şimdide uykusuzum biraz kusura bakma tatlımmm

Filizyavuz ve mericdemir.. Darısı bizim başımıza inşallah.Ne mutlu değerleriniz güzel çıkmış. Ben her ne olursa olsun 3 lü testi de yaptırmaktan yanayım. İkili testin doğruluk oranı %60 mış. ama ne güzel çocuklarınızın downlu olmadığı kesinleşmiş ense kalınlığından.
Filizyavuz dün gece 12 de zeynep kamilden randevu aldım. Okmeydanından mı zeynep kamilden mi daha çok memnun kaldın? Benim evim Okmeydanına daha yakın. Zeynep Kamile gitmem zor olacak ama orası daha iyi dersen de giderim hiç önemli değil.

Okmeydanında 2 defa ultrasona girdim ikisinde de bana göstermedi. Sadece fotoğraf verdi. Gelişimi iyi kalbi atıyo tamam kalk dedi. Zeynep Kamilde doktorla beraber mutlt mutlu izledik. Ben Zeynep Kamili daha çok sevdim. Orada devam edicem artık kontrollerime

Dr. um zaten bana sodanın çok faydalı olduğunu söyledi. İyi marka seçip gazını kaçırdıktan sonra her gün 1 şişe tüketebilirsin dedi. Seninki niye içmemen gerek dedi onu anlamaya çalışıyorum. Herhalde mide yanması yüzünden falan...

bilmiyorum ki canım neden öyle dedi...Bende o kadar çok soru sordum ki bugün ona neden tüketmemeliym diye somak aklıma gelmediiii

Benimde aklıma bi ihtimal geliyor mide yanmasıııı

:) yok kız o bebek çıkınca geliyor. Onun en ufak parçası içerde kalmamalı yoksa allah korusun. Bebekle beraber o da çıkıyor. Ay kızlar ya dün prima dan hediyemız geldi cd vardı onu izledik kızım ile içim bir garip oldu kızımda ki acemilik yok ama adını koyamadığım değişik bir duygu var.:49::49::49::16:

bilmiyorum ki canım neden öyle dedi...Bende o kadar çok soru sordum ki bugün ona neden tüketmemeliym diye somak aklıma gelmediiii

Benimde aklıma bi ihtimal geliyor mide yanmasıııı

Ben 2-3 gün önce hamile olduğumu unutup kola içtim hamburger menüsüyle.. Yarısında aklıma geldi içmemem lazımdı diye..ama o kadar da pimpirikli olmak istemiyorum yaaa..bu kadarcık kaçamaklardan birsey olmaz herhalde.

kızlar cinsiyet hakkında doktorlar bir yorum yaptımı size genelde 2li testte cinsiyet tahmini yapabiliyorlarmış ist bakırköy radyotomda çektiricem kadın la konuştuğumda eğer bebek müsait pozisyonda olursa gösterir kendisini dedi renkli bide bakıcaklar kızıma hamileyken drum sadece 3lü test istemişti

:) yok kız o bebek çıkınca geliyor. Onun en ufak parçası içerde kalmamalı yoksa allah korusun. Bebekle beraber o da çıkıyor. Ay kızlar ya dün prima dan hediyemız geldi cd vardı onu izledik kızım ile içim bir garip oldu kızımda ki acemilik yok ama adını koyamadığım değişik bir duygu var.:49::49::49::16:

Back
X