2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

O zaman park yatak sana da mantıklı. Çünkü onlar katlanıp başka evlere taşınıyor. Çocuk hem içinde uyuyabiliyor 3 yaşına kadar, hem oyun oynayabiliyor. Ve bebekler için beşik kısmı var. İstediğin odaya da tekerlekleriyle taşınıyor.

hamile bi arkadasım da aynısını söyledi bende öle alıcam

masallahhh masallahhhh esyalar konusulmaya baslamıs:))benım annemde bebek besıgı bakmaya baslamıs..bızde yatagı kızın annesı yapar sızde nasıldır

bizde de öle ama anneannesi nasıl alsın ki :27:

Mesela tecrübeli ark. bebek arabası içinde pahalı ve ağır birsey almayın diyorlar.1 yaşından sonra baston tipi arabalar çok kolay olduğu için hep onları tercih ediyorsun diyorlar. Diğer arabalar hantal olduğu için zor oluyormuş....

Mesela tecrübeli ark. bebek arabası içinde pahalı ve ağır birsey almayın diyorlar.1 yaşından sonra baston tipi arabalar çok kolay olduğu için hep onları tercih ediyorsun diyorlar. Diğer arabalar hantal olduğu için zor oluyormuş....

evt nasıpse bende ole bısı dusunuyorumm...kucuk ve hafıf

bende park yatak düşünüyorum kullanan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla diğerlerine göre daha kullanışlı.

araba konusunda bende kararsızım cunku sen de görmüssündür burda bebekler bisiklet arkalarında oluyor gerçi alısveriş guzelde dısarı cıkınca nasıl olur bilmiyorum

niye ki??anlamadımmmmmm:))

annem türkiyede ben yurtdısındayım annem gelcek ama annem gelmeden yatagı almamız gerek bizim

araba konusunda bende kararsızım cunku sen de görmüssündür burda bebekler bisiklet arkalarında oluyor gerçi alısveriş guzelde dısarı cıkınca nasıl olur bilmiyorum

annem türkiyede ben yurtdısındayım annem gelcek ama annem gelmeden yatagı almamız gerek bizim

ayyyyyyyyyy evet yaaa aferedersınnnn.....

olsun saglık olsun ne yapalımmm sana ve bebıse bısı olmasın

masallahhh masallahhhh esyalar konusulmaya baslamıs:))benım annemde bebek besıgı bakmaya baslamıs..bızde yatagı kızın annesı yapar sızde nasıldır
ne yatağını ? BEbek mi lohusa yatağını mı anlamadım? Valla benim hiç bir fikrim yok ama zaten annem üstüne düşsün düşmesin herşeyini yapar.Ben bebek beşiği hiç düşünmüyorum. Alanlar bin pişman hep.
artık bavulları dol durmayacaksın canım cok zor hangi ülkelere gidicen aktarma falan olcak mı

biri direk uçuş. biri uçak artı 3 saat tren, biri uçak artı 3 saat tren artı arabayla 3 saat yol en az.... Mümkün olduğunca az eşya götüreceğim. İnşallah problem çıkmaz...

gezerken gözüm bebek mağazalarına takılı kalıyo valla kendimi alamıyorummm..

ben ızmırlıyım zaten alısverıs hastalıgı var sımdı kendıme bakamıyorum bebıse bakaıyoruz napalımm..bıraz karnımız cıksın hamıle modasına da bakmak lazım sabırsızlanıyorum cok seker oluyor onumuz bahar nasıp kısmetse

ne yatağını ? BEbek mi lohusa yatağını mı anlamadım? Valla benim hiç bir fikrim yok ama zaten annem üstüne düşsün düşmesin herşeyini yapar.Ben bebek beşiği hiç düşünmüyorum. Alanlar bin pişman hep.

biri direk uçuş. biri uçak artı 3 saat tren, biri uçak artı 3 saat tren artı arabayla 3 saat yol en az.... Mümkün olduğunca az eşya götüreceğim. İnşallah problem çıkmaz...

bişeycikler olmaz canım sıkma canını Allaha emanet olun ikinizde şimdiden

ben ızmırlıyım zaten alısverıs hastalıgı var sımdı kendıme bakamıyorum bebıse bakaıyoruz napalımm..bıraz karnımız cıksın hamıle modasına da bakmak lazım sabırsızlanıyorum cok seker oluyor onumuz bahar nasıp kısmetse

annemde geçen dayanamayıp bikaç bişey almış çok tatlılar minik minik konu açılrsa eklerim.

aşk olsun kambersiz düğün olur mu ha ha :) bebek arabası araba koltuğu mama sandalyesi şart. Mama sandalyesi iyi denk gelirseniz alın yoksa 6 ayı bekleyin. Öbürleri acil. Yürütec almayın kızlar gereksiz birşey ve zararlı tembel anneler için bence.ana kucağı ben aldim bu bebeğe de alacağım. Bebek herkesin oturduğu koltuğa koyulmasın vs daha ayrıntılı anlatırım şu an telefondan girdim.zip zip fuzuli kızlar benden söylemesi çocuğun sevmeme ihtimali var. Yatak konusunda park yatak çok kullanışlı. Oda ya gerek yok çünkü zaten 6 aya Sizin odada kalıyor.

Canım onları biliyorum. Arkadaşım kullanıyordu. Buggy deniyor galiba. Karda kışta bile hollandada bisiklet sürdüğünden bebeği hep bisikletin arkasına koyuyordu o vagona.. Minik bebek arabasını da katlayıp atıyordu vagonun bir kısmına. Bisikleti park edip alışverişe başladığımızda çocugu bebek arabasına aktarıyordu. ve bu vagon olmasa yanmıştım diyordu, elim ayağım oldu benim dedi hep.... Arabası da yoktu o yüzden çok kullandı.

Back
X