sende haklısın yanında birileri olmayacak mı peki
önden gelen bebek olunca güzel oluyor![]()
Yok canım iş için gideceğim için yalnız olacağım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende haklısın yanında birileri olmayacak mı peki
önden gelen bebek olunca güzel oluyor![]()
O zaman park yatak sana da mantıklı. Çünkü onlar katlanıp başka evlere taşınıyor. Çocuk hem içinde uyuyabiliyor 3 yaşına kadar, hem oyun oynayabiliyor. Ve bebekler için beşik kısmı var. İstediğin odaya da tekerlekleriyle taşınıyor.
masallahhh masallahhhh esyalar konusulmaya baslamıs:))benım annemde bebek besıgı bakmaya baslamıs..bızde yatagı kızın annesı yapar sızde nasıldır
hamile bi arkadasım da aynısını söyledi bende öle alıcam
bizde de öle ama anneannesi nasıl alsın ki![]()
masallahhh masallahhhh esyalar konusulmaya baslamıs:))benım annemde bebek besıgı bakmaya baslamıs..bızde yatagı kızın annesı yapar sızde nasıldır
Yok canım iş için gideceğim için yalnız olacağım..
Mesela tecrübeli ark. bebek arabası içinde pahalı ve ağır birsey almayın diyorlar.1 yaşından sonra baston tipi arabalar çok kolay olduğu için hep onları tercih ediyorsun diyorlar. Diğer arabalar hantal olduğu için zor oluyormuş....
Mesela tecrübeli ark. bebek arabası içinde pahalı ve ağır birsey almayın diyorlar.1 yaşından sonra baston tipi arabalar çok kolay olduğu için hep onları tercih ediyorsun diyorlar. Diğer arabalar hantal olduğu için zor oluyormuş....
niye ki??anlamadımmmmmm:))
cinsiyetler belli olmaya başlayınca yakında eylül bebeklerinin cicileri diye konu da açılır![]()
ayyyy ınsallahhh:))allahım ogunlerı gostersın dee ıs alıncaklara kalsın evvelallah hallederız dımı ama:))
araba konusunda bende kararsızım cunku sen de görmüssündür burda bebekler bisiklet arkalarında oluyor gerçi alısveriş guzelde dısarı cıkınca nasıl olur bilmiyorum
annem türkiyede ben yurtdısındayım annem gelcek ama annem gelmeden yatagı almamız gerek bizim
ayyyyyyyyyy evet yaaa aferedersınnnn.....
olsun saglık olsun ne yapalımmm sana ve bebıse bısı olmasın
ne yatağını ? BEbek mi lohusa yatağını mı anlamadım? Valla benim hiç bir fikrim yok ama zaten annem üstüne düşsün düşmesin herşeyini yapar.Ben bebek beşiği hiç düşünmüyorum. Alanlar bin pişman hep.masallahhh masallahhhh esyalar konusulmaya baslamıs:))benım annemde bebek besıgı bakmaya baslamıs..bızde yatagı kızın annesı yapar sızde nasıldır
artık bavulları dol durmayacaksın canım cok zor hangi ülkelere gidicen aktarma falan olcak mı
gezerken gözüm bebek mağazalarına takılı kalıyo valla kendimi alamıyorummm..
ne yatağını ? BEbek mi lohusa yatağını mı anlamadım? Valla benim hiç bir fikrim yok ama zaten annem üstüne düşsün düşmesin herşeyini yapar.Ben bebek beşiği hiç düşünmüyorum. Alanlar bin pişman hep.
biri direk uçuş. biri uçak artı 3 saat tren, biri uçak artı 3 saat tren artı arabayla 3 saat yol en az.... Mümkün olduğunca az eşya götüreceğim. İnşallah problem çıkmaz...
türkiyeye dönersek ozaman isterim yatak![]()
ben ızmırlıyım zaten alısverıs hastalıgı var sımdı kendıme bakamıyorum bebıse bakaıyoruz napalımm..bıraz karnımız cıksın hamıle modasına da bakmak lazım sabırsızlanıyorum cok seker oluyor onumuz bahar nasıp kısmetse
araba konusunda bende kararsızım cunku sen de görmüssündür burda bebekler bisiklet arkalarında oluyor gerçi alısveriş guzelde dısarı cıkınca nasıl olur bilmiyorum
annem türkiyede ben yurtdısındayım annem gelcek ama annem gelmeden yatagı almamız gerek bizim