2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar abartmayın yaa ben parfümde sıkıyorum:)
koltuk altı deodorantının ne zararı olabilirki?

ecrinnn hadi maşallah gözün aydın cnm

Ben de sıkıyorum parfüm... Makyaj da yapıyorum...Dr bunları yemediğin sürece sürmekte sıkmakta problem yok dedi...

dils3 teşekkür ederiz.
Cahilce bir soru sorayım mı? Ana kucağı ne işe yarıyor. Koyuyorsun ve bebek öyle duruyor mu?? Avantajı ne???

ben kullanıyorum valla...Dr. o tarz şeylerin sakınası olmadığını söylemişti bana

Kizlar doktordan ciktim bebis gayet iyi dedi buyumus.

kızlar abartmayın yaa ben parfümde sıkıyorum:)
koltuk altı deodorantının ne zararı olabilirki?

ecrinnn hadi maşallah gözün aydın cnm

bir sorayım dedim deodorantı kimyasal oldugu için :26:

ecrin ne mutlu sana :nazar: bebişinede

ben kızımda ana kucağı almadım kaynanam almış çok eğreti bir şey ve içimde kaldı... ayrıca gösterdiğim modelin 3 foksiyonlu olması çok iyi... ana kucağı yere yakın ve yere yakın alanda hava akımı oluo evimde... o yüzden de yüksek olmasını istiyorum ve bebek büyüyünce sallanan koltuk olarak ta kullanılabiliyormuş... o sebepten ötürü bunda paraya kıyacağım... zaten canım bebeğim ablasının eskileri ile büyüyecek bari ana kucağı onun olsun en güzelinden :D :49::nazar::emir_bebek:

ben anakucagını mantıklı buluyorum ben mutfakdayken cocugu nereye koycam :52:

dils3 teşekkür ederiz.
Cahilce bir soru sorayım mı? Ana kucağı ne işe yarıyor. Koyuyorsun ve bebek öyle duruyor mu?? Avantajı ne???

ben kullanıyorum valla...Dr. o tarz şeylerin sakınası olmadığını söylemişti ban

mesela misafir mi geldi o koltukta bebeğimi koymak istemiyorum... ona ait bir yer... çünkü gelen giden olunca çok ie yarıo... ayrıca anne karnındaki seslerden oluşan müzik seçenekleri ile bebeği sakinleştiriosun titeşim özelliği sayesinde bebeğin rahat uyumayı öğreniyor... ama seçenek çok ana kucağında uyugun fiyatlılar da var... hem üstündeki oyuncaklar ile bebek oynamaya başlıo... kısacası çok kapsamlı bir oyuncak... benim hayat kurtarıcım diyebiliriz...

Ben hala ana kucağının fonksiyonunu anlayamadım. Galiba ona koyunca sallanıyor ve bebek mızmızlanmadan duruyor öyle mi?..Doğar doğmaz koyabiliyor muyuz büyümesi mi lazım? Kaç yaşına kadar kullanılıyor. İçinde uyuyor mu ?

Ben de sıkıyorum parfüm... Makyaj da yapıyorum...Dr bunları yemediğin sürece sürmekte sıkmakta problem yok dedi...
:1::1:
ben oje sürmek istiyrum ama bazıları sakıncalı diyor tereddüt ediyorm
evet cnm dils in dediği anakucağından ben kızıma aldım 3 4 yaşına kdr kullanıyor sallanan sandalye olarak

buna benzer bir tandığımda var ama bukadar pahalı olduğunu sanmam onunkide sandalye oluyormuş..

Son düzenleme:
Ben hala ana kucağının fonksiyonunu anlayamadım. Galiba ona koyunca sallanıyor ve bebek mızmızlanmadan duruyor öyle mi?..Doğar doğmaz koyabiliyor muyuz büyümesi mi lazım? Kaç yaşına kadar kullanılıyor. İçinde uyuyor mu ?

tatlım doğar doğmaz kullanılıo pozisyonları var oturma yatma eğimli yemek yeme pozisyonu vs vs... mesela zıp zıp yürüteç hiç tarzım değil ama ana kucağı bir oyun halısı iki...bunlar benim vezgeçi,lmezim...:emir_bebek::nazar:

cnm evet uyuabiliyor...yaşına değil bebek hareketlenene mızmızlanana kadar anca 6-7 ay diyebilirim ben sana:)
ama dedikleri gibi mutfakta işin var koy içine getir bebişi yanında dursun..

dils bana da gelecek oyun halısı hemde en kalitelileri bana gelecekler:)benim patronumdan abimin kızına geldi ordanda bana gelecekler:1:

Son düzenleme:

cnm ana kucağının değişik modelleri tarzları var sadece elinne yada oturduğun yerde ayağınla sallayabiliyorsun diğeri titreşimli yine elinle ayağınla sallayabilirsin bide dandini ninni anakucakları var ben onları tehlikeli buluyorum hem elektirikli hemde şarjlı kendiliğinden sallanıyor ama nedense bana tehlikeli geliyor bebek ana kucağında daha rahat ediyor mamasını yedirebilirsin oyuncakları da var renkleri seçeceği zaman bayılıyor anakucağının kendiliğinden olan oyuncKLARINA uyku zamanında aç klasişk müzik koy anakucağına mutfakta yemek yap gel salona baktınki bebiş uyumuş :) çok işe yarıyo canım diş fırçamı taşıdığım gibi nereye gitsem anakucağımda benleydi

chicco sayfasına baktım da dogumdan 9 aya kadar diyor

bana göre sen iş yaparken onu oraya koycan kendi kendine oyalancak

ben mutfağa vs giderken hiç ana kucağımı gezdrmedim evde ya kanguru kullandım hep kızımda hep kalbimi dinleye dinleye uyurdu :D bu bebeğim de inşallah öyle uslu olur.... :D ben ayrılamıodum hiç kızımdan dip dibe gezdik hep...

bir sorayım dedim deodorantı kimyasal oldugu için :26:

ecrin ne mutlu sana :nazar: bebişinede
onlar birsürü dermayolojik testten geçiyorlar korkmayın...

dils3 teşekkür ederiz.

mesela misafir mi geldi o koltukta bebeğimi koymak istemiyorum... ona ait bir yer... çünkü gelen giden olunca çok ie yarıo... ayrıca anne karnındaki seslerden oluşan müzik seçenekleri ile bebeği sakinleştiriosun titeşim özelliği sayesinde bebeğin rahat uyumayı öğreniyor... ama seçenek çok ana kucağında uyugun fiyatlılar da var... hem üstündeki oyuncaklar ile bebek oynamaya başlıo... kısacası çok kapsamlı bir oyuncak... benim hayat kurtarıcım diyebiliriz...
hıı şimdi anladım..
:1::1:
ben oje sürmek istiyrum ama bazıları sakıncalı diyor tereddüt ediyorm

buna benzer bir tandığımda var ama bukadar pahalı olduğunu sanmam onunkide sandalye oluyormuş..
ojeyi 3 aydan sonra süreceğim ben...

ya oyun halısı süper oluo o oyuncaklarla oynamak için dönüo orya uzanıo o oyuncağa tekme atıo vs müzikleri çıkamrka için bağlantı kuruo... çok kapsamlı büyük bir oyuncak ve anne için çok büyük bir oyalayıcı... resmen kızım spor yaptı aylarca dönmeyi onun üstünde öğrendi dönüp yüzü koyun kalırdı geri de dönmeyi bilmezdi ne gülerdim o hallerine biraz tombuldu da totosunu kaldıramazdı ahahaha :D ay oğlum nasıl olcakaki anammmmmm oğlum yazdık hepinzz şahitsiniz... ahahahha :D:nazar::emir_bebek:

ay kızlar acelecimi davranıyorum bilmyorum ama bugün oturdum bana ve bebeğe gerekli ihtiyac listesini yaptım allahtan anakucağı biberon sitelze makinası falan onlar varda kıyafet olarak yeni cicişler alıcam şu cinsiyetini bi öğrensek en kısa zamanda hastane odasını süslemek için tüller falan alıcam lohusa bardakları plastik kadehler varya ondan ve bardak süsleri mevlud külahları bebek şerker çıkalataları liste yaptım nisanda eminönüne yolcuyum artık

ben mutfağa vs giderken hiç ana kucağımı gezdrmedim evde ya kanguru kullandım hep kızımda hep kalbimi dinleye dinleye uyurdu :D bu bebeğim de inşallah öyle uslu olur.... :D ben ayrılamıodum hiç kızımdan dip dibe gezdik hep...

kanguru olayı saglıklı mı peki cok olay olmustu su bez gibi olanları özellikle

sizce bu küvet nasıl kızlar
$lMYC-P201106_1.webp

dils3 teşekkür ederiz.

tatlım doğar doğmaz kullanılıo pozisyonları var oturma yatma eğimli yemek yeme pozisyonu vs vs... mesela zıp zıp yürüteç hiç tarzım değil ama ana kucağı bir oyun halısı iki...bunlar benim vezgeçi,lmezim...:emir_bebek::nazar:

cnm evet uyuabiliyor...yaşına değil bebek hareketlenene mızmızlanana kadar anca 6-7 ay diyebilirim ben sana:)
ama dedikleri gibi mutfakta işin var koy içine getir bebişi yanında dursun..

dils bana da gelecek oyun halısı hemde en kalitelileri bana gelecekler:)benim patronumdan abimin kızına geldi ordanda bana gelecekler:1:

cnm ana kucağının değişik modelleri tarzları var sadece elinne yada oturduğun yerde ayağınla sallayabiliyorsun diğeri titreşimli yine elinle ayağınla sallayabilirsin bide dandini ninni anakucakları var ben onları tehlikeli buluyorum hem elektirikli hemde şarjlı kendiliğinden sallanıyor ama nedense bana tehlikeli geliyor bebek ana kucağında daha rahat ediyor mamasını yedirebilirsin oyuncakları da var renkleri seçeceği zaman bayılıyor anakucağının kendiliğinden olan oyuncKLARINA uyku zamanında aç klasişk müzik koy anakucağına mutfakta yemek yap gel salona baktınki bebiş uyumuş :) çok işe yarıyo canım diş fırçamı taşıdığım gibi nereye gitsem anakucağımda benleydi

chicco sayfasına baktım da dogumdan 9 aya kadar diyor

bana göre sen iş yaparken onu oraya koycan kendi kendine oyalancak

Teşekkür ederim. Şu ana kadar bana gereksiz birşey gibi geliyordu ama eğer tecrübeli anneler işe yarıyor diyorsa yarıyordur. Almayı düşünebilirim o zaman ben de...

oje ile ilgili derin araştırmalar yaptım kızlar. onu da şöyle özetliyim.

aseton kullandıktan sonra bol su ve sabun ile ellerini yıka. ojeni sür kurusun ellerini tekrar yıka. Hiç bir zararı yokmuş ojenin :34:

Back
X