kızlar abartmayın yaa ben parfümde sıkıyorum:)
koltuk altı deodorantının ne zararı olabilirki?
ecrinnn hadi maşallah gözün aydın cnm
Ben de sıkıyorum parfüm... Makyaj da yapıyorum...Dr bunları yemediğin sürece sürmekte sıkmakta problem yok dedi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dils3 teşekkür ederiz.
Cahilce bir soru sorayım mı? Ana kucağı ne işe yarıyor. Koyuyorsun ve bebek öyle duruyor mu?? Avantajı ne???
ben kullanıyorum valla...Dr. o tarz şeylerin sakınası olmadığını söylemişti bana
Kizlar doktordan ciktim bebis gayet iyi dedi buyumus.
ana kucağnda 7 ay anca yatıolar dimi
ben kızımda ana kucağı almadım kaynanam almış çok eğreti bir şey ve içimde kaldı... ayrıca gösterdiğim modelin 3 foksiyonlu olması çok iyi... ana kucağı yere yakın ve yere yakın alanda hava akımı oluo evimde... o yüzden de yüksek olmasını istiyorum ve bebek büyüyünce sallanan koltuk olarak ta kullanılabiliyormuş... o sebepten ötürü bunda paraya kıyacağım... zaten canım bebeğim ablasının eskileri ile büyüyecek bari ana kucağı onun olsun en güzelinden![]()
![]()
dils3 teşekkür ederiz.
Cahilce bir soru sorayım mı? Ana kucağı ne işe yarıyor. Koyuyorsun ve bebek öyle duruyor mu?? Avantajı ne???
ben kullanıyorum valla...Dr. o tarz şeylerin sakınası olmadığını söylemişti ban
mesela misafir mi geldi o koltukta bebeğimi koymak istemiyorum... ona ait bir yer... çünkü gelen giden olunca çok ie yarıo... ayrıca anne karnındaki seslerden oluşan müzik seçenekleri ile bebeği sakinleştiriosun titeşim özelliği sayesinde bebeğin rahat uyumayı öğreniyor... ama seçenek çok ana kucağında uyugun fiyatlılar da var... hem üstündeki oyuncaklar ile bebek oynamaya başlıo... kısacası çok kapsamlı bir oyuncak... benim hayat kurtarıcım diyebiliriz...
Ben de sıkıyorum parfüm... Makyaj da yapıyorum...Dr bunları yemediğin sürece sürmekte sıkmakta problem yok dedi...
evet cnm dils in dediği anakucağından ben kızıma aldım 3 4 yaşına kdr kullanıyor sallanan sandalye olarak
Ben hala ana kucağının fonksiyonunu anlayamadım. Galiba ona koyunca sallanıyor ve bebek mızmızlanmadan duruyor öyle mi?..Doğar doğmaz koyabiliyor muyuz büyümesi mi lazım? Kaç yaşına kadar kullanılıyor. İçinde uyuyor mu ?
Ben hala ana kucağının fonksiyonunu anlayamadım. Galiba ona koyunca sallanıyor ve bebek mızmızlanmadan duruyor öyle mi?..Doğar doğmaz koyabiliyor muyuz büyümesi mi lazım? Kaç yaşına kadar kullanılıyor. İçinde uyuyor mu ?
onlar birsürü dermayolojik testten geçiyorlar korkmayın...bir sorayım dedim deodorantı kimyasal oldugu için :26:
ecrin ne mutlu sanabebişinede
hıı şimdi anladım..dils3 teşekkür ederiz.
mesela misafir mi geldi o koltukta bebeğimi koymak istemiyorum... ona ait bir yer... çünkü gelen giden olunca çok ie yarıo... ayrıca anne karnındaki seslerden oluşan müzik seçenekleri ile bebeği sakinleştiriosun titeşim özelliği sayesinde bebeğin rahat uyumayı öğreniyor... ama seçenek çok ana kucağında uyugun fiyatlılar da var... hem üstündeki oyuncaklar ile bebek oynamaya başlıo... kısacası çok kapsamlı bir oyuncak... benim hayat kurtarıcım diyebiliriz...
ojeyi 3 aydan sonra süreceğim ben...
ben oje sürmek istiyrum ama bazıları sakıncalı diyor tereddüt ediyorm
buna benzer bir tandığımda var ama bukadar pahalı olduğunu sanmam onunkide sandalye oluyormuş..
ben mutfağa vs giderken hiç ana kucağımı gezdrmedim evde ya kanguru kullandım hep kızımda hep kalbimi dinleye dinleye uyurdubu bebeğim de inşallah öyle uslu olur....
ben ayrılamıodum hiç kızımdan dip dibe gezdik hep...
dils3 teşekkür ederiz.
tatlım doğar doğmaz kullanılıo pozisyonları var oturma yatma eğimli yemek yeme pozisyonu vs vs... mesela zıp zıp yürüteç hiç tarzım değil ama ana kucağı bir oyun halısı iki...bunlar benim vezgeçi,lmezim...![]()
cnm evet uyuabiliyor...yaşına değil bebek hareketlenene mızmızlanana kadar anca 6-7 ay diyebilirim ben sana:)
ama dedikleri gibi mutfakta işin var koy içine getir bebişi yanında dursun..
dils bana da gelecek oyun halısı hemde en kalitelileri bana gelecekler:)benim patronumdan abimin kızına geldi ordanda bana gelecekler![]()
cnm ana kucağının değişik modelleri tarzları var sadece elinne yada oturduğun yerde ayağınla sallayabiliyorsun diğeri titreşimli yine elinle ayağınla sallayabilirsin bide dandini ninni anakucakları var ben onları tehlikeli buluyorum hem elektirikli hemde şarjlı kendiliğinden sallanıyor ama nedense bana tehlikeli geliyor bebek ana kucağında daha rahat ediyor mamasını yedirebilirsin oyuncakları da var renkleri seçeceği zaman bayılıyor anakucağının kendiliğinden olan oyuncKLARINA uyku zamanında aç klasişk müzik koy anakucağına mutfakta yemek yap gel salona baktınki bebiş uyumuş :) çok işe yarıyo canım diş fırçamı taşıdığım gibi nereye gitsem anakucağımda benleydi
chicco sayfasına baktım da dogumdan 9 aya kadar diyor
bana göre sen iş yaparken onu oraya koycan kendi kendine oyalancak
Teşekkür ederim. Şu ana kadar bana gereksiz birşey gibi geliyordu ama eğer tecrübeli anneler işe yarıyor diyorsa yarıyordur. Almayı düşünebilirim o zaman ben de...ben mutfağa vs giderken hiç ana kucağımı gezdrmedim evde ya kanguru kullandım hep kızımda hep kalbimi dinleye dinleye uyurdubu bebeğim de inşallah öyle uslu olur....
ben ayrılamıodum hiç kızımdan dip dibe gezdik hep...