Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tiksinmeleriniz oluyor mu?beni kokular rahatsız ediyor.bulantılarımda tiksinmeyle oluyor.
Süt olayına çok üzülüyorum. Dr. a gitmeme daha iki hafta var. Keşke sordaydım kalsiyum sandoz kullanayım mı diye...yogurtsuz yemek yemeyen ben tahammül edemiyorum yogurda. O kadar kötü kokuyor ki. Hatta yogurdu ben yaparım. Dün eşime light hazır yogurt aldırdım belki o kokmaz diye. O da kokuyordu.
kıslar bu yastıklar hakkında ne düşünüyorsunuz biri bogulmayı önleyici diğeride güvenlik yastıgı
az önce markette bebek mamalarına baktımda bezelyeyi ezmişler 4 aydan sonra yiyebilir diyor içinde omega 3-6 var bu hazır yiyecekler konusunda ne düşnüyorsunuz
Muz yemedim hiç. Dur onu da deneyeyim. Bakalım o ne kokacak?bu kadar sıkıntı yapma ya. Bak ceviz ve kivi yiyorsun şu an için en gerekli şeyler bende hergün 2 ceviz 1 kivi 1muz yiyorum bebeğim beyin gelişimi için. Birde Haftada 2kez balık. Hem sayende evde kokmuyor ve çok lezzetl :)
bende süt içemiyorum ama yogurt tüketmeye çalışıyorum evde kendim mayalıyorum biraz ekşimsi yapıyorum anca ozaman yıyebılıyorum bide tuzlu peynır ama yumuşak olanlarından yıyebılıyorum
Benim yeğenim gibi olursa bebeğim ne yastık kalır ne yorgan uyurken. Bebekken bile deli yatıyordu..
Ben mamaları evde kendim hazırlamaktan yanayım.
kıslar bu yastıklar hakkında ne düşünüyorsunuz biri bogulmayı önleyici diğeride güvenlik yastıgı
az önce markette bebek mamalarına baktımda bezelyeyi ezmişler 4 aydan sonra yiyebilir diyor içinde omega 3-6 var bu hazır yiyecekler konusunda ne düşnüyorsunuz
canım o yastıklar dan kullanmadim gerek bıle duymadım. Sadece para tuzağı. Ama kullanabilirsin de ama sadece 2 3 ay ancak. Ve hayır mama ya karşıyım ben herşeyl mi kendim yaptım kızima. Hazır meyve suyu bıle ıcmedı
ben hazırlara pek sıcak bakmıyorum ve mümkün oldukça kullanmayı düşünmüyorum mama olayıda öyle içine birsürü kimyasal maddeler katkı maddalerı katıyolar bilmiyorum o zaman geldıgınde ve kullanmam gerektıgınde ne yaparım kayınvalıdem gulben ergenın programında marankının evde bebek maması tarıfı verdıgını soylemişti bakmadım daha nasıl bişey oldugunu bılmıyorum
kızlar şimdi kk da bir sayfa da okudum. 7 8 9 haftalarda bebeğin Usg fotoğrafında sol a mi yakın sağ a mi. Sola yakın ise erkek. Sağa yakın ise kız oluyormuş. Ama önce ve sonraki haftalar da olmuyormuş. Benim ki sola yakın. Ama birDE CINSIYETI belli olan arkadaşlar bakarsa doğruluk payi var mi tartışalım :)
benim dediğim o değil ya bizim sağimız solumuz değil. Kesenin içinde bebek Kesenin ne tarafına yakın o genelde tutmuşta yazanların merak ettini