2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Büyükler kendi büyüklerinden öğrendiklerini bize aktarıyor haliyle,biz de acaba doğru mu diyoruz,büyüklerin tecrübesini düşünerek,ama bence de hem kıza hem erkek bebeğe yakışan en güzek renk beyaz:)

bende buyuk kızımda ilk heycanla daha cinsiyetini ögrenmeden beyaz hastane çıkışı almıştım onu küçük kızımda kullandı demekkı bılmeden sunnet işlemiş olduk bunada beyaz alıcam o zaman

Son düzenleme:
Kızlar tiksinmeleriniz oluyor mu?beni kokular rahatsız ediyor.bulantılarımda tiksinmeyle oluyor.

Mutfağa giremiyorum, en sevdiğim şey yoğurt ve süttü görmeye bile tahammül edemiyorum. Her şey kokuyor. Bulaşık makinesine kirlileri yerleştiremiyorum.dondurmada patates tadı, ette şeker tadı, bisküvide tavuk tadı alıyorum. Apartmanda herhangi bir komşu sigara yaksa, biri sigara içiyor diye fırlıyorum. Kahvesiz bir gün geçiremezdim, geçen hafta kafeinsiz kahve içeyim dedim kahvenin tadı iğrenç geldi döktüm. Karmakarışık durumdayım...
En çok yoğurt ve süte üzülüyorum. Onları yemek zorundayım ama mümkünn değil!!!
Şu ana kadar tadını normal bulduğum tek şey kivi.... Her gün 1 kivi mutlaka yiyorum...
Makarna iyi geliyor. Kalsiyum alabilmek için makarna yapıp içine beyaz peynir ve ceviz ufalıyorum. O da normal geliyor...
Dün taze fasülye pişireyim ki faydalı birsye yiyeyim deidm, ama kokudan boğuluyordum, eşime devredip içeri geçtim...Buzdolabını açmak bile istemiyorum...
Bilmem durumumu anlatabildim mi??

Son düzenleme:
kızlar 10. Haftaya kadar bizim yediklerimiz ile bir alakası yokmuş. Çünkü bizim vücudumuzda ki depolardan alıyormuş ve zaten çok küçük olduğu için yeterli oluyormuş. 10.haftadan sonra beslenme önemli imiş. Ve mesela günde 2 bardak süt ve her ogünde süt ürünü tüketmek gerekiyormuş. Yoksa bebek annenin dış ve kemiklerin den karşılaşmış kalsiyum ihtiyacını. Hepsi böyle yani. Bebekler akıllı merak etmeyin.

Süt olayına çok üzülüyorum. Dr. a gitmeme daha iki hafta var. Keşke sordaydım kalsiyum sandoz kullanayım mı diye...yogurtsuz yemek yemeyen ben tahammül edemiyorum yogurda. O kadar kötü kokuyor ki. Hatta yogurdu ben yaparım. Dün eşime light hazır yogurt aldırdım belki o kokmaz diye. O da kokuyordu.

Şimdi test sonucum mailime geldi CMV IgG pozitif çıkmış.Aynı şeyi yaşayan var mı? Demek bağışıklığım varmış. Ben ne zaman geçirdim ki bunu???

Son düzenleme:
Süt olayına çok üzülüyorum. Dr. a gitmeme daha iki hafta var. Keşke sordaydım kalsiyum sandoz kullanayım mı diye...yogurtsuz yemek yemeyen ben tahammül edemiyorum yogurda. O kadar kötü kokuyor ki. Hatta yogurdu ben yaparım. Dün eşime light hazır yogurt aldırdım belki o kokmaz diye. O da kokuyordu.

bu kadar sıkıntı yapma ya. Bak ceviz ve kivi yiyorsun şu an için en gerekli şeyler bende hergün 2 ceviz 1 kivi 1muz yiyorum bebeğim beyin gelişimi için. Birde Haftada 2kez balık. Hem sayende evde kokmuyor ve çok lezzetl :)

kıslar bu yastıklar hakkında ne düşünüyorsunuz biri bogulmayı önleyici diğeride güvenlik yastıgı

az önce markette bebek mamalarına baktımda bezelyeyi ezmişler 4 aydan sonra yiyebilir diyor içinde omega 3-6 var bu hazır yiyecekler konusunda ne düşnüyorsunuz

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    24 KB · Görüntüleme: 32
  • $2.webp
    $2.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 33
bende süt içemiyorum ama yogurt tüketmeye çalışıyorum evde kendim mayalıyorum biraz ekşimsi yapıyorum anca ozaman yıyebılıyorum bide tuzlu peynır ama yumuşak olanlarından yıyebılıyorum

kıslar bu yastıklar hakkında ne düşünüyorsunuz biri bogulmayı önleyici diğeride güvenlik yastıgı

az önce markette bebek mamalarına baktımda bezelyeyi ezmişler 4 aydan sonra yiyebilir diyor içinde omega 3-6 var bu hazır yiyecekler konusunda ne düşnüyorsunuz

Benim yeğenim gibi olursa bebeğim ne yastık kalır ne yorgan uyurken. Bebekken bile deli yatıyordu..
Ben mamaları evde kendim hazırlamaktan yanayım.

bu kadar sıkıntı yapma ya. Bak ceviz ve kivi yiyorsun şu an için en gerekli şeyler bende hergün 2 ceviz 1 kivi 1muz yiyorum bebeğim beyin gelişimi için. Birde Haftada 2kez balık. Hem sayende evde kokmuyor ve çok lezzetl :)
Muz yemedim hiç. Dur onu da deneyeyim. Bakalım o ne kokacak?
bende süt içemiyorum ama yogurt tüketmeye çalışıyorum evde kendim mayalıyorum biraz ekşimsi yapıyorum anca ozaman yıyebılıyorum bide tuzlu peynır ama yumuşak olanlarından yıyebılıyorum

Eski kaşar en çok kokan peynirlerdendir. Entersan bir şekilde ondan tiksinmedim. Beyaz peynir de yiyebiliyorum çok şükür.

Benim yeğenim gibi olursa bebeğim ne yastık kalır ne yorgan uyurken. Bebekken bile deli yatıyordu..
Ben mamaları evde kendim hazırlamaktan yanayım.

kafası düzgün oluyor diyorlar :26:

kafam karıstı içindeki omegalardan dolayı

canım o yastıklar dan kullanmadim gerek bıle duymadım. Sadece para tuzağı. Ama kullanabilirsin de ama sadece 2 3 ay ancak. Ve hayır mama ya karşıyım ben herşeyl mi kendim yaptım kızima. Hazır meyve suyu bıle ıcmedı

ben hazırlara pek sıcak bakmıyorum ve mümkün oldukça kullanmayı düşünmüyorum mama olayıda öyle içine birsürü kimyasal maddeler katkı maddalerı katıyolar bilmiyorum o zaman geldıgınde ve kullanmam gerektıgınde ne yaparım kayınvalıdem gulben ergenın programında marankının evde bebek maması tarıfı verdıgını soylemişti bakmadım daha nasıl bişey oldugunu bılmıyorum

canım o yastıklar dan kullanmadim gerek bıle duymadım. Sadece para tuzağı. Ama kullanabilirsin de ama sadece 2 3 ay ancak. Ve hayır mama ya karşıyım ben herşeyl mi kendim yaptım kızima. Hazır meyve suyu bıle ıcmedı

ben hazırlara pek sıcak bakmıyorum ve mümkün oldukça kullanmayı düşünmüyorum mama olayıda öyle içine birsürü kimyasal maddeler katkı maddalerı katıyolar bilmiyorum o zaman geldıgınde ve kullanmam gerektıgınde ne yaparım kayınvalıdem gulben ergenın programında marankının evde bebek maması tarıfı verdıgını soylemişti bakmadım daha nasıl bişey oldugunu bılmıyorum

içindeki omegalar beni düşündürdü bende taraftar değilimde evde hazırladıgım mama saglıklı olurmu vitamini kaybeder mi:26: bunları düşünüyorum

kızlar şimdi kk da bir sayfa da okudum. 7 8 9 haftalarda bebeğin Usg fotoğrafında sol a mi yakın sağ a mi. Sola yakın ise erkek. Sağa yakın ise kız oluyormuş. Ama önce ve sonraki haftalar da olmuyormuş. Benim ki sola yakın. Ama birDE CINSIYETI belli olan arkadaşlar bakarsa doğruluk payi var mi tartışalım :)

Sağda mı solda mı olduğunu nereden anlıycaz ki? ben bilmiyorum :44:

benim dediğim o değil ya bizim sağimız solumuz değil. Kesenin içinde bebek Kesenin ne tarafına yakın o genelde tutmuşta yazanların merak ettini

Keseyi de doktor öyle bi gösteriyo ki. Bebek bi sağdan bi soldan görünüyo. Bi amuda kalkıyo bi yatıyo. :27: Sağı solu kalmadı bu işin

anne sutunde hersey var sen yemene dikkat edersin inş bol sütün olur hazırgıdaya gerek kalmaz

yastık konusunda ben aldım ama çok kullanmadım o yastığı daha çok iki tane yüz havlusunu içiçe koyup rulo yapıyodum onu sırtına destek yapıyodum çok rahat oluyodu bi uykuda sağına bi ukuda soluna yatırıyoduk bazanda yüzüstü ama yüzüstü çok yatırmadım korktum :) allah izin verirse bu seferde öye yapmayı istiyorum ilk oğlumun kafası yuvarlak güzel görünüyo maşallah:nazar:

Back
X