PAPP A, ekuvelan değeri ve bhcg yi de yazabilirim kıyaslama yapmak isteyenlere.
ben de o degerler yok. sanırım lab.ların ölçüm degerleri farklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PAPP A, ekuvelan değeri ve bhcg yi de yazabilirim kıyaslama yapmak isteyenlere.
Anne yaş riski 1/260 NEGATİF
Kombine trizomi 21 riski 1/2408 NEGATİF
Kombine trizomi 13/18 riski 1/829920 NEGATİF
1/250 nin altı pozitif kabul ediliyormuş..
Eşimi aradım tarçınli kurabiye un kurabiyesi ve alman pastası istedim ay durmadan da tatlı istenmez ki ne bebek bu ya
Kaç yaşındaydın sen?
Sigara içiyormuydun ve hamilelik öncesi folik asit kullandın mı?
ben de o degerler yok. sanırım lab.ların ölçüm degerleri farklı
Oooo senin yaş riskin hiç yok.27yim ben hamile kaldıgımda sene olarak 26 oluyor. hiç sigara kullanmadım ben. folik asitte kamile kalmadan 1 ay önce kullanmaya basladım
Belki eline verdikleri kağıda yazmamışlarıdr. Onlarsız ölçüm yapılmaz ama belki yalnızca sonucu yazdırıp veriyorlar senin hastanede.
Oooo senin yaş riskin hiç yok.
Benim bile riskli kabul edilmiyor yaşım. Ki 34 üm..Dr 37 dir riskli yaş sınırı dedi bana...
olabilir tabi bakalım 3lüler nasıl olacak. sen yaptırmayacaksın gerci ama ben sanırım baska bir hastaneye giriş olsun diye 3lüyü yaptırmak istiyorum. 10 gün sonra zamanı geliyor onun da
Benim Dr. üçlünün çok güvenilir bulunmadığı için rafa kalkmak üzere olduğunu, onun yerine bir parametre daha koyulşarak 4 lü yapıldığını söyledi..Ama en güveniliri ayrıntılı ultrason dedi. Bu testler yalnızca risk testi. Senin ayrıntılına önem vereceğiz dedi...
zaten doktorda cok önemsemedi onu diger degerler oldukca iyiydi cünkü
haklı zaten cünkü 2li ve 3lü testlerin sonuçları çogu zaman çakışıyormuş. insallah hiç birimizinki kötü çıkmaz
Iyı geceler kızlar. Bende 3 lu tarama yaptırdım cok sukur sonuc ıyı cıktı. sımdı sıra ayrıntılı ultrasonda. Bu arada bızım cınsıyetımız bellı oldu :) Kızım oluyor İnşaAllah![]()
ben Doktorum ile konuşmadım daha sonucu gidip elden almadın
Darısı diğer 3lü yaptıracakların başına...Iyı geceler kızlar. Bende 3 lu tarama yaptırdım cok sukur sonuc ıyı cıktı. sımdı sıra ayrıntılı ultrasonda. Bu arada bızım cınsıyetımız bellı oldu :) Kızım oluyor İnşaAllah![]()
Yarın büyük ihtimalle misafiri gelecektir. Harıl harıl pasta börek yetiştirmeye çalışıyordur. Ne bilsin senin hamile olduğunu ve sana kokacağını...alt komsu su anda sanırım börek, çörek gibi birseyler yaptı evin içi nasıl koktu anlatamam ya gecenin bu saatinde yapılır mı bu. alt kata inesim var![]()