2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eşimi aradım tarçınli kurabiye un kurabiyesi ve alman pastası istedim ay durmadan da tatlı istenmez ki ne bebek bu ya

Söylemesi ayıp ablamlarbir sürü tatlı getirmişler. Bir lokma yiyemedim...Hiç çekici gelmiyor bana tatlı...

Son düzenleme:
Belki eline verdikleri kağıda yazmamışlarıdr. Onlarsız ölçüm yapılmaz ama belki yalnızca sonucu yazdırıp veriyorlar senin hastanede.

olabilir tabi bakalım 3lüler nasıl olacak. sen yaptırmayacaksın gerci ama ben sanırım baska bir hastaneye giriş olsun diye 3lüyü yaptırmak istiyorum. 10 gün sonra zamanı geliyor onun da

olabilir tabi bakalım 3lüler nasıl olacak. sen yaptırmayacaksın gerci ama ben sanırım baska bir hastaneye giriş olsun diye 3lüyü yaptırmak istiyorum. 10 gün sonra zamanı geliyor onun da

Benim Dr. üçlünün çok güvenilir bulunmadığı için rafa kalkmak üzere olduğunu, onun yerine bir parametre daha koyulşarak 4 lü yapıldığını söyledi..Ama en güveniliri ayrıntılı ultrason dedi. Bu testler yalnızca risk testi. Senin ayrıntılına önem vereceğiz dedi...

ah canım kıyamam ya senin kızın olacak dilse demişti dersin ve lütfen cinsiyeti ilk bana şöyle :21:

Benim Dr. üçlünün çok güvenilir bulunmadığı için rafa kalkmak üzere olduğunu, onun yerine bir parametre daha koyulşarak 4 lü yapıldığını söyledi..Ama en güveniliri ayrıntılı ultrason dedi. Bu testler yalnızca risk testi. Senin ayrıntılına önem vereceğiz dedi...

haklı zaten cünkü 2li ve 3lü testlerin sonuçları çogu zaman çakışıyormuş. insallah hiç birimizinki kötü çıkmaz

Iyı geceler kızlar. Bende 3 lu tarama yaptırdım cok sukur sonuc ıyı cıktı. sımdı sıra ayrıntılı ultrasonda. Bu arada bızım cınsıyetımız bellı oldu :) Kızım oluyor İnşaAllah :49:

haklı zaten cünkü 2li ve 3lü testlerin sonuçları çogu zaman çakışıyormuş. insallah hiç birimizinki kötü çıkmaz

İşte Dr. da bana onu anlattı. Yalnızca senin kafanı karıştıracak. Olası bir problem zaten ayrıntılı ultrasonda çıkacak dedi.Anneler 2 li, 3lü, 4 lü yaptıralım hepsi olsun kesin olsun diye düşünüyorlar ama sonuçta çıkmaza giriyorlar. Ayrıntılı sonucu temiz çıkınca rahatlıyorlar dedi... O yüzdeen 3 lü ya da 4 lü sonucu ikiliyle uyuşmazsa stres olmamak lazım.

Iyı geceler kızlar. Bende 3 lu tarama yaptırdım cok sukur sonuc ıyı cıktı. sımdı sıra ayrıntılı ultrasonda. Bu arada bızım cınsıyetımız bellı oldu :) Kızım oluyor İnşaAllah :49:

hadi cnm hayırlı olsun. atlatmıssın. kızını saglıkla kucagına al insallah

alt komsu su anda sanırım börek, çörek gibi birseyler yaptı evin içi nasıl koktu anlatamam ya gecenin bu saatinde yapılır mı bu. alt kata inesim var :56::56::56::56::56::56::56::56:

alt komsu su anda sanırım börek, çörek gibi birseyler yaptı evin içi nasıl koktu anlatamam ya gecenin bu saatinde yapılır mı bu. alt kata inesim var :56::56::56::56::56::56::56::56:
Yarın büyük ihtimalle misafiri gelecektir. Harıl harıl pasta börek yetiştirmeye çalışıyordur. Ne bilsin senin hamile olduğunu ve sana kokacağını...

Back
X