2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

alt komsu su anda sanırım börek, çörek gibi birseyler yaptı evin içi nasıl koktu anlatamam ya gecenin bu saatinde yapılır mı bu. alt kata inesim var :56::56::56::56::56::56::56::56:

Samimiyetin varsa in . Bizim apartmanda da pek br hamarat varmış. Hergün börek pişiriyor biri. Yakalarsam yicem bütün böreklerini :)

alt komsu su anda sanırım börek, çörek gibi birseyler yaptı evin içi nasıl koktu anlatamam ya gecenin bu saatinde yapılır mı bu. alt kata inesim var :56::56::56::56::56::56::56::56:

hiç çekinme git çabuk :) dilse ye hamile iken mangal yapıyor bizim apartman da ay oldum bir yerin şişti şişecek eşim gitti aldı geldi

Yarın büyük ihtimalle misafiri gelecektir. Harıl harıl pasta börek yetiştirmeye çalışıyordur. Ne bilsin senin hamile olduğunu ve sana kokacağını...

sanmam cok kalabalık bir aile. bir de teyze öyle aksamdan hazırlık yapacak brine benzemiyor.kendilerine yapmıslardır çatalımı kapıp bi tıklatıyım kapılarını :)

sanmam cok kalabalık bir aile. bir de teyze öyle aksamdan hazırlık yapacak brine benzemiyor.kendilerine yapmıslardır çatalımı kapıp bi tıklatıyım kapılarını :)

O zaman komşun da benim gibi mutfak faresi..Hiç üşenmem gece 2 de olsa canım istiyorsa kek börek yaparım...Yadırgamıyorum o yüzden..Bir kere gece 2 de kek pişrirken komşu geldi. Fırında kek unutup uyumadınız di mi buram buram kek kokuyor diye....

kızın hayırlı olsun canım. Masaltuna ben gider isterdim derdim hamileyim bir tane verir misiniz diye. Ben gece 12 de istedim

O zaman komşun da benim gibi mutfak faresi..Hiç üşenmem gece 2 de olsa canım istiyorsa kek börek yaparım...Yadırgamıyorum o yüzden..Bir kere gece 2 de kek pişrirken komşu geldi. Fırında kek unutup uyumadınız di mi buram buram kek kokuyor diye....

hersey yolunda mrk etmeyin deyip 1 dilim kek verseydin :)))

kızın hayırlı olsun canım. Masaltuna ben gider isterdim derdim hamileyim bir tane verir misiniz diye. Ben gece 12 de istedim

valla kalktım ısıklarına baktım kapatmışlar sanırım yiyip yattılar hmn :))) ama bende cnm daha cok istemesin die attım agzıma biseyler napimm

hersey yolunda mrk etmeyin deyip 1 dilim kek verseydin :)))

Ya kek daha pişiyordu fırında. KAdın tutturdu yanık kokuyor. Birşey unuttunuz sandık fırında diye. Yanık da kokmuyordu. Mis gibi kek kokuyordu... Neyse veremedik o an. Ama bize o keki yemek de nasip olmadı...Ben ertesi gün yurtdışına gittim (türkiyede yaşamıyordum) eşimde fırında unutmuş kupkuru olmuş... 1 ay sonra kayınvalidem gelip bulmuş fırının içinde. Süt döküp yemişler...Bilmem küflü değil miydi?

yarın hemen kalk yap canım ya. Hani normal isteme olsa neyse de. Koku aldın ihmal etme. Ay eşim gelse de bende yesem artık şekerim düştü resmen

hakikaten saat 12 olmus ya. ben bu topiği seviyorum nasıl zaman gectigini anlmadım yine. tskler arkadaslar iyi geceler. yarın sağlıkla, ağrısız , acısız , bulantısız görüşmek üzere

yarın hemen kalk yap canım ya. Hani normal isteme olsa neyse de. Koku aldın ihmal etme. Ay eşim gelse de bende yesem artık şekerim düştü resmen

onun kokusuna yakın 2 dkda mikrodalgada bisi yapıp atıstırdım simdi koku duymuyorum bizim koku bastırdı :)

valla kalktım ısıklarına baktım kapatmışlar sanırım yiyip yattılar hmn :))) ama bende cnm daha cok istemesin die attım agzıma biseyler napimm

açık börekçi yokmudur yakınında eşine yada birine aldırsan. Ben öyle bi durumda o istediğim şeyden tiksindiriyorum. Kötü bişey olduğ*nu falan düşünüyorum işe yarıyor:)

anchusa iyi geceler sana bebeke :21: ben de gidiyorum canım kocam geldi mamalarim ile. Ben kaçıyorum.

açık börekçi yokmudur yakınında eşine yada birine aldırsan. Ben öyle bi durumda o istediğim şeyden tiksindiriyorum. Kötü bişey olduğ*nu falan düşünüyorum işe yarıyor:)

yok cnm ya mahrumiyet bölgesi burası biraz. neyse bastırdım ben isteklerimi yarına bomba gibi olurum ben :)

günün ilk merhabası benden olsun bari :3:
hava çok güzel dün yan gelip yattım ama bu gün hiç niyetim yok :27:
kapıları camları açtım hep camları falan silicem büyük bi temizlik aşkı geldi bana :52: hadi hepinize iyi günler..

günaydın canım kolay gelsin. Bende yardımci bulamadım ve pazartesi günü (yarın ) bende cam silip perde yıkayacagim yardımci bulamadım henüz. Daha ağırlaşmadan yapmam lazım. Ay bu arada sabah bebek gene sol tarafımi felç etti bir kasildi dayadı başını sert bir şey oldu sevdim bende :21: tam bir fındık ya hoşuna mi gidiyor sabah hep böyle yapıyor.

Back
X