2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

insallah öyle olur :) valla cnm evde tek basıma canım cok sıkılıo durmadan bisiler yemek istiorum napim daraldım bunaldımm

anladım cnm saol daha var o zaman :)
Bende evde yalnız oldum mu surekli birseyler atıştırıyorum sıkıntıdan

bende dayanamayıp atıştırıyorum ama bu sefer farkettim elim oyalanınca bişey yememişim fazla :31:

ay dikkat edin vallc bu can sıkıntısı atıştırmalari tehlikeli :) gerçi arada bende yapıyorum ama dikkat etmek lazım.

kızlar cinsiyet öğrenen var mı
kaçıncı haftada???
2012 ekim annesi adayıyım allahın izniyle

cinsiyet ogrenenler var canım 12. Hafta da falan. Hayırlı olsun bebekin sağlık ile kucağina alırsın inşallah

inşallah canım.seninki belli oldu mu?

yok doktorumun ağzı sıkı zaten her gittiğimde bebğin arkası dönük oluyo inatçı galiba döndüremiyo doktor bi türlü ben ayrıntılıyı bekliycem sanırım.
benim gündüz göbek yok ama akşama çıkıveriyo :)

Son düzenleme:
yok doktorumun ağzı sıkı zaten her gittiğimde bebğin arkası dönük oluyo inatçı galiba döndüremiyo doktor bi türlü ben ayrıntılıyı bekliycem sanırım.
benim gündüz göbek yok ama akşama çıkıveriyo :)

ultrasyona girmeden yarım saat önce çikolata ye.hareketleniyor yaramazlar.ben yiyip gittiğimde zıp zıp zıplıyordu:emir_bebek:

evet guzel havayi firsat ben de kendimi disari attim. esim de annesine gitti. oturdum bi yere birseyler yiyorum simdi.
mathelda benim bebek de gostermedi cikolata yememe ragmen. benimki kafa ustu ziplamakla meshur bir turlu yuzunu donmedi bize. insallah 15 haftada ogreniriz.

evet guzel havayi firsat ben de kendimi disari attim. esim de annesine gitti. oturdum bi yere birseyler yiyorum simdi.
mathelda benim bebek de gostermedi cikolata yememe ragmen. benimki kafa ustu ziplamakla meshur bir turlu yuzunu donmedi bize. insallah 15 haftada ogreniriz.

ohh gün sana güzel şimdi :1:
aynen yüzünü dönmüyo sırtını gösteriyo anca bizimki inş. öğreniriz yoksa ayrıntılıya kadar yolu var.

bizimki de yan kafasi asagida duruyor. terbiyeli cocugum hic bacaklarini acmadi habire kollarini cirpip kafa ustu zipladi. dr yarim saat ugrasti dondurmek icin bana misin demedi.

Back
X