2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

annemde kalıcaktım ama malesef bizim gelin kalıyo ee 50 günlük bebiş var evde haftasonuna kadar annemde kalıcakmış bende dün akşam eşimle eve gelmek zorunda kaldım
kaynanam gelimmi dedi yok iiim dedim hafif gribim zatureye döner sonra

selam herkeze cinsiyetleri öğrenen herkeze hayırlı uğurlu olsun bu hafta benide doktor kontrolum var 16.cı haftamdan olucam bakalım erkek olduğu kesinleşecekmi şimdilik paşam diye seviyorum bakalım hayırlısı buarada kızlar ben çok kötü grip oldum aybükeden bana geçti boğaz ağrısı ve şuan ayıptır söylemesi salya sümük oldum hapşuruk gözler çakmak çakmak offf portokal suyu sürekli sıkıp içiyorum ıhlamur kaynattım içine limon elma koyarak boğaım içinde süt bal yaptım yumuşasın diye ada çayı nasıl hamişler içebilirmi

geçmiş olsun canım ada çayı, hatta bazı bitki çayları
bildiğim kadarıyla çok sık tüketilmesiyle düşük ya da erken doğuma neden olabiliyormuş

Bisküviden ziyade şu çok iyi geldi. Minik minik patatesleri alüminyum folyaya sarıp 1 saat fırımda pişirdim. sonra sıcakken ortadan ikiye ayırıp biraz tuz ve beyaz peynir koydum.. sıcak sıcak yedim. O çok iyi geldi. Şimdi bomba gibiyim..

mericdemir ve eftelya ne mutlu size siz de öğrendiniz cinsiyetini. Darısı ben dahil öğrenemeyenlerin başına....

Darısı senin de başına anchusa

nasıl gitsin cnm hastalıklarla boğuşuyoz sen nasılsın nasıl gidiyo hamillik

geçmiş olsun tatlım yaa şimdi daha iyimisin???benim nasıl gitsin bulantılar var işte bide aşırı halsizlik....bide hamile kıyafeti arıyorum sen nerde yaşıyosun istanbulda bilen arkadaşlar varsa bana yardım cı olun yaa...aybüke nasıl???

geçmiş olsun canım ada çayı, hatta bazı bitki çayları
bildiğim kadarıyla çok sık tüketilmesiyle düşük ya da erken doğuma neden olabiliyormuş

evet bende bazı bitki çaylarının düşüğe yol açtığını duydum dikkat etmek lazım...dr a danışmadan kesinlikle bitki çayını kimseye önermiyolar...

kızlar çocuğu olanlar bilir hamileliğin tadını çıkarın cuma gününden annemdeydik abimlerde geldi bizim 50 günlük gökay hepimizi ayağa dikti annesi zavallm uykuya hasret kaldı gündüze uyuyor bebek gecede gözler açık fıldır fıldır etrafına bakınıyo bide kaka problemi var fitille yapıyo ay ben korktum ya nasıl bakıcam ama şunu öğredim o sese o ağlamaya aybüke hiç uyanmadı demekki kardeşindede uykusu bölünmeyecek biraz olsada mutlu oldum

en büyük kızım 13 yaşnda ortancası oğlum 8 yaşında küçük kızımda 6 yaşında canım:nazar::nazar::nazar:

ohhh bu bebek baldan tatlı olur senin için.... büyütmüşsün maşalahh sana :nazar::nazar: ayrıca hepsi yardımcı olur sana :nazar::nazar: bende evlendim eşime dedim 4 çocuk maksimum olmadı 3 demiştim ama kızımı doğurunca vazgeçtim 1 yeter dedim..... ama 2. süpriz oldu sanırım eşime söylediğim şeyi çok içten söylemişim :) o hazır değiliz dilse daha küçük ben askere gideceğim sen kötü oluyorsun hamileyken aldıralım dedi benimle günlerce kavga etti ve ben sonunda tamam dedim çünkü benle artık hiç konuşmuyordu ama ertesi gün ben yapamam dedim senin için bile olsa yapamam..... bu değil 5. ye hamile olsam onu da doğururum dedim.... şimdi iyik eşime karşı çıkmışım diyorum yoksa hayatımın vicdan azabını çekecektim.... benim kızım daha 2 yaşında....

Bir kız annesi olmak !!! Hiçbirşey hissedemiyorum şuan ...ikinci bebeğe hamile olanlar adapte olmanız uzun sürmüş müydü?

geçmiş olsun tatlım yaa şimdi daha iyimisin???benim nasıl gitsin bulantılar var işte bide aşırı halsizlik....bide hamile kıyafeti arıyorum sen nerde yaşıyosun istanbulda bilen arkadaşlar varsa bana yardım cı olun yaa...aybüke nasıl???

aybüke ii cnm ben de istanbıldayım ama lcw aldım geçen hafta 6 tane baby tişörtlerden aldım şuan zaten hamile eşofman tarzı pant var ebru hamile giyimden elbisem var bide aybükeyede aynı yaz dönemi hamilelik oldu için 2 tanede ordan var canım ama şöle sölim aybükeye hamileyken yazın hamile pant falan gişymedi çalışmıyordum bide lastikli capri keten tarzı almıştım onları giymiştim

Back
X