2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mrb gercekten bugun baya kalabalıgız negusel ne güsel:))

güzel ama konular beni hiç acmadı ben çoooook kilo aldım buna ragmen elimde cukulata var kendimi durduramıyorum ne yapayım azimli bir biçimde kilo aldıgım gibi aynı azimlede veririm çünkü 35 kilo vermiş biriyim o yüzden umursamıyorum

güzel ama konular beni hiç acmadı ben çoooook kilo aldım buna ragmen elimde cukulata var kendimi durduramıyorum ne yapayım azimli bir biçimde kilo aldıgım gibi aynı azimlede veririm çünkü 35 kilo vermiş biriyim o yüzden umursamıyorum

konular niye açmadı tatlım ya konu yokki ortada sende yeni bir konu at ortaya.....

olsun cnm sen yınede yemene dıkkt et gercı kılo alsakta bız azımle hepsını verırız gerii:34::34::34:

tüm annelere merhaba... 2 gündür giremiyorum, anlatacağım bir sürü telasım vardı. hafta. sonunu biraz sorunlu geçirenler olmuş geçmiş olsun hepinize.
kızlar ben yoldayım ist. agidiyorum bahsetmiştim ödül törenine katılacağım. saat 2 de işte. hafta sonu da bunun krizi vardı. evdeki hicbir giysiyi olduramadım. onlara guvenip oturmustum.ama butun hafta sonum kararsızlık lar. mağazalar ve sıkıntı cirkinlestim ben aglamaları ile gecti :1: neyseki gecti. bu arada 3 lu testimi yaptırdım. ogulcugumu gordum. hepsinden bahsedecegim ama once bana birincilik için dua etmenizi istiyorum. malum hamilelerin duası kabul olur. derler bu kadar hamile de yarışmacılardan bir bana kısmet olmuştur herhalde.:34: gerginim heyecanlıyım, neyseki eşim yalnız bırakmadı beni. şimdilik öpücükler.

hadi bol şanslar :):65: ilk ödülün bizden olsun :)

kızlar demin kahvaltıyı hazırlarken fena oldum biraz böyle nefesim daraldı ardından ensemden bir agrıyla beraber sıcaklık bastı birden , tansyonum düştü mü çıktı mı acaba böyle ense agrısı ile bilen var mıdırr ?

bahsettiğin belirti tansiyon yükselmesi. bol su iç, enseni ıslat, yapabiliyorsan da limon sık kendine.
çok geçmiş olsun. doktoruna gittiğinde bunu söylemeyi unutma, gebelikte yüksek tansiyon riskli olabiliyor
Herkese Merhabaaaaaaa
Az önce doktordan geldim,kanamam vardı şuan kahverengi akıntıya dönüştü,doktor içerde aktif bir kanama olmadığını daha önce olmuş bir kanamanın temizlenene kadar akıntı olacağını , bebeğin sağlığının iyi olduğunu ve bir kız olduğunu söyledi :)))) darısı size kızlar :))
:nazar::nazar:
gözün aydın, darısı bize:)
kızlar az önce geldim dr.dan
Prensesimiz olucakmışş çok ssevindimm
Eşimde kız istiyduuuuu,ama erkek olucak deyip duruyodu içine öyle doğuymşşşş
3LÜ test için kan verdim haftaya sonuç alıcamm
herşey normalmış
bebişim 17,5 cm olmuş kızlarrrr
Büyüyo eşekkk
:nazar::nazar: oo kocaman olmuş annesi :) bi karış boyuyla:1::1:
Bi kadın vardı sırada benim önümde. İkiz olacakmış ama 8 aylık gibi kocaman karnı var. Doktor onu da azarladı cinsiyet sormayın diye.

ne uyuz doktorlar var ya.. hasta haklarına şikayet etmek lazım.
8 aylık kadın sormicak da kim sorcak, tabi ki hakkı
mrb arkadaşlar:3::3: ben 12 haftalık hamileyim nasip olursa bende eylül annesi olacağım size bişey sormak istiyorum...istanbulda oturuyorum ve hamile kıyafeti satan yerler arıyorum daha 3 aylık hamile olmama rağmen maalesef pantolonlarım olmuyo çok sıkıyo karnımı..LCW dışında uygun fiyatlı hamile pantolonları ve kıyafetleri satan yerler biliyosanız yardımcı olun lütfen....

ben bilmiyorum, baktıgım yerler arasında en uygun lcv da, pantalonlar diğer marlaşarda 80- 90 -100 die uçmuş, lcw da 35. 3 tane al değiştir değştir giy.
ben öle yaptım en azından :) bana fenalık gelir ya her gün her gün aynı kıyafetle işe gitmek :)
ama gömleklrinde filan iş yok, anane işi desenler

KIZLAR BUGUN KENDIMI ZINDE HISSEDYRM:nazar::nazar:SABH EVDEN CIKARKEN MERDIVENLERDEN HOPLAYA HOPLAYA INIYORUM :1::1:SONRA DEDIM HOPPP NOLUO HAMILESIN SEN IKIGUN IYI HSSDNCE UNUTTNMU BEBISINI:emir_bebek::emir_bebek:SNRA AHESTE AHESTE INMEYE BASLADIM:1::1:

maşalah :) geçnlik işte
Kızlar selam, haftasonunu annemlerde geçirdik.Ablamın düğünü yaklasıyor..Erkek tarafı bohça getirmiş.Yardım ettim annecimee.Bu arada hiç hesapta yokken araba aldık:D Arabamız yoktu, işimiz olunca babamların arabasını kullanıyorduk..Sorun oluyordu götür getir..Eşim bugun teslim almaya gitti arabamızı...

Bu arada bende aksam için yemek yapıyım dedim. Düdüklü tıkanmışmı ne olmuş anlamadım.,patladı birden.Allahtan mutfakta degildim.Bi gümbürtü koptu..Koştım hemen..Mutfagın her yeri mercimek.Orada olsaydım ve bana carpsaydı..Allahım korudu.Sanıırm bidaha hayatta düdüklü kullanamam..

oy oy, çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış..
arabanız da hyırlı olsun, bebek kısmetiyle gelirmiş:)

canm cok gecmıs olsun allh korumus sızı.bende oyuzden hep korkrm dudukluyle ıs yapmktan.arabanzda hyrlı olsun cnm allh kazasız belasız gezmeler nasıp etsın ıns.

öncelikleee ablana hayırlı olsun dilerim..... arabanız da hayırlı olsun kazasız belasız inşallahhhh........... ohhh bir masraf daha çıktı araba koltuğu lacaksın annesiiiiiiiiiiiiii:52::52: veee düdüklü olayı çok kokrkunç annem inki patladı ve annemin çenesi kırılıyordu nerdeyse suratı şişti tanınmayacak haldeydi..... evde tabiki.... kendi başına tavanı falan temizleme yardım al mutlaka..... ve raba almışsınız ya valla inanrıım ben nazar bile değmiş olabilir evden nazar çıkmış allah seni korumuş....:16:

Çok teşekkür ederim kızlar. Nazara ben de inanırım.Allah bebeğimin yüzüne baktı da iyi ki bişey olmadı. Hemen bi sadaka vericem ilk görüdğüm ihtiyacı olan birilerine. Masraflar coğalıyor valla bi araba koltuğumuz eksikti:1: Kurban olsun annesi ona herşeyi alırım ben oğluşuma.

Kızlar selam, haftasonunu annemlerde geçirdik.Ablamın düğünü yaklasıyor..Erkek tarafı bohça getirmiş.Yardım ettim annecimee.Bu arada hiç hesapta yokken araba aldık:D Arabamız yoktu, işimiz olunca babamların arabasını kullanıyorduk..Sorun oluyordu götür getir..Eşim bugun teslim almaya gitti arabamızı...

Bu arada bende aksam için yemek yapıyım dedim. Düdüklü tıkanmışmı ne olmuş anlamadım.,patladı birden.Allahtan mutfakta degildim.Bi gümbürtü koptu..Koştım hemen..Mutfagın her yeri mercimek.Orada olsaydım ve bana carpsaydı..Allahım korudu.Sanıırm bidaha hayatta düdüklü kullanamam..

iyiki mutfakta degilmişsin canım Allah korumuş sizi arabanız içinde hayırlı olsun

kızlar uzun zamandan sonra ilk defa balık aldım. attım fırına, pişmesini bekliyorum
dua edin de kusmadan rahat rahat yiyebileyim.:56: şimdilik gidişat iyi, kokusu geldi ama sıkıntı yok:))

geçmiş olsun :34:bende çok korkuyordum düdüklüden alıştım artık ama hala sürekli hava kaçırıyormu diye kontrol edrim ocaktayken

yaa şimdi konu degilde merak senin koca askere gittimi merak ettim canım

şimdi aradı beni...... ağlıyorum valla.... mesaj atmış acele beni ara diye.... dedim brşey oldu..... askerlik şubesine gidecekttiiiiii aradım hemen aşkım sakin ol dediiii.............. dedim ne oldu......... komutan senin günün geçmiş dedi bana bişeyler verdiler zarf falan saçımı saklaımı kestiler nevşehire gidiyorum dedi.... ya dedim öyle şeymi olur başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorummmmmmmmmmmmmmm dilsede anne dedi korktu pc kucağımdan düştü..... eşim başladı gülmeye ama nasıl bağırıyprum salak çocuğa da birşey olabilir diye..... bana bu şaka yapılır mı diye...... 1 2 3 nisanda sınav varmış bakalım orda belli olacakmış neresi vs ay gidiyor kocam yaaaaaaaaaaa:43::43::43::43:

kızlar size iyi muhabbetler oğluşum gelicek okuldan ona yemek hazırlayım kalkıp
görüşürüz inşallah:16:

şimdi aradı beni...... ağlıyorum valla.... mesaj atmış acele beni ara diye.... dedim brşey oldu..... askerlik şubesine gidecekttiiiiii aradım hemen aşkım sakin ol dediiii.............. dedim ne oldu......... komutan senin günün geçmiş dedi bana bişeyler verdiler zarf falan saçımı saklaımı kestiler nevşehire gidiyorum dedi.... ya dedim öyle şeymi olur başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorummmmmmmmmmmmmmm dilsede anne dedi korktu pc kucağımdan düştü..... eşim başladı gülmeye ama nasıl bağırıyprum salak çocuğa da birşey olabilir diye..... bana bu şaka yapılır mı diye...... 1 2 3 nisanda sınav varmış bakalım orda belli olacakmış neresi vs ay gidiyor kocam yaaaaaaaaaaa:43::43::43::43:

ay allaam ya. tam sopalıkmış seninki de.. allah tez zamanda kavuştursun dilse

hayırlısıyla gidip gelsin eşin inşallah canım şimdiden Allah kavuştursun :nazar:

ah canım üzülme lütfen gecer herşey saglık olsun senin koca biraz şakacı galiba

Back
X