Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atceken hayırlı uğurlu gelsin oğluşun inşallah.dilsecim amiiiin canı yürekten:)
yarın görüşürüz kızlar benim çıkma vaktim geldi iyi akşamlar herkeseeee![]()
gözun aydın cnm testlern gusel cıkmıs.kucuk erkegınde hayrlı olsn saglıkla gelsın ıns.bıde benmkı net gostersydı
ne güzeeel inşallah öğrenemeyen herkes tez zamanda öğrensin cinsiyetleri sağlıkla inş. bende tabiii
oğluşun hayırlı olsun canım ya..... maşallah ona kocamançok tatlı ya hemen göstermiş üzmemiş annesini..... ayy benimkide göstersin nolur nolur nolurrrrrrrrrrrrrrr
![]()
teşekkürler canımseninde az kaldı annesi 1 hafta sonra gideceksin sanırım doktora o zaman gösterir artık, çikolataları ye ye öyle git
![]()
teşekkürler canımseninde az kaldı annesi 1 hafta sonra gideceksin sanırım doktora o zaman gösterir artık, çikolataları ye ye öyle git
![]()
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaaa.... en azından neye bakacağımı bilirim ne hissedeceğimi bilirim..... ay merakım da biterrrr :) çikolatalar feda olsun ona yeterki gösterdin 1 kg çikolata yemeye bile razıyım![]()
evet ben şimdi bir fırlamaya anne olmaya hazırlıyorum kendimimavili, yeşilli battaniyemizi de örmeye başladık
1kg çikolata yersen, sonrası senin için pek iyi olmaz bence
![]()
düşün işte onu diyorum o göstersin ben o karın ağısını da çekerim![]()
ama acı biber istemesin reflü var bende
![]()
Maşallah bebişine annesiiislm kızlar biz geldik çok şükür ikili testimiz normalmiş sonuçlar gayet iyi dedi sağlığımızda yerindeymişve cinsiyete gelince %90 erkek dedi dr umuz balkalım kısmet bebişim büyümüş teyzeleri her görmemde büyüyo
darısı öğrenemeyen arkadaşlara inş
herkese slmmm ;
cumartesi günü doktora gittik ve ikili test sonuçlarımızı gösterdik. test sonuçlarımız iyiymiş ve sonuçlar iyi olduğu için üçlü test yaptırmamıza gerek yokmuş.
ense kalınlığı ölçümünü yapan doktor bebeğimizin erkek olduğunu söylemişti, ama kendi doktorumuzdan da duymak istedik,
ancak kendisi bu haftada %70 lik bir tahmin yapabileceğini söyledi. daha önce forumdan bir arkadaşımız cinsiyetle ilgili ingilizce bir link paylamıştı,
o linkte yazanı sordum doktoruma, bebeklerde cinsiyet ilk oluştuğunda hem kız bebekte hemde erkek bebekte cinsiyet organı çıkıntı şeklinde olurmuş
ve erken haftalarda bakıldığında kız bebeklerde erkek zannedilebilirmiş doğrumu dedım, oda evet doğru bazen kız bebeklerin klitorisinde ödem olur
ve şişer bu nedenle erkek zannedilebilir , bu yanılsamaya düşmemek için en sağlıklısı 17. haftada bakmak dedi,
sonra ultrasona geçtik ve doktor aleti karnıma koyar koymaz , bebeğimin bacaklarını açmış bir vaziyette yattığını gördük
doktorum baktı ve bariz ortada , bu kız bebek çıkıntısı olamaz dedi, bende buradan çıkınca yün almaya gidicem, mavi alıyorum o zaman dedim, oda al tabi dedi
birde bebekler anne karnında ne kadar hareketliyse, doğduklarında da öyle olurlarmış, benimkinin ne eli ne ayağı duruyordu,
doktorda , bebeğin doğduğunda Allah sana güç versin, yerinde durmayacak bir afacan seni bekliyor dedi
işte böyleee, herşey yolunda çok şükür![]()
canım çok geçmiş olsun.limonlu ıhlamur iç,tavuk çorbası iç, annsei bebişine bakkkcinsiyetler öğrenilmeye başlanmış hadi hayırlısı kızlar bende gip oldum önce oğlum ağır atlattı ondan bana çok kötüyüm ya ilaçda alamadım buralara giremedim kızlar aman sizde dikkat edin grip çok yaygın bu ara
Ay o ne biçim şakaaaa,valla ben okurken bi kötü oldummmşimdi aradı beni...... ağlıyorum valla.... mesaj atmış acele beni ara diye.... dedim brşey oldu..... askerlik şubesine gidecekttiiiiii aradım hemen aşkım sakin ol dediiii.............. dedim ne oldu......... komutan senin günün geçmiş dedi bana bişeyler verdiler zarf falan saçımı saklaımı kestiler nevşehire gidiyorum dedi.... ya dedim öyle şeymi olur başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorummmmmmmmmmmmmmm dilsede anne dedi korktu pc kucağımdan düştü..... eşim başladı gülmeye ama nasıl bağırıyprum salak çocuğa da birşey olabilir diye..... bana bu şaka yapılır mı diye...... 1 2 3 nisanda sınav varmış bakalım orda belli olacakmış neresi vs ay gidiyor kocam yaaaaaaaaaaa![]()
Kızlar selam, haftasonunu annemlerde geçirdik.Ablamın düğünü yaklasıyor..Erkek tarafı bohça getirmiş.Yardım ettim annecimee.Bu arada hiç hesapta yokken araba aldıkArabamız yoktu, işimiz olunca babamların arabasını kullanıyorduk..Sorun oluyordu götür getir..Eşim bugun teslim almaya gitti arabamızı...
Bu arada bende aksam için yemek yapıyım dedim. Düdüklü tıkanmışmı ne olmuş anlamadım.,patladı birden.Allahtan mutfakta degildim.Bi gümbürtü koptu..Koştım hemen..Mutfagın her yeri mercimek.Orada olsaydım ve bana carpsaydı..Allahım korudu.Sanıırm bidaha hayatta düdüklü kullanamam..
herkese selam,ikigündür baş ağrım nedeniyle giremedim umarım herşey yolundadır anneler ve bebişler iyidir:)
herkese selam,ikigündür baş ağrım nedeniyle giremedim umarım herşey yolundadır anneler ve bebişler iyidir:)
slm canımmm,biz iyiyiz siz???
iyiyiz cnm teşekkürler, umarım sende iyisindir geçmiştir baş ağrın .
kızlar size bişi dsölim ay annemler de gül gül kaçırıacaktım vallah anem bebeğin altını deiştiriyo bizim aybükede bebeğin tepesinde annem altını açtı tabi bizimki ananne demez nanine der aaa gökyın organına baktı benimkinden diil nanine orda top var :))
çok geçti sayılmaz dinlendici gözlüğüm vardı.onu taktımda şimdiöyle yazıyorum faydası oldu gibi.ama geçmezse doktora gidicem bu hafta.migren gibi ama bilmiiyorum.birde hamileyken kalsiyumla protein dengesiz alınırsa baş ve karın ağrısı yapıyormuş.o yüzden doktoruma gitmekte fayda var.hem belki bu arada cinsiyetinide öğrenirim.
iyi sayılırız ikigündürçok başım ağrıyordu ne pc açabildim ne tv izleyebildim.bende kendimi temizliğe verdim.üç aydır adam akıllı bişey yapamıyordum havalarda ısınınca yavaş yavaştüllerden perdelerden başladım temizliğe bebişimde iyidir heralde.ben hareket edersem oda hareketleniyor.ben yatarsam oda yatıyor bana çok uyumlu yavrum:)ama karnımda iyice belliolmaya başladı teyzesi.önceden sabahları karnım düz oluyordu.şimditop gibi elime geliyor bebişim:)![]()