bende 13.haftanin icindeim nasipse bakalim ins. yarinn randevum var doktorda belli olurmu ki cinsiyeti 13.haftada
daha kücük aslında cnm ama pozisyonu uygunsa doktor belki tahminde bulunabilr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 13.haftanin icindeim nasipse bakalim ins. yarinn randevum var doktorda belli olurmu ki cinsiyeti 13.haftada
anladım canım yok ya güvenli ellerde yapılırsa bir şey olmuyor Sen sıkma canını. Ayrıca ne demek canım herkesin birbirine saygısı var. Yaptırmak en doğal hakkın. Sıkma canını yeter ki. Ayrıca şu altta bebeğin fotoğrafi var ya ondan bahsettim ya. Yoksa nerden bileyim kız :)
evet haklısın onlarada bol bol kilo olsunnn
Giyinip süslenmişler hepsi, fizikler zaten süperr
bende kilomu takmaya başlamıştım iyice dombili olduğumdan kendimi bi ara kötü hissettim
daha sonra bebişimi düşündüm mutlu olmaya çalıştımm
boşyere mi kilo alıyorumm canımm demmmmmmiiiii
Amin canım buarada Umarım sende en kısa zamanda öğrenirsinn
bugün rüyamda bi kızım olmuş.ama kilosu 2 kg 200 gr. çok zayıfmış.olsun ben kilo aldırırım diyorum bebeğimin bacağında beyaz kilotlu çorap var çorabı çıkarmaya çalışıyorum bana bir gülüyor bir gülüyor anlatamam.bi uyandım rüya.daha cinsiyeti belli değil bebişimin
kızlar hamilelik tickerınızı pembeli mavili yapın cinsiyetlerini anlayalım yaa
benimkinde hep mavi bi beşik vardı içime doğuyodu zaten![]()
kızlar bugun esim evdeydi biraz avm dolaştık hakikaten hamile giyime el deymiyor. dümdüz hiç bir ekstrası olmayan dizde bir elbise GEBE magazasında 112 tl. ne gerek var ki zaten ne kadar giyicez bende sonunda LCW ye gittim. gecen sezondan kalan cok tatlı bir elbise buldum 40 bedenini aldım :) umarım uzun bir süre giyebilirim. hem de 18 tl ye.
süpermiş valla iyi günlerde giy :) benimde ihtiyacım var ama maalesef burda alabileceğim hiç bir yer yok , artık anca istanbula gittiğimde alışverişe çıkacağım bende.
Ben Bodrumda yaşıyorum.
masaltuna senin yokluğunu ben hissettim ama nedense benim aklımda arkadaşına gittin diye kalmıs. Mommy hayırlı olsun oğlum inşallah darısı inşallah bize. Ticker olayı süpr olur.
orda lcw yok mu ya hayret