LCW var ama çok çeşit yok pek burda en son gittiğimde hiç doğru düzgün bişey kalmamıştı birde bedeni yoktu fln alamamıştım
anladım cnm birde tam sezon gelmedi ya biraz da ondan pek birsey bulamıyoruz bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LCW var ama çok çeşit yok pek burda en son gittiğimde hiç doğru düzgün bişey kalmamıştı birde bedeni yoktu fln alamamıştım
masaltuna hayırlı olsun canım ya. Güle güle giy valla.
selam kızlarrrrrrrrr
ay cnm gecmiş olsun ya nasıldı ki düdüklün bu kapagı kolay acılanlardan mı eski tiplerden mi bende korkuyorum
kızlar bugun esim evdeydi biraz avm dolaştık hakikaten hamile giyime el deymiyor. dümdüz hiç bir ekstrası olmayan dizde bir elbise GEBE magazasında 112 tl. ne gerek var ki zaten ne kadar giyicez bende sonunda LCW ye gittim. gecen sezondan kalan cok tatlı bir elbise buldum 40 bedenini aldım :) umarım uzun bir süre giyebilirim. hem de 18 tl ye.
göbişlerrr büyüsündee ciciler alalım dimi ama![]()
Hatun kişiler hayırlı akşamlar ben de geldim :)
Yarın doktora gitcem doktorumu değiştim zırt pırt arrayıp iptal ettiler randevumu ertlettiler bene ilk gittiğim özel hastaneye gitcem :) 3 lü taramanın sonucu alcam yeni doktoruma göstercem de içimde bir korku varYarını iple çekiyorum cinsiyeti de öğrenirim inşaallah :)
Hatun kişiler hayırlı akşamlar ben de geldim :)
Yarın doktora gitcem doktorumu değiştim zırt pırt arrayıp iptal ettiler randevumu ertlettiler bene ilk gittiğim özel hastaneye gitcem :) 3 lü taramanın sonucu alcam yeni doktoruma göstercem de içimde bir korku varYarını iple çekiyorum cinsiyeti de öğrenirim inşaallah :)
20. haftadan sonra gorürüz göbüşleri :)
Kızlar ya benim göbeğim büyüdüüüü.Bugun eşim de diyor senin göbüş çıktı iyice diye.Bebiş mi yoksa kilo mu bilmiyorum artık![]()
ay hadi inş. geçsin zaman biran önce ozaman:)) kociş soruyor nerde senin göbiş dio bende benimki iç bükeyy içe büyüyor dedimD
Kızlar ya benim göbeğim büyüdüüüü.Bugun eşim de diyor senin göbüş çıktı iyice diye.Bebiş mi yoksa kilo mu bilmiyorum artık![]()