anladım cnm birde tam sezon gelmedi ya biraz da ondan pek birsey bulamıyoruz bence
Bende dün ilk kez kendime hamile pantalonu bakmaya gittim, gercekten hem alternatifler cok az hemde gereginden pahalı. Böyle spesifik
seyler oldugu icin sanırım, mecburen alınacak diye pahalı yapıyorlar. Hamile sortu var 112 tl. yani dogumdan sonra napıcam ben o sortu?
Bu arada pantolon diyince aklıma geldi ya, gecmisi okuyamadım cok,
Paticim ödül törenine gidecekti, nooldu acaba?
PATTİCİMMM ne durumdasın?
ayyy benim eşim de spora baslayacakmıs haftaya cok üzülüyorum insallah zayıflayamaz :)
Benim eşimde spora başlayacak, cok güzel bir fitnes salonu var parkın içinde, bende oraya kadar onunla yürürüm diyorum, tesisin icinde
havuzda var, o fitnes salonundayken bende havuzda yüzerim ama havuzun acılması mayıs haziranı bulur.Acaba havuz acılana kadar
bende onunla spor salonunda takılabilirmiyim diye düsünüyorum ama kontrolsüz spor da yapmak istemiyorum.Doktora danısıcam artık.
sağlık ocağı dediğin aile hekimi mi?
ne yapıyolar orda, geçen düşük yaptığımda aramışlardı beni hamileymişsiniz gelin diye.
bu defa arayan olmadı :26:
Aile hekimine ben gecenlerde tansiyonum cok düstügü bir gün tansiyon ölctürmek icin gitmistim, ben evde kücük tansiyonu 3-4 gibi ölctüm,
nunda bir yanlıslık var heralde diyip gittim,hamile oldugumu ögrenince nasıl heycanlandılar, anlamadım neden oldugunu. Nasıl kaydınız olmaz bizde
hemen yapalım kontrollere cagıracagız sizi falan dediler, Bir kisi daha varmıs hamile herhangi bir aile hekimine kayıt yaptırmayan, onu arıyorlarmıs :)
cok sasırdım. "Benim gebeligimi takip eden bir jinekologum var zaten, özel sigrotam oldugu icin kayıt yaptırmadım" dedim, jinekologa gidin tabi ki ama
mutlaka burda da kaydınız olmalı dedi hemsire. Bence gidip hamile oldugunu söylersen mutlaka ararlar.