Herkese merhaba kıslar,,,,
Yarışmadan döndüm, ödülümü aldım ama 3. oldum.... Yarışma işleri şaibeli dünden beri onun sinirini atlatmaya çalışıyorum.

çok sinir harbi yaşadım tüm hafta sonu ve dün, kendimi tecavüze uğramış, yani üzerime basılıp geçilmiş gibi hissediyorum ama bebeğimin canını sıkmamaya çalışıyorum...Avukat, mahkeme falan oraya kadar gidecek bakalım...
Neyse bunun yeri burası değil ben size bebekten bahsedeyim. Bebeğimizi pazar günü gördük. 140 gr. dı ama boyunu hatırlayamıyorum yanımda usg fotosu yok. Baya etli butlu, baldırları, ayak çukurları, elmacık kemikleri çenesi falan belliydi. Hatta bir pozunda babasının aynısıydı:):) Çok mutlu oldu o da görünce... bebişlerim benim.
3' lü test için test sonuçlarında femur diye geçen uyluk kemiğinin ölçüsünü, baş çevresini ve karın çevresini ölçtü. Hepsinin gelişiminin bir aralık değeri var o sonucu size hemen veriyor. Yani artık o değerlerin raporunu da Usg fotosuna ekleyerek veriyor her kontrolde. Ayrıca yine yaşına ve gebelik haftana göre bir çok kan tahlili yapıyor. Ama ben koca bebeğimi

gördüğüm için ve başka uğraşlarım çok olduğu için henüz istenilen değerlerin ne olduğuna bakmadım. Sonuçlar da 23 ünde elime geçecek.
Hala bebeğimi hissedemiyorum... ödül törenindeki gerginliğimle iyi bir tekme, kafa atar dedim ama o da şaştı kaldı.
Sol kasığımın 2-3 parmak üztünde cumartesi günü ve pazar günü belirgin bir zonklama vardı. Doktora onu sordum. İdrar testi istedi temiz çıktı usg de de ağrıya neden olacak bir şey göremedim dedi bende tamam boşver takılsın kendi kendine dedim.
Demir hapı verdi, adı gynoferrosanol. Bu demir hapı iki değerlikli ve dünya sağlık örgütünün gebelere önerdiği tek ilaçtır. Hamilele ve bebeğe etki etmesi için 2 değerlikli olması gerekir. Eczacı muadilini verebilirim derse kabul etme dedi. Fakat Decaviti ( elevit ve ferretin muadili olan ilaç) kesmedi. Ayrıca magnezyumu da kesmedi ve bunlar bana hiç mantıklı gelmedi. İlaçların hepsini alınca içeriklerini tek tek kontrol edeceğim ve gerekliliklerini kendim değerlendireceğim. Şimdilik bu kadar, sizlerden ne var ne yok ( mektup gibi oldu)