2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba teyzeler nasılsınız biz kontrolden geldik down sendorumu testimiz temiz cıktı hersey gayet iyi cok şükür :nazar: 113 gr 10.2 cm doktor emin degilim dedi ama kız olabilir dedi ögrenmek için erken dedi onu bile demicekti de ve sonunda kalp sesinide duyduk yalvardım resmem ikisi için :27: Bizden havadisler böle bende fallar tuttu :ssz::9:

hadı gozunaydın cnm darısı bana artık:)))BEBISIMIZE DE MAŞŞLHHHH:))falda benımde kız cıkıodu öle olcak galıba

Son düzenleme:
evet ben de aynen...şimdi düşünüyorum ya göbekli insanlar nasıl rahat ediyorlar diye komik gelecek ama... biraz şişkinlik nasıl farklı hissediyor insan... içindekinin mucize olduğunu düşününce rahatlıyorsun daa :34:

Valla benim göbek hoşuma gitmeye bile başladı. Havaya girdim. Hiç umursamıyorum, şiştikçe keyifleniyorum..

hadı gozunaydın cnm darısı bana artık:)))BEBISIMIZE DE MAŞŞLHHHH:))falda benımde kız cıkıodu öle olcak galıba

doktor kız dedi heralde kızdır diye düşünüyorum bidahaki ay kesinlesir dedi amin canm darısı sizlere inş senin nezaman kontrol

merhaba teyzeler nasılsınız biz kontrolden geldik down sendorumu testimiz temiz cıktı hersey gayet iyi cok şükür :nazar: 113 gr 10.2 cm doktor emin degilim dedi ama kız olabilir dedi ögrenmek için erken dedi onu bile demicekti de ve sonunda kalp sesinide duyduk yalvardım resmem ikisi için :27: bizden havadisler böle bende fallar tuttu :ssz::9:

oh nihayet gülpembe ya :) sabır taşı eder oraları adamı :)
hayde gözün aydın olsun:nazar:
ben bişey danışacam ...öle ağır yemekler yemiyorum bol salata az zeytin yağlı 1 tabak yemek ve yanında 1 kase yoğurt .. ezelden beri sabah dışında ekmek yemem ama yarım kepek ekmeği yiyiyom artık.. kendimi kötü hissediyorum acaba çook mu yemeliyim diye çünkü önceki hayatıma aynen devam midem almıyor fazla şeyi ... aralarda süt ya da 1 adet meyve .. ne diyonuz zorlamalı mıyım kendimi

benim de rutinimde değişene bişi yok,ben de kahvaltı dıiında ekmek nadir yiyenlerdenim sabahları süt+bir dilim çavdar ekmekle kahvaltı-, öğleleri sebze-yoğurt+bi meyve , bi kaç kuruyemiş

okul dönüşü 5 gibi de çorba salata yanında az bi ana yemek. bugün iki köftem yanında bi kaç dilim patatesim var mesela

her besinden gün içinde aşırıya kaçmadan almaya çalışıyorum

daha da zorlarsam hem çıkarırım hem de kilo olur die endişe ediyorum

ISTAHTA SORUN VAR BIGUN IYI YIYORSAM 3 4 GUN ISTAHSIZ GEZIYRUM BENDE UMITLE KILO ALICAM MI ACABA DYE BEKLIYRM AMA KENDI KENDIME NAZARMI DGDRYRUM ACABA:nazar::nazar:

sevdiğin şeyleri yap kendine gezme öle aç annesi bebişin merakla annem bugün nasıl besleyecek diye bakınıyor :34: onu düşün ... ben öle yapıyorum sabah spor , güzel sabah kahvaltısı , malum burası ege güzel zeytin yağlı yemekler bol salata aralarda ceviz sonraki arada süt akşamlar hafif yemekler... sen de sevdiğin şeyleri yap ama ye yememezlik yapma..artık önemli haftalardayız..

Gulpembe hadi gözün aydın. Bu cinsiyeti en son ben öğreneceğim galiba. Sen de öğrendin.. Testlerinin de iyi çıkmasına çok sevindim...

doktor kız dedi heralde kızdır diye düşünüyorum bidahaki ay kesinlesir dedi amin canm darısı sizlere inş senin nezaman kontrol

ben 15+0 da gttm ozmn cınsytını kıza benztyrm dedı ama erkn dha demıstı 1 ay snra gtcem 3lü testte yapılcak ozmn ogrencez ıns.:))bıde bu 3lü test nekdra yaptrysnz

ben de senin gibiyim. hafta sonu o kadar işimin arasında balkonu yıkadım. hava biraz güzel oldu diye açtım hortumu da, biraz ıslansam üşüteceğim. Dinlene dinlene yapıyorum. balkonda ağır bazı eşyalar vardı, karnıma yük vermeden ayaklarımla itiyorum :):) Ama yapmayacağım da demiyorum.. Eşimde kızdı neden bana söylemiyorsun diye. Şimdi ben arada yaptığım her işi ona söylersem sen yap diye hayatından soğuyabilir. Neyse sesini çıkarmadan yardım etti sağolsun. Dün gece de geç saatte döndük istanbuldan ve çok sinirliydik. ben başladım saksıdaki çiçeğin toprağını yenilemeye :):) birşeyler yapmam lazım sakinleşmem için. keşke ütülere girseydim bitirebilirdim o sinirle:):):):)

oh ellerine sağlık sinire ütü birebir valla buhari başa başa yapıyorum süper oluyor bir de tv de saçma sapan birşey aç söylene söyleme yap. Hatta eşim bıle öğrenmiş kime bu sinir der :21: dün iptal ettiğim camlara giriştim salon hariç. Orayı silersem düşerim çok büyük cam. Ve şimdi Kustum geldim kızlar ama evim mis gibi oldu ya

merhaba teyzeler nasılsınız biz kontrolden geldik down sendorumu testimiz temiz cıktı hersey gayet iyi cok şükür :nazar: 113 gr 10.2 cm doktor emin degilim dedi ama kız olabilir dedi ögrenmek için erken dedi onu bile demicekti de ve sonunda kalp sesinide duyduk yalvardım resmem ikisi için :27: bizden havadisler böle bende fallar tuttu :ssz::9:

dur ama daha doktor kesin dememiş az önce aile hekimliğine gittim tahlil sonuclarını getir demişlerdi. kadın 8. aya kadar erkek dediler sonra kız dediler herseyi mavi kaldı dedi :) kıyamam daha 20 günlüktü. valla bir hamileler geldi halimden utandım. insallah zayıf olan arkadaslar o sekilde olur. gayet fit anneler karınlarında sadeceee bir top. .çok güzellerdi masallah dedim gectim

benim de rutinimde değişene bişi yok,ben de kahvaltı dıiında ekmek nadir yiyenlerdenim sabahları süt+bir dilim çavdar ekmekle kahvaltı-, öğleleri sebze-yoğurt+bi meyve , bi kaç kuruyemiş

okul dönüşü 5 gibi de çorba salata yanında az bi ana yemek. bugün iki köftem yanında bi kaç dilim patatesim var mesela

bence de en doğrusu olan bu... abur cuburum tatlı düşkünlüğüm yok.. aşermem hiiç yook .. bu nasıl hamilelik diyom eşim ense yapıyor .. oysa şunu çekti canım bunu çekti diye koşturacaktım ... baştan öle diyodum :37:

sevdiğin şeyleri yap kendine gezme öle aç annesi bebişin merakla annem bugün nasıl besleyecek diye bakınıyor :34: onu düşün ... ben öle yapıyorum sabah spor , güzel sabah kahvaltısı , malum burası ege güzel zeytin yağlı yemekler bol salata aralarda ceviz sonraki arada süt akşamlar hafif yemekler... sen de sevdiğin şeyleri yap ama ye yememezlik yapma..artık önemli haftalardayız..

oy oy oy. bayılırım ege mutfagına.
bana ot ver otleyem zate :))

:)))) ben ayak tırnaklarımı keserken bıle cok zorlanıyorum artık esımı cagırıyorum:1::1::1:

hah bi de o var di mi :))

oh ellerine sağlık sinire ütü birebir valla buhari başa başa yapıyorum süper oluyor bir de tv de saçma sapan birşey aç söylene söyleme yap. Hatta eşim bıle öğrenmiş kime bu sinir der :21: Dün iptal ettiğim camlara giriştim salon hariç. Orayı silersem düşerim çok büyük cam. Ve şimdi kustum geldim kızlar ama evim mis gibi oldu ya

ohh ınsan evını temz gorunce ıcı acılıo ya.kusmalar devam hala dımı bnde de ole hala suruo ıns gecer artık

gülpembe çok sevindim hayırlı olsun ay minik bir kız. Ay sona ben kalacağım valla bu gidişle.anchusa Sen bil öğreneceksin gör bak.

gerçekten sabır tası olmak gerek tam emin değilim dedi ama kız dedi heralde kızdır artık kızım diye sevebilirim sıpamı :52:

Gulpembe hadi gözün aydın. Bu cinsiyeti en son ben öğreneceğim galiba. Sen de öğrendin.. Testlerinin de iyi çıkmasına çok sevindim...

vala doktor da önemli canm belki söyler seninkide darısı senn basına cok tesekkürler

tentation senin cinsiyetler belli mi?

ı ıh. biz kafa kafaya gidiyoruz seninle:)

ohh ınsan evını temz gorunce ıcı acılıo ya.kusmalar devam hala dımı bnde de ole hala suruo ıns gecer artık

temiz ev demeyin :( gücüm anca mutfagıma yetiyor.
dün bi çamaşır asışım var askılıga. 3 parça 3 parça git gel bilmem kaç seferde bitirebildim :)
eşim de işten geç gelebiliyor .

MAŞLLH SANA CANM:nazar::nazar:DOGRU CNM ASLINDA YEMEM LAZIM AMA ISTEYM BUTUN GUN OLE MEYVE ATSTRYRM KRAKER FLAN KENDIMI BI DUZENE SOKMAM LAZIM BEBISIM ICIN

Back
X