2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

neden aspirin içiyorsun?

Can kan pıhtılaşmasına karşı doktor verdi.1 aydır kullanıyorum.Ne zaman kesmem gerektiği konusunda bişi demedi..Ben de devam ediyorum bakalım..

cnm baş agrısı, burun kanaması normal de diş etleri için bence bi dişciye git en azından neler yapabilecegin icin sana tavsiyelerde bulunur.gidersen bize de yaz

En kısa zamanda gidecem bi doktora.Dişlerimden olmak isteiyorum.Bikaç tanesi sallanıyor zaten.Diştaşı filan temizlemenin bi zarar olmaz heralde..

normal canım benim de sık sık burnum kanıyor ... damarlarda gezen kan miktarımız arttı da ondan .. doktorum olabileceğini hatırlatmıştı bana .. ve oldu da..
Burun kanaması sorun degil de baş agrısı beni cok rahatsız ediyor. Migren gibi geliyor.Kafamı kaldıramıyorum.

çok geçmiş olsun..
öyle oldugunda bi tansiyonun baksan ya?
bu haftalarda aspirini bırakmış olman gerkmez miydi? neden devam ediyorsun ki?

Canım teşekkür ederim.Bu sefer bakmadım da gecen gün ölçtürdüm 14e 7 cıktı tansiyon.Oda normal sanırmm.Aspirine ben daha yeni başladım zaten. 1 ay oldu.cuma gidecegim doktora.Ozaman aspirin konusunu tekrar soracagım bakalım.

Kızlar çok sevdiğiniz halde hamilelikte tiksindiğiniz şeyler oldu mu??
Benim çok oldu bu....Bebeğim beğenmiyor diyorum...

valla ben normalde de tatlı ile pek aram yoktu ama şimdi neredeyse hiç yemiyorum, hatta eşim dalga geçiyor arada bir yede bari bebek tatlının nasıl bişey olduğunu bilsin :) o derece yani, onun dışında peynire fazlasıyla ilgi duyuyorum , meyve pek yiyemiyorum gibi gibi ..

oldu turşu sarımsakli yoğurt salça ve içine girdiği tüm yemekler yeşil biber. Ama hayatım da yemediğim kadar tatlı yiyorum

Lynee ,benim de dişlerim çok kanıyordu, gittim dişçiye çok normal olduğunu söyledi hamilelikte normal dedi, ağız içi hijyene önem ver dedi sadece birde tuzlu su ile gargara yapmamı önerdi, ayrıca diş taşı temizliği de yaptırdım onun herhangi bir zararı yok cnm

bu arada kızlar sağlam reklam yapacağım.:1::1::1:

reebok easy tone kullanan var mıydı? ben kullanmadım, şişirilmiş reklamlardan abartılardan biri gibi gelmişti, denememiştim bile. Ama hafta sonu merak ettim ve denedim. Fevkalade bir ayakkabı işin güzel tarafı bence kesinlikle hamileler için, çünkü tabanınızın ön kısmını da yukarıya kaldırıyor (ki bu da ilerleyen aylarda çok önemli vücut dengesi öne eğildiği için) Siz yürümek için zorlanmıyorsuınuz, o sizi havalandırıyor resmen. Kısacası gidin deneyin birsürü modeli de var, babet gibi, gösterişli spor ayakkabı gibi, sneaker gibi mutlaka birini alın yürüyüş için yazın en büyük arkadaşımız oalcak bence..

Ya ben çok seviyorum spor ayakkabı. Ben de onitsuka-tiger dan çok çok memnunum... Pamuk gibi içi...Senin dediğine de bakayım.

Ya ben çok seviyorum spor ayakkabı. Ben de onitsuka-tiger dan çok çok memnunum... Pamuk gibi içi...Senin dediğine de bakayım.
easy tone un farkı tabanının dış kısmında yerle tenmas eden yüzeyinde, bildiğin yaylar var. ( kauçuk:1:) nettende bakabilirsiniz. topuk kısmında ve ön kısımda ayrı ayrı sen yürürken o yaylar seni bildiğin zıplatıyor. Senin hoppidik için yani:)

bu arada kızlar sağlam reklam yapacağım.:1::1::1:

reebok easy tone kullanan var mıydı? ben kullanmadım, şişirilmiş reklamlardan abartılardan biri gibi gelmişti, denememiştim bile. Ama hafta sonu merak ettim ve denedim. Fevkalade bir ayakkabı işin güzel tarafı bence kesinlikle hamileler için, çünkü tabanınızın ön kısmını da yukarıya kaldırıyor (ki bu da ilerleyen aylarda çok önemli vücut dengesi öne eğildiği için) Siz yürümek için zorlanmıyorsuınuz, o sizi havalandırıyor resmen. Kısacası gidin deneyin birsürü modeli de var, babet gibi, gösterişli spor ayakkabı gibi, sneaker gibi mutlaka birini alın yürüyüş için yazın en büyük arkadaşımız oalcak bence..

ben de de bu var ben ebru sallıyı takip ediyorum da her konuda hatta pilatesi de onunla yapıcam

bende bundan cok memnunum hissediyorum gerçekten bacaklarımı :34:

Eklentiler

• $5618322871_de3fcec4ef_z.webp
    $5618322871_de3fcec4ef_z.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 26
olmaz mı?:) her gün bardak bardak çay içen ben, uzaktan görsem kaçasım geliyor. hakeza et, tavuk, balık. daha yeni yeni başlayabildim yemeye

bu arada benim yemek pişmiş, hem de biraz fazla pişmiş :)), neyse ben yemeğe kaçıyorum. siz iyi muhabbetler

kusura bakma cnm okuyamadım geçmişi okurum :34:

ben brokoli karnıbahar pırasa dan tiksindim diğer herseyi yiyorum :52:

valla ben normalde de tatlı ile pek aram yoktu ama şimdi neredeyse hiç yemiyorum, hatta eşim dalga geçiyor arada bir yede bari bebek tatlının nasıl bişey olduğunu bilsin :) o derece yani, onun dışında peynire fazlasıyla ilgi duyuyorum , meyve pek yiyemiyorum gibi gibi ..
Herkes farklı şeylerden tiksinmiş..Dondurma yemeye kalktım düpedüz tavuk tadı aldım gidip çıkardım......Bir hafta eski kaşarı oturup bir kalıp yiyorum. Ondan sonraki hafta görmek istemiyorum. Sebzeler keza öyle...Tatlı zaten midemi bulandırıyor. Hatta bazen süt, yoğurt...Ben acaip dengesizleştim yemek konusunda...Ne seviyorum ne sevmiyorum emin olamıyorum.. Kivi ve yeşil elmaya sadık kaldım bir tek... Benim bebek te benim gibi kararsız bir terazi olacak galiba...

oldu turşu sarımsakli yoğurt salça ve içine girdiği tüm yemekler yeşil biber. Ama hayatım da yemediğim kadar tatlı yiyorum

Evet canım.Muz ve ıspanak görmeye bile dayanamıyorum.Normalde bi sorunum yoktu.Hatta cok sevedim muzu.

ben de de bu var ben ebru sallıyı takip ediyorum da her konuda hatta pilatesi de onunla yapıcam

bende bundan cok memnunum hissediyorum gerçekten bacaklarımı :34:

hımmm... baltaladın ama benim reklam kuşağımı.:1::1::1:
belki de benim sürem bitti sıra sende son kez... EASYTONE

hayatımda ilkkez dün balık pişirdim sırf bebişim için... balık sevmem. hayatta da elleyemem... levrek aldımdı ama ben levrek ayıklamak falan bilmem. ayıklattım göya. eve geldim ameliyat eldivenlerimi taktım. ağzıma-burnuma tülbentimi sardım... ayy o gözler bana bakıyor anneciğim.. sortonda böle bişi solungacı duruyor kestim ama yani içim gitti... iyice yıkadım ettim verdim fırına. yanına da bol salata... yedik...

şimdi tiksine tiksine de olsa haftada 1 yapacam kızlar ama yok mu bunun tam ayıklanmışı hiç kılçığı gözü olmayanı?

Turamit iglo nun hazır poset icinde tertemiz iki fileto seklinde satılan balıkları var, akdeniz levregi ve deniz cipurası..Direk poseti hic delmeden suda haslayabilirsin, ben
cıkartıyorum posetinden, zaten hazır bir sosu var icinde ben baska seylerde katıp borcama koyup fırında yapıyorum. Hic bulasmıyorsun balıga boylece.

easy tone un farkı tabanının dış kısmında yerle tenmas eden yüzeyinde, bildiğin yaylar var. ( kauçuk:1:) nettende bakabilirsiniz. topuk kısmında ve ön kısımda ayrı ayrı sen yürürken o yaylar seni bildiğin zıplatıyor. Senin hoppidik için yani:)

yanlış alıntı yapmışım... Ben bu gazla uğrarım dediğin markanın mağazasına...Benim bebişin en sevidiği ve en iyi yaptığı şey zıplamak zaten.. bayılır bayılır...

Turamit iglo nun hazır poset icinde tertemiz iki fileto seklinde satılan balıkları var, akdeniz levregi ve deniz cipurası..Direk poseti hic delmeden suda haslayabilirsin, ben
cıkartıyorum posetinden, zaten hazır bir sosu var icinde ben baska seylerde katıp borcama koyup fırında yapıyorum. Hic bulasmıyorsun balıga boylece.

canım iglo vb. dondurulmuş ürünlerin besin değerleri ne durumda? yine de yararlı ise hakikaten uğraşmayım alayım. ben balık yemeyi de sevmem... haftada 1 gözümü kapatıp yemeye başlayım diyorum.

evet paticim. İş hayatında neler neler oluyor...Kapitalist dünya kardeş....Ne haksızlıklar, ne rekabetler...O yüzden hayatta mutluluk için başka beslenme kaynakları bulmak şart. Yoksa yerle bir oluyorsun. sövüp unutmak en iyisi..

kızlar pc geldi yalnız eşim aktivite oyunu lmış dilseye beni bekliyolar içerden :D çiviyi çekiç ile çakıp balon patlatacakmışız çivi dediysem oyun çivisi :32::32: balondan da korkarım ya hadi hayırlısı..... sizlerle eskisi gibi ilgilenemiyorum kızlar beni unutmayın ltfen :52::52::52::52::52:

canım iglo vb. dondurulmuş ürünlerin besin değerleri ne durumda? yine de yararlı ise hakikaten uğraşmayım alayım. ben balık yemeyi de sevmem... haftada 1 gözümü kapatıp yemeye başlayım diyorum.

seni o kadar iyi anlıyorumki eşin ellesin balığı temizlesin etsin..... olmazmı benim kocam hiç bir şeyden anlamaz amaaaaaaaaaaaa nefis hamsi yapar valla tabağın önüne tünerim aşırır dururum :D iglo deneyebilirsin bak ben arada alıyorum ....

kızlar pc geldi yalnız eşim aktivite oyunu lmış dilseye beni bekliyolar içerden :D çiviyi çekiç ile çakıp balon patlatacakmışız çivi dediysem oyun çivisi :32::32: balondan da korkarım ya hadi hayırlısı..... sizlerle eskisi gibi ilgilenemiyorum kızlar beni unutmayın ltfen :52::52::52::52::52:

Git kızınla eşinle vakit geçir bol bol.. NE işin var pc başında...

seni o kadar iyi anlıyorumki eşin ellesin balığı temizlesin etsin..... olmazmı benim kocam hiç bir şeyden anlamaz amaaaaaaaaaaaa nefis hamsi yapar valla tabağın önüne tünerim aşırır dururum :D iglo deneyebilirsin bak ben arada alıyorum ....

hamsi de bitmek üzere, ben de hamisiyi patatesli buglama seklinde yapıyorum cok güzel oluyor hemde saglıklı yagsız. bu arada yagsız demişken bugun bi oturtma yapim dedim .ayyyy su an her yer yag oluyo biran önce bitsede temizlesem bu son yapmam ama

Back
X