Git kızınla eşinle vakit geçir bol bol.. NE işin var pc başında...
bana pc haram oldu zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git kızınla eşinle vakit geçir bol bol.. NE işin var pc başında...
seni o kadar iyi anlıyorumki eşin ellesin balığı temizlesin etsin..... olmazmı benim kocam hiç bir şeyden anlamaz amaaaaaaaaaaaa nefis hamsi yapar valla tabağın önüne tünerim aşırır dururumiglo deneyebilirsin bak ben arada alıyorum ....
bana pc haram oldu zaten![]()
kızlar duygusallık ne alemde sizde ben su turkcellin yeni reklamını gördükce aglayasım geliyor hani diyor ya cocugumuz oldu siz koyun istedik diye. ilk cıktıgında agladım hatta eşim güldü sacmalama die :)
kızlar duygusallık ne alemde sizde ben su turkcellin yeni reklamını gördükce aglayasım geliyor hani diyor ya cocugumuz oldu siz koyun istedik diye. ilk cıktıgında agladım hatta eşim güldü sacmalama die :)
eşim becerebilir mi bilmem... mevzu temizlik falan olsa tamam da gıda konusunda eşim benim kadar titiz değil. erkek işte. kaç sene bkar yaşamış yemek yapmış ama... dün salata yapıyorum, limonu sıkar mısın dedim, çıkarmış limonu yıkamadan kesme tahtama koyuyor... ayy dedim dur yıka onu.. dışını mı yiyeceğiz?? mantık bu....
normalde ben meyve tabağı yaparken, sirkeli suyla yıkar,durular soyar dillimler hazırlarım.. geçen canım mandalina çekti eşimden istedim. çıkarmış dolaptan koymuş tabağa... yıkama-soyma yok... yıkamadın diyince kabuğunu mu yiyecen ki? iyi de kabuğunu soyarken elim değecek... benimki bir de erkeğin titizi göyaa, erkek işte.
balığı da ayıklattık ama içinde parça kan var. eşime desem öyle yapar. çok müdahele etsem kızar...
eğer iglo da faydalı ise en azında haftada 1 iglo, diğer hafta taze balık... 15gün dönüşümlü tüketirim... bana kalsa hiç balık tüketmeyecem ama faydalı işte.
canım bende gecen cupra aldım pişirdim tabi kafası ile gözleri bana baktı cok kötü oldum 2.ye eşime kestirdim bakamıyorum hayvana nasıl yicem diye konusuyorum onunla bende eger iglo iyise ondan alırım![]()
ona ağlıyorum. ama hamile olmadan önce keçili reklamına da ağlıyordum. turkcell acitasyonu seviyor :)
eskiden de herşeye gözlerim dolardı. şimdi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ama eşimin yanında ağlamıyorum. yalnızken... komşular da diyecek ne oluyor bu ağlama sesi her gün
becerebiliyorsa ne ala... benimkine desem yaparım der ama ben iyi temizledimi emin olamam, müdahil olsam sinirlenir haklı da hani... evet ya iglo hakkında bilginiz kızlar?
bende hiç bişeye aglayamıyorum ketum oldum cktım hamilelikden önce hep duygusaldım ama öle aglayamıyorum cok nadir[/QUOTE
ayy ne güzel... hele dünden beri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. içim çıkıyor ağlamaktan. o kadar ağlıyorum ki ateşim çıkıyor![]()
bende hiç bişeye aglayamıyorum ketum oldum cktım hamilelikden önce hep duygusaldım ama öle aglayamıyorum cok nadir[/QUOTE
ayy ne güzel... hele dünden beri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. içim çıkıyor ağlamaktan. o kadar ağlıyorum ki ateşim çıkıyor![]()
baş agrısı ile dolasıyorum hafif de olsa bir de aglarsam tamam artık ama normalmiş aglamak açılıyorsun ne güzel
bu igloları danışalım doktorlara.
ben şimdilik çıkıyorum hanımlar.
öpüyorum hepücüğünüzüüüü
selam kızlar ayy bu grip beni öldürdü bugün düne göre dahada kötüyüm aybükem olmasa vay halime anamda gelemiyo gelin bizde bu hafta