neyse ben kaçıyorum kızımla bıcı bıcı yapacağız :) herkese iyi akşamlar.....
Sıhhatler olsun...Hatta biri de alsa şu laptopu önümden...Ne güzel olacak...Takıldım bugün düpedüz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse ben kaçıyorum kızımla bıcı bıcı yapacağız :) herkese iyi akşamlar.....
Downtom abbey gayet kaliteli bir ingiliz dizisi. 1910 larda geçiyor. Yavaş ilerleyen bir dizi ama hiç sıkılmıyorsun...
Shameless a da mutlaka bak. Trajikomik bir dizi o.. İçler acısı bir durumu komik bir şekilde sunuyorlar..Gülsen mi ağlasan mı bilemiyorsun..Ama o da ingilterenin kült yapımlarından biri...Hatta ingilterede o kadar uzun yıllar oynadı ki hollywood versiyonu çekiliyor şimdi.2. sezonda amerikan verisyonu. Ben bir de amerikan versiyonunu izliyorum..
shameless in ilk sezonun seyrettim, 2 ye daha başlamadım. edepsiz dizi:) dediğin gibi gülsen mi ağlasan mı
bizim hacıhüsrev gibi bi yer olsa gerek :)))
Çok fena yaaaa....Hepsi arızalı...
selam arkadaşlar iki gündür bidegişiklik oldumu anchusa dils siz cinsiyetini öğrendinizmi
Benim daha 20 gün var Dr. randevume.
Dilse de öğrenemedi.....
anam 20 gün çok dünyada sabredemem ben okadar ben hissetmiştim erkek olacagını sen hissedebiliyormusun yani icine doguyormu
bide ben kendimde takip ettimsol göğüsüm daha sert ve büyük uçu belirgin o zaman erkek olurmuş eskiler öyle söylüyo sag oluncada kız olurmuş bende tuttu
anchusa lütfen rüya dan önce ben dedim sana senin kızın olacak diye :) ama benim ki hakkında hiç bir fikrim yok ya
Yok önce rüyayı gördüm. 5 haftalık hamileydim rüyayı gördüğümde..Sonra sen kız olcak dedin. Kayınvalidem de erkek olacak deyip duruyor. Bakalım kiminki tutacak...
merhaba teyzeler nasılsınız biz kontrolden geldik down sendorumu testimiz temiz cıktı hersey gayet iyi cok şükür113 gr 10.2 cm doktor emin degilim dedi ama kız olabilir dedi ögrenmek için erken dedi onu bile demicekti de ve sonunda kalp sesinide duyduk yalvardım resmem ikisi için
bizden havadisler böle bende fallar tuttu
![]()
iyi akşamlar ben aranıza yeni katıldım allah kısmet ederse bende eylül annesi olucam 12+2 haftalık hamileyim herkese sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallah![]()
Hoşgeldin aramıza... Allah sağlıkla sıhhatl kucağımıza almamızı da nasip etsin ...![]()
Ayşe nin teyzeleri ayşe nin size selamı varmış :) Bugün doktra gittim 3 lü testte sıkıntı yokmuş bi kaç değerim yüksek çıkmıştı idrar ve kan tahlillerinde normaldir sen hamilesin dedi :) haftaya cuma ayrıntılı ultrasonla 4 lü taramay yaptırcam..
Yüksek olasılıkla kız olacakmış :) Öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun öğrenmeyenlerede en yakın zamanda öğrenmeleri dileğiyle :))
Ayşe nin teyzeleri ayşe nin size selamı varmış :) Bugün doktra gittim 3 lü testte sıkıntı yokmuş bi kaç değerim yüksek çıkmıştı idrar ve kan tahlillerinde normaldir sen hamilesin dedi :) haftaya cuma ayrıntılı ultrasonla 4 lü taramay yaptırcam..
Yüksek olasılıkla kız olacakmış :) Öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun öğrenmeyenlerede en yakın zamanda öğrenmeleri dileğiyle :))
iyi akşamlar ben aranıza yeni katıldım allah kısmet ederse bende eylül annesi olucam 12+2 haftalık hamileyim herkese sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallah![]()