2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yok önce rüyayı gördüm. 5 haftalık hamileydim rüyayı gördüğümde..Sonra sen kız olcak dedin. Kayınvalidem de erkek olacak deyip duruyor. Bakalım kiminki tutacak...

kayınvalideler bakarsak hep öyle. daha önce soylemiştim ya benimki mavi battaniye bile örmüş. ben çok bozuldum ama. kurdelali bişey sanırım. bakmadım. bende dedim kız olursa söker pembe yaparız diye bozuldu biraz

Ayşe nin teyzeleri ayşe nin size selamı varmış :) Bugün doktra gittim 3 lü testte sıkıntı yokmuş bi kaç değerim yüksek çıkmıştı idrar ve kan tahlillerinde normaldir sen hamilesin dedi :) haftaya cuma ayrıntılı ultrasonla 4 lü taramay yaptırcam..

Yüksek olasılıkla kız olacakmış :) Öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun öğrenmeyenlerede en yakın zamanda öğrenmeleri dileğiyle :))

vaaay sende mi ögrendin cinsiyetini valla aglıycam simdi bak :)) hayırlısı olsun cnm saglıklı sıhhatli kucagına alırsın insallah. sana benzeyen maviş bir kzıın olsun

kızlarrr napıyorsunuz be yaaaaa:DD benimde sabah 8 de dr randevum :D cadılık yapıp gidiyorum hehe

kayınvalideler bakarsak hep öyle. daha önce soylemiştim ya benimki mavi battaniye bile örmüş. ben çok bozuldum ama. kurdelali bişey sanırım. bakmadım. bende dedim kız olursa söker pembe yaparız diye bozuldu biraz

Aman neyine bakıyorsun ya bozulsun allah allah. Bizim çocuğumuz. Cdizdar canım ben bu konuda doktoruna güven derim. Doğum tarihi şu an için hiç bir şey ifade etmiyor daha çok erken.

benim kafamda karışık açıkcası kaç haftalık olduğumla ilgili? çünkü 24 aralıkta 5 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. sonra hiç regli olmadan yeni bebeğime hamile olduğumu öğrendim. şimdi bir doktor 9 haftalık diğeri 10 haftalık diyor. ama son gittiğim doktor 24 aralığı baz alarak doğum zamanının 30 eylül olduğunu söyledi ve 9 haftalık olduğumu geçen hafta şimdi içime kurt düştü. acaba bebeğim haftasından küçük mü? yoksa başka bir şey mi var diye. gruba katılınca aklıma geldi ve kafam karıştı. hamilelik hesaplama sitelerinden bakınca son doktorun dediği gibi 30 eylül doğum ama 12 hafta 3 günlük bebek. şimdi bana sabah olmaz yeminle doktoru aramak için ooofffff:((

cnm hiç adet olmadan hamile kaldıysan gec döllenme olur canını sıkacak bir durum yok ki. kalp atısı duyulduysa ve gidiste bir problem yoksa sorun yoktur. benim son adet tarihim 15 kasım. ona göre hesaplarsak 17+6 olması lazım ama benim 15+6 cünkü gec döllenme olmus. bu hiç problem olacak bir durum bile degil. içine kurt düsürme

Aman neyine bakıyorsun ya bozulsun allah allah. Bizim çocuğumuz. Cdizdar canım ben bu konuda doktoruna güven derim. Doğum tarihi şu an için hiç bir şey ifade etmiyor daha çok erken.

taa gecen sene ördü düşün. ben bebegimizin olmadıgı paylasmadım kimseyle. sadece görümcem biliyordu herseyi . kayınvaldem tutturdu örücem de örücem. anne örme daha dedim bak ortada cocuk yok isteyen de yok dedim. yok yok örücem die ısrar etti. baya da kalabalıktık o zaman ya sarı ya da yesil turuncu falan ör dedim . ama 2 bebege de giden en iyi renk sarı dedim. hıhı dedi gecti. hamile kalınca aklıma geldi sordum ben yaptım cok güzel oldu mavi yaptım dedi. sinir oldum. ben bile bebegimi kız ya da erkek bi kaba sokmyorum sana ne oluyo. daha mavili de bi sürü yelek örmüş 1-2 sene önceden kalma.

ama hamile kaldıgımı ögrendikten sonra da kendi kız kardesleri olmak üzere benim hamile oldugumu hiiiiiç kimseye söylemedi. kendi bilir umrumda olmaz valla. canımı cok sıktım ama sonradan umursamadım. ama seneye bütün kış benimle olacagını adım gibi biliyorum. Allah sabır verir insallah. hiç istemiyorum ama napim

taa gecen sene ördü düşün. ben bebegimizin olmadıgı paylasmadım kimseyle. sadece görümcem biliyordu herseyi . kayınvaldem tutturdu örücem de örücem. anne örme daha dedim bak ortada cocuk yok isteyen de yok dedim. yok yok örücem die ısrar etti. baya da kalabalıktık o zaman ya sarı ya da yesil turuncu falan ör dedim . ama 2 bebege de giden en iyi renk sarı dedim. hıhı dedi gecti. hamile kalınca aklıma geldi sordum ben yaptım cok güzel oldu mavi yaptım dedi. sinir oldum. ben bile bebegimi kız ya da erkek bi kaba sokmyorum sana ne oluyo. daha mavili de bi sürü yelek örmüş 1-2 sene önceden kalma.

ama hamile kaldıgımı ögrendikten sonra da kendi kız kardesleri olmak üzere benim hamile oldugumu hiiiiiç kimseye söylemedi. kendi bilir umrumda olmaz valla. canımı cok sıktım ama sonradan umursamadım. ama seneye bütün kış benimle olacagını adım gibi biliyorum. Allah sabır verir insallah. hiç istemiyorum ama napim

aman kaynana dimilerrr işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :DDD nekadar iide olsalarr bildiklerini yapıyorlarrrrrr vallaaaaaaaa

aman kaynana dimilerrr işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :DDD nekadar iide olsalarr bildiklerini yapıyorlarrrrrr vallaaaaaaaa

ben cok kızıyorum sizi ve sabrınızı bilemem amaaaa :))) gerci öyle surat asıp tepki vermiyorum. şakayla karışık söylüyorum ve hemen konuyu kapatıyorum böylece uzamıyorda konu hem bende içimde tutmuş olmuyorum

ne olursa olsun razıyız ama merak işte :) kadım milletiyiz hepimiz böyleyiz sanırım eşim saglıklı olsun da gerisi önemli degil diyor tamam :)))

aman bizdeeee öyleeee diyoruzzz amaaa dediğin gibi kadın milletiyiz hehe meraklı köftelerr bizzzzz:)

canım ya allah sabır versin şimdiden böyle düşünme bakalım. Benim de o yaşayacağım belli değil ama şimdi düşünmek istemiyorum.zamani gelsin yaşarız.

Back
X