- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
saol canım. söylediği ile doğum tarihi tutmuyor o yüzden kafam karıştı açıkcası. yarın yeni bir doktora gideyim en iyisi![]()
bi doktorda karar kıl bence hepsi farklı seyler söyleyip daha cok kafanı karıstırabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım. söylediği ile doğum tarihi tutmuyor o yüzden kafam karıştı açıkcası. yarın yeni bir doktora gideyim en iyisi![]()
arkadaşlar kimse yazdıklarımı görmüyormuaranıza yeni katıldım. kafam gerçekten çok karışık lütfen destek olun...
Yok önce rüyayı gördüm. 5 haftalık hamileydim rüyayı gördüğümde..Sonra sen kız olcak dedin. Kayınvalidem de erkek olacak deyip duruyor. Bakalım kiminki tutacak...
Ayşe nin teyzeleri ayşe nin size selamı varmış :) Bugün doktra gittim 3 lü testte sıkıntı yokmuş bi kaç değerim yüksek çıkmıştı idrar ve kan tahlillerinde normaldir sen hamilesin dedi :) haftaya cuma ayrıntılı ultrasonla 4 lü taramay yaptırcam..
Yüksek olasılıkla kız olacakmış :) Öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun öğrenmeyenlerede en yakın zamanda öğrenmeleri dileğiyle :))
ben anlamadim simdi. 24 aralik son adet tarihin. 5 hafta hamileyken bebeklerin dustu. bu demek oluyor ocak sonu gibi bebegin dustu. ben dogrumu anladim.
kızlarrr napıyorsunuz be yaaaaaD benimde sabah 8 de dr randevum
cadılık yapıp gidiyorum hehe
kayınvalideler bakarsak hep öyle. daha önce soylemiştim ya benimki mavi battaniye bile örmüş. ben çok bozuldum ama. kurdelali bişey sanırım. bakmadım. bende dedim kız olursa söker pembe yaparız diye bozuldu biraz
benim kafamda karışık açıkcası kaç haftalık olduğumla ilgili? çünkü 24 aralıkta 5 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim. sonra hiç regli olmadan yeni bebeğime hamile olduğumu öğrendim. şimdi bir doktor 9 haftalık diğeri 10 haftalık diyor. ama son gittiğim doktor 24 aralığı baz alarak doğum zamanının 30 eylül olduğunu söyledi ve 9 haftalık olduğumu geçen hafta şimdi içime kurt düştü. acaba bebeğim haftasından küçük mü? yoksa başka bir şey mi var diye. gruba katılınca aklıma geldi ve kafam karıştı. hamilelik hesaplama sitelerinden bakınca son doktorun dediği gibi 30 eylül doğum ama 12 hafta 3 günlük bebek. şimdi bana sabah olmaz yeminle doktoru aramak için ooofffff(
canım canım benim cinsiyetten pek ümidim yok yawsss bir erkek diyor bir kız diyorgüzel haberlerle gel insallah cnm ya :) sende ögren cinsiyetini insallah
Aman neyine bakıyorsun ya bozulsun allah allah. Bizim çocuğumuz. Cdizdar canım ben bu konuda doktoruna güven derim. Doğum tarihi şu an için hiç bir şey ifade etmiyor daha çok erken.
Aman neyine bakıyorsun ya bozulsun allah allah. Bizim çocuğumuz. Cdizdar canım ben bu konuda doktoruna güven derim. Doğum tarihi şu an için hiç bir şey ifade etmiyor daha çok erken.
canım canım benim cinsiyetten pek ümidim yok yawsss bir erkek diyor bir kız diyorDDDDDD hehee
taa gecen sene ördü düşün. ben bebegimizin olmadıgı paylasmadım kimseyle. sadece görümcem biliyordu herseyi . kayınvaldem tutturdu örücem de örücem. anne örme daha dedim bak ortada cocuk yok isteyen de yok dedim. yok yok örücem die ısrar etti. baya da kalabalıktık o zaman ya sarı ya da yesil turuncu falan ör dedim . ama 2 bebege de giden en iyi renk sarı dedim. hıhı dedi gecti. hamile kalınca aklıma geldi sordum ben yaptım cok güzel oldu mavi yaptım dedi. sinir oldum. ben bile bebegimi kız ya da erkek bi kaba sokmyorum sana ne oluyo. daha mavili de bi sürü yelek örmüş 1-2 sene önceden kalma.
ama hamile kaldıgımı ögrendikten sonra da kendi kız kardesleri olmak üzere benim hamile oldugumu hiiiiiç kimseye söylemedi. kendi bilir umrumda olmaz valla. canımı cok sıktım ama sonradan umursamadım. ama seneye bütün kış benimle olacagını adım gibi biliyorum. Allah sabır verir insallah. hiç istemiyorum ama napim
aman kaynana dimilerrr işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDD nekadar iide olsalarr bildiklerini yapıyorlarrrrrr vallaaaaaaaa
ne olursa olsun razıyız ama merak işte :) kadım milletiyiz hepimiz böyleyiz sanırım eşim saglıklı olsun da gerisi önemli degil diyor tamam :)))