2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Valla bence güzel bir seçim. HEm yurtdışında yaşıyorsunuz. Ne kadar basit o kadar iyi...

zaten en büyük etken o

bu arada ecenin dünkü resmini yükledim ben albümünden bakalım siz neye benzeteceksiniz :9: hep böyle durdu doktor dinimizi sordu dedim müslümanız aynı namaz kılar gibi duruyor dedi

cokkkkkk :17::17::17::17: teyzesi babamız en basından beri ece diye seviyordu dün de cok mutlu oldu ece'm geliyor diye

ne mutluu size,ismiyle gelsin güzel günler inşallah

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oğlişim olacakkkk %100 mışşşş,16 cm,175 grr mışşşş
hayırlı olsun oğluşunn ayy ne güzel çok sevindimmm

aminnn canım, sen nerde yaşıyordun???

Günaydınnnn,, teyzeleri yer onun küçük popişini, Rüyanında ona çok selamı varmış öyle diyor bana :emir_bebek:.....
Bu forumda ne kadar çok kız çocuğu var farkındasınız dimi :53:

canm istanbul-zeytinburnu nda yaşıyorum..kazlıçeşmeyi mekan seçtikleri için oralar karışık zaten pazar günü savaş alanı gibiydi tüm zeytiburnu istanbuldakiler orda toplaşmışş anlatamam çok kötüydüü

ne mutluu size,ismiyle gelsin güzel günler inşallah

hayırlı olsun oğluşunn ayy ne güzel çok sevindimmm

canm istanbul-zeytinburnu nda yaşıyorum..kazlıçeşmeyi mekan seçtikleri için oralar karışık zaten pazar günü savaş alanı gibiydi tüm zeytiburnu istanbuldakiler orda toplaşmışş anlatamam çok kötüydüü

amin tüm bebekler ins saglıkla gelsin :nazar::nazar:

Ben de hala yüzü koyun yatıyorum. Yan yatmaya alışamadım...İlerki aylarda ne yapacağız bilmem...

bende bazen yatıyorum sanki nefesim kesiliyor gibi oluyorum yüzü koyun yatınca yatakda yer değiştirdik eşimle önce ben tersten yatmaya basladım sol üstte olsun diye sonra eşimin tarafına geçtim sol üstte olsun diye ama rahat edemiyorum sanırım 9 ay boyunca ters yatıcam evet ilerki aylar zorlucak bizi

Ben de hala yüzü koyun yatıyorum. Yan yatmaya alışamadım...İlerki aylarda ne yapacağız bilmem...

çok zorlanıcaz ilerki aylarda omuzum tutuluyo sol yatıcam diye bazen uyandığımda kendimi yüzüstü buluyorum ayyy diyorum geri dönüyorum hemen yana,yatmamaya çalışmalı 12.haftadan sonra diyolar

eeee bebek neye benziyor sizce :1:

ben hiç bi tahminde bulunamadım göremedim çünkü canımm

çok zorlanıcaz ilerki aylarda omuzum tutuluyo sol yatıcam diye bazen uyandığımda kendimi yüzüstü buluyorum ayyy diyorum geri dönüyorum hemen yana,yatmamaya çalışmalı 12.haftadan sonra diyolar

ben hiç bi tahminde bulunamadım göremedim çünkü canımm

cok zorlanıyorum kol uyusmasından dolayı bende sen gibiyim hemen dönüyorum ama rahat edemiyorum işte arkadan baktı kıza benzetiyorum dedi bir dahaki ay kesinlesir dedi yani 5. ay da :37:

canm arkadaşlık teklifimi kabul et, bende göreyim ....

cnm kabul ettim hatta arkadasmıssız biz

aa aa neden olmadıki acaba? kullanıcı kontrol panmeline geliyosun ordan profilimi düzenle diyip çizelge yazan yere yapıştır değişiklikleri kaydet de en allttan o kdr olmazsa tekrar yaparız

evet işte şimdi oldu çok teşekkür ederim canım..eline sağlık :)))

Back
X