2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

neyse canlarım ben gidiyim artık iş çıkış saati yaklaştı hazırlanıyım,kendinizede kuzucuklarınızada iyi bakın kızlar,yarın doktor dönüşü görüşmek üzere inşallah..iyi akşamlaaaaar

Gelin canım buyrun gelin, misafirimiz olun, Bursamız çok güzeldir ben doğma büyüme bursalıyım ve hep çok şanslı hissetmişimdir bunun için. Dağımız da var denizimizde yeşilliğimiz bol, hem büyük şehir hem küçük :))) herşey bir arada...

eşimle konuşuyoruz şu an o annesine de bakıyr ilerde bi yere gidersek kesinlikle bursa diyor.... ya hle teyzm alışverişe bir yere götürdü beni bir avm şağı iniyorsun yukarı çıkmıyorsun.... onu çok sevdim.... bir de bir türbe var ordan yukarı çıktık oralar falan süperdi..... ve sizin batçıklar var ya eniştm diyor bir kaç tane batçık var eşim diyor o ne..... :D hala gülerz :52:

neyse canlarım ben gidiyim artık iş çıkış saati yaklaştı hazırlanıyım,kendinizede kuzucuklarınızada iyi bakın kızlar,yarın doktor dönüşü görüşmek üzere inşallah..iyi akşamlaaaaar

güzel haberlerle gel cnm sizde dikat edin :16:

yok kız acemiydim ahan da sizler gibiydim saf saf dolanıyordum ortalarda :52::52: kim düşünür hesap sormayı.... ama bu sefer göstersin ama doğru göstersin yaaa.......... göstermiosa da hiç göstermesin..... gerek yok.... bende renkli şeyler alırım.... dilse mavi ile büyüdü bu da yeşil sarı ile büyüsün :52:

deli kız:))) inşallah göstersin merak eden etmeyen tüm annelerin bebişleri doğru olanı gösterir inşallaah:)
öptüm seni canım görüşürüzzz

hatunlar ben gene gidiyorumm... balığımı temizlyip fırın atmam lazım.... dilse hadi anne geç kaldık balığı yıka kalk diyorrrrrrr:52::52::52: ya hanfendi benim cümlelerimi bana satıyorrrrrrrrrr..............

deli kız:))) inşallah göstersin merak eden etmeyen tüm annelerin bebişleri doğru olanı gösterir inşallaah:)
öptüm seni canım görüşürüzzz

ahhh canım teşekkür ederim yaaa :) inşallah gösterir ama oğruyu.... o ka-dar çok istiyorum ki..... yani sizden çok istiyorum iiçimde ukte kaldı.... haydin yarın görüşrü ztatlım

hatunlar ben gene gidiyorumm... balığımı temizlyip fırın atmam lazım.... dilse hadi anne geç kaldık balığı yıka kalk diyorrrrrrr:52::52::52: ya hanfendi benim cümlelerimi bana satıyorrrrrrrrrr..............

ee anasına bak kızını al demişler afiyet olsun cnm

amiiin canm inş.herşey yolundadır sağlıklıdır gösterir kendini dua edin emi bizim için,ece ye selaaam;)öptüm canmm

bizden de kocaman sevgiler selamlar dualarımız seninle cnm ben yarın yokum umarım okuyabilirim

eşimle konuşuyoruz şu an o annesine de bakıyr ilerde bi yere gidersek kesinlikle bursa diyor.... ya hle teyzm alışverişe bir yere götürdü beni bir avm şağı iniyorsun yukarı çıkmıyorsun.... onu çok sevdim.... bir de bir türbe var ordan yukarı çıktık oralar falan süperdi..... ve sizin batçıklar var ya eniştm diyor bir kaç tane batçık var eşim diyor o ne..... :D hala gülerz :52:

alışveriş merkezi Zafer Plaza sanırım, bursada çok türbe var hangisine gittiniz onu bilemeyeceğim, evet enişten doğru söylemiş bizim batçıklarımız var :)))))

heeey :52: neden kimsenin sesi soluğu çıkmıyoor,
bi kaç gündür çok kötüydüm biraz düzeliyorum sanki.. bugün de yemeği biraz fazla kaçırdım.
oyun oynayıp biraz kafa dağıtayım bari hadi hepinize iyi akşamlar :3:

heeey :52: neden kimsenin sesi soluğu çıkmıyoor,
bi kaç gündür çok kötüydüm biraz düzeliyorum sanki.. bugün de yemeği biraz fazla kaçırdım.
oyun oynayıp biraz kafa dağıtayım bari hadi hepinize iyi akşamlar :3:

merhaba, bugün çok konuştuk şimdi yemek zamanı muhtemelen çoğu kişi yemektedir, çok geçmiş olsun bu arada, iyi akşamlar.

ay matheldacim geçmiş olsun. Valla dikkat etmek lazım bende bel ağrısı çekiyorum ya çok yoruldum bugün. Yemek pıssın de yesek çok acıktım.

kızlaarrrrr bendee yoğun çalışıp sık giremeyenlerdenimmm nete.bugn dr.umuza gittik brbrğim 10.6 cnm 140 gr çıktı bacakları eli büyümüş sıpa yaa:nazar: veee en önemlisi cinsiyetini öğrendik kızımızzzzz oluyooo beray ım gelioo...Allah var ben hep erkek hissedip erkekk istiodum eşim kız hastasıydıı hayırlısı her şeyinn eşimin gönlüne göe olduu ilk bebeğimzz Allah isteyn herkese nasip etsinn...çookk heycanlandım öyleki tansiyonum düştü bi arraa toparladım sonraaa :1:

ay matheldacim geçmiş olsun. Valla dikkat etmek lazım bende bel ağrısı çekiyorum ya çok yoruldum bugün. Yemek pıssın de yesek çok acıktım.
çok sağol ya nazar mı değdi ne olduysa ellerim falan hep kesik içinde canım çok yanıyo neyse ben kaçtım artık , afiyet olsun size dee

kızlaarrrrr bendee yoğun çalışıp sık giremeyenlerdenimmm nete.bugn dr.umuza gittik brbrğim 10.6 cnm 140 gr çıktı bacakları eli büyümüş sıpa yaa:nazar: veee en önemlisi cinsiyetini öğrendik kızımızzzzz oluyooo beray ım gelioo...Allah var ben hep erkek hissedip erkekk istiodum eşim kız hastasıydıı hayırlısı her şeyinn eşimin gönlüne göe olduu ilk bebeğimzz Allah isteyn herkese nasip etsinn...çookk heycanlandım öyleki tansiyonum düştü bi arraa toparladım sonraaa :1:

:nazar: kızın hayırlı olsun canım siz öğrendikçe valla ben mutlu olup heyecanlanıyorum yaa bende bi öğrenseydim

MACPRO Bursada olduğunu söylemişsin ben de bursalıyım, doktorum kim? benim 2. doktorum bu ilkinde biraz talihsizlik yaşadık, doktorlara da güvenim yok zaten hepsi bi değişik. şu an da rantıpta jasmin hanıma gidiyorum o da bu ay itibarıyle ayrılıyor oradan. sen?
Elifbereket simdi gördüm mesajını, ben Acıbadem'de Aylin hanıma gidiyorum, sigortam vardı ordan, o yüzdende ordan bir doktor tercih ettim, gayet memnunum, tavsiye ederim.

Gelin valla Bursa güzel sehirdir, Zafer plazaya gitmissin evet, bende ilk yapıldıgında kac kere kaybolmustum icinde, asagı iniyorsun bir kac yerden cıkıs var falan. Ama su an haritasını cıkararırım :)

Son düzenleme:
kızlar bugün randavum vardı, allaha şükür herşey yolunda......kan verdim 3 lü test için.....
bebiş %90 kız dedi doktor......bağdaş kurmuş açmıyor bacaklarını sıpa :) doktor baya uğraştı......
bir ay sonra detaylı ultrasona gidicem başka bir doktora yönlendirdi bizi.....

Back
X