2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar unnado ya çatlak kremi gelmiş..markası lierac paris..işe yararmı acaba?kullanan varmı içinizde? fiyatıda uygun geldi bana..

canım ben kullanıyorum ama dr tavsiye etti diye aldım. işe yaramasa dr söylemez diye düşünüyorum ama kozmetik ürün petrol içerikli, dolayısıyla bu bitince organik olan tummy honey butter alıcam..:51:

ama lierac alacaksan ben eczaneden 60 tl ye aldım, diğer yerlerde 70-75 e filan satılıyor. unnado da ne kadar satılıyor?

canım ben kullanıyorum ama dr tavsiye etti diye aldım. işe yaramasa dr söylemez diye düşünüyorum ama kozmetik ürün petrol içerikli, dolayısıyla bu bitince organik olan tummy honey butter alıcam..:51:

ama lierac alacaksan ben eczaneden 60 tl ye aldım, diğer yerlerde 70-75 e filan satılıyor. unnado da ne kadar satılıyor?

aslında ben hiç krem sürmek istemiyorum.şimdilik johnson&baby yağ kullanıyorum..sonrada kakao ve ya badem yağı kullanıcam..doğal olması daha iyi bence..

aslında ben hiç krem sürmek istemiyorum.şimdilik johnson&baby yağ kullanıyorum..sonrada kakao ve ya badem yağı kullanıcam..doğal olması daha iyi bence..

ben şimdilik losyon kullanıyorum daha yağ alıcam alamadım bi
kakao yağının yanında buğday ve kayısı yağı almayı düşünüyorum.

aynen bende kakao yağı kullanıyordum doktor sorduğunda söyledim , yok dedi sen yinede çatlak kremi kullan diye o yüzden aldım bende.

Günaydın kızlar..
Hemen uyarınızla unnadoya baktım ve 3 tane lierac ısmarladım.. Arkadaşım ayda 1 kutu bitirdiğini söyledi çünkü...

ben şimdilik losyon kullanıyorum daha yağ alıcam alamadım bi
kakao yağının yanında buğday ve kayısı yağı almayı düşünüyorum.

günaydın annısler herkese

kremler uzerıne konsyrz gaşıba bnde dha hc bısı almdm ama dr.bana kayısı yağını kullanmamı onerdı

kızlar bişey sorayım sizlere
bana köyden dut pekmezi geldi hergün bi kaşık iç kan yapar dediler, siz ne biliyorsunuz bu konuda gerekli mi yoksa sadece kilo mu aldırır biraz endişeliyim :18:

bana köyden dut pekmezi geldi hergün bi kaşık iç kan yapar dediler, siz ne biliyorsunuz bu konuda gerekli mi yoksa sadece kilo mu aldırır biraz endişeliyim :18:

kesinlikle iç bana da doktorum tavsiye etti , hatta ona kalırsa her gün yarım çay bardağı iç diyor. çok faydalıymış.

kesinlikle iç bana da doktorum tavsiye etti , hatta ona kalırsa her gün yarım çay bardağı iç diyor. çok faydalıymış.

Bana da sağlık ocağının doktoru dedi ama ben pekmez içemem. Midem bulanır. tatlı tatlı....Pekmezi demir yaptığı için öneriyorlar. Ama Doktorumun bana verdiği vitaminin içinde demir var bir de ayriyeten demir hapı verdi. O yüzden pekmez içmesemde olur diye düşünüyorum.

Back
X