2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Çok imrendim.. Çok neyse nazarım değmesin:nazar::nazar::nazar:

üşütür hasta olur muyum diye korkuyorum uzun süre dışarıda oturunca...Ama çıktımı aldım şimdi..
Ben sabahları su boyunda oturup bakınmayı çok severim orada... AKşam üzeri çok kalabalık oluyor. ama sabahları eşimle gazetemizi alıp gideriz eskişehirde...Orası da keyifli imrenme...Tabi deniz kokusu ayrı...

üşütür hasta olur muyum diye korkuyorum uzun süre dışarıda oturunca...Ama çıktımı aldım şimdi..
Ben sabahları su boyunda oturup bakınmayı çok severim orada... AKşam üzeri çok kalabalık oluyor. ama sabahları eşimle gazetemizi alıp gideriz eskişehirde...Orası da keyifli imrenme...Tabi deniz kokusu ayrı...

Evet neyseki o var, kent parkta çok keyifli hafta içi veya hafta sonu sabahları...

bana da buranın ücretleri fazla geliyordu çünkü buradaki başka özel hastanelere göre çok bu fiyatlar. Her şehire göre bütçe belirleniyor, oranın gelirine göre de fiyat çıkartılıyor hepimiz bilincindeyiz bunun. O yüzden bana da başka şehirdeki acıbademi söyleseler bende ona şok olurum herhalde, o yüzden kimse kimseye anlatmasın, herkes bir miktar gözden çıkarmış kesesine göre inşallah başka sağlık sorunları olmasın da tek masraf bu olsun.

Bir kaç arkadaş buradan devlet hastanesine de takibe gittiklerinde ben de düşünmüştüm acaba devlette doğum yapacak gibi orayı da mı hazır tutsam diye ama kendime göre hayır dedirten sebeplerim var, bakalım.

Devlette doğurmaktan ben de gocunmam o kadar şımarık biri değilim. Sonuçta annem beni doğum evinde doğurmuş. Ama öyle kötü hikayeler dinledim ki.Bir de zeynep kamile gidip gözümle gördüm...Ağlayarak ayrıldım hastaneden. İmkanım varsa doğumu özelde yapacağım dedim..Artık her bütçeye göre de özel var. Önemli olan bebek bakım ünitesi olması, kendini güvende hissettiğin bir doktorun doğumu yapması. Doğum fiyatı birşeyin kriteri değil.

bana da buranın ücretleri fazla geliyordu çünkü buradaki başka özel hastanelere göre çok bu fiyatlar. Her şehire göre bütçe belirleniyor, oranın gelirine göre de fiyat çıkartılıyor hepimiz bilincindeyiz bunun. O yüzden bana da başka şehirdeki acıbademi söyleseler bende ona şok olurum herhalde, o yüzden kimse kimseye anlatmasın, herkes bir miktar gözden çıkarmış kesesine göre inşallah başka sağlık sorunları olmasın da tek masraf bu olsun.

Bir kaç arkadaş buradan devlet hastanesine de takibe gittiklerinde ben de düşünmüştüm acaba devlette doğum yapacak gibi orayı da mı hazır tutsam diye ama kendime göre hayır dedirten sebeplerim var, bakalım.

ınsan herseyı dusunuyor ıstee...ılk oldugu ıcın belkı bu kadar hassasız..tabıkı oncelıkle ıcımızın rahat etmesı onemlı para ıkıncı planda ama bırazda para tuzagı oluyor...bunun dogumdan sonrası da var ve cok masrafımız olacak..ılkını tecrube edıp allahın ıznıyle ıkıncıye ıns allah verırse daha rahat oluruz

Devlette doğurmaktan ben de gocunmam o kadar şımarık biri değilim. Sonuçta annem beni doğum evinde doğurmuş. Ama öyle kötü hikayeler dinledim ki.Bir de zeynep kamile gidip gözümle gördüm...Ağlayarak ayrıldım hastaneden. İmkanım varsa doğumu özelde yapacağım dedim..Artık her bütçeye göre de özel var. Önemli olan bebek bakım ünitesi olması, kendini güvende hissettiğin bir doktorun doğumu yapması. Doğum fiyatı birşeyin kriteri değil.

Biliyorum fiyat kriter değil tabiki. benim acıbademi tercih etmemin tek nedeni komik belki ama, kadıköylüyüm memleketimden bir yer gibi hissediyorum. Ayrıca İstanbul dayken acıbademi biliyordum güveniyorduk burada da o kaliteyi yansıttığını görüyorum. Personel ciddiyeti, nezaketi ve temizlik önemli benim için. özel hastanelerde tabi, devlet hastanesinde seni neyin beklediğini az çok biliyorsun temkinli gidiyorsun.

Ayrıca belki de sorun bende:) Devlet hastanelerine güvensizim ve bu da belayı başıma topluyor, bir kaç olay geldi başıma sonrasında hep negatif enerji ile gidiyorum ve feriştahı olsa hatayı bende yapıyor. Senin eskişehir çevreni ve ailenin çevresini bilmiyorum tabi ama eskşehirde olsam şu doktora ve şu hastaneye giderim dediğin varsa, aldığın, duyduğun öneriler varsa, söyler misin lütfen bana.

Biliyorum fiyat kriter değil tabiki. benim acıbademi tercih etmemin tek nedeni komik belki ama, kadıköylüyüm memleketimden bir yer gibi hissediyorum. Ayrıca İstanbul dayken acıbademi biliyordum güveniyorduk burada da o kaliteyi yansıttığını görüyorum. Personel ciddiyeti, nezaketi ve temizlik önemli benim için. özel hastanelerde tabi, devlet hastanesinde seni neyin beklediğini az çok biliyorsun temkinli gidiyorsun.

Ayrıca belki de sorun bende:) Devlet hastanelerine güvensizim ve bu da belayı başıma topluyor, bir kaç olay geldi başıma sonrasında hep negatif enerji ile gidiyorum ve feriştahı olsa hatayı bende yapıyor. Senin eskişehir çevreni ve ailenin çevresini bilmiyorum tabi ama eskşehirde olsam şu doktora ve şu hastaneye giderim dediğin varsa, aldığın, duyduğun öneriler varsa, söyler misin lütfen bana.

Ben bilmem ama bütün kuzenler orada doğum yaptı.Bütün akrabalarım orada benim. YAni bayağı geniş bir çevrem var. Sorarım onlara. Hatta ikisinin eşi Dr. Bütün doktor camiasını tanıyorlar.
Bak benim ablam da devlette doğum yaptı, kendisi de Dr. ve çalıştığı hastaneyi seçti. Ama bin pişman oldu. Ki doktoru ablamın arkadaşıydı..Biz niye böyle yaptık diye kafasını duvarlara vurdu. O kadar zor oldu ki herşeyi. Ben biraz onun biraz eşimin etkisiyle özele yöneldim. Ama devlette doğum yapmaya niyetli arkadaşşar da kötü etkilenmesin. Herkesin toleransı farklıdır. Ya da her zaman herkesin başına kötü şeyler gelmez.. Her özel de iyi değildir, klinik ayarında özel hastaneler var. Orada doğurmak yerine zeynep kamilde doğurmak daha mantıklı diye de düşünüyorum. Sonuçta tam teşekküllü hastane.

2 kere gittim yalnızca. Tamam tamam biliyorum elbette....Ama oturup keyif yapmadım hiç notlarımla....

:1::1::1: Ya ne notu bu çok merak ettim. Heryerde notlar...:1: Ne üzerine çalışıyorsun, Doktoran bu dönem sonu mu bitiyor yoksa başka işler peşinde misin çok merak ettim.:1: Özelden cevap beklemekteyim

en başta güven duydugun doktor olmalı. Gerisi çok önemli değil. Her hastane de asabi kötü gününde olan birileri elbette vardır bu şans meselesi. Doktor 1 . Sırada. Ve devamında sectigin hastane geliyor. Onda da. Imkanlar önemli yeni doğan ünitesi her duruma kaprı anestezi uzmanı kalitesi vs vs. Devlet hastanesi her ne kadar en iyisi olsa da ben bir daha önünden geçmek istemiyorum.

bende ank. medicana ya gidiyorum..şimdilik memnunum..inşallah doğumuda orda yapcam ki doğum anlamında çok iyi olduklarını duydum.ilk başta akropol hast. ni düşünüyodum 2000 tl ye hem normal hem sezaryan yapıyolar amaaaaaaa yeni doğan ünitesi olmadığını duyunca vazgeçtimm..

bende ank. medicana ya gidiyorum..şimdilik memnunum..inşallah doğumuda orda yapcam ki doğum anlamında çok iyi olduklarını duydum.ilk başta akropol hast. ni düşünüyodum 2000 tl ye hem normal hem sezaryan yapıyolar amaaaaaaa yeni doğan ünitesi olmadığını duyunca vazgeçtimm..

benim kızımın Doktoru orda o hastaneyi çok seviyorum. Ama eşim askere gideceği için ben kaldırabilir miyim bilemediğim için çağ hastanesine gidiyorum. Benim özel sigortam yok tam başlatıyorduk karşılamıyormuş 1 yıl sonrayi etkiliyormuş. Vazgeçtik. Eşim dönünce artık. Doğum ne kadar tam olarak orda

benim kızımın Doktoru orda o hastaneyi çok seviyorum. Ama eşim askere gideceği için ben kaldırabilir miyim bilemediğim için çağ hastanesine gidiyorum. Benim özel sigortam yok tam başlatıyorduk karşılamıyormuş 1 yıl sonrayi etkiliyormuş. Vazgeçtik. Eşim dönünce artık. Doğum ne kadar tam olarak orda

normal 3000 sez.3500 tl sms brnim özel sigortam var,1,5 sene önce yaptımıştım

bu aarada bi haber çıkmıştı özel hast. lerde SGK lı hamilelerin kontrolü ücretsiz olcak diye bilginiz varmı bununla ilgili..kandırmaca mıydı herşey :((

normal 3000 sez.3500 tl sms brnim özel sigortam var,1,5 sene önce yaptımıştım

özel sigorta için geç kaldık biz ama bebek süpriz oldu yoksa böyle olmazdı. Senin söylediğin fiyat sadece doğum ışte daha oda marsa ilaç masrafı refakatçi parası vs alıyormuş hastane 4000 5000i bulur dediler. Eşim olsa benim de tek tercihim orası olurdu ama şans ışte.

arkadaşlar sanki son ayımıza girmişiz gibi hastane muhabbeti sarmış burayı gerçi bugünden başlamalıyız ama herşey nasip ne kadar hazırlıkta yapsak alnımıza yazılı olanı yaşıyoruz bazılarının çok memnun kaldıgı doktor ve hastaneden bazıları hiç memenun olmayabiliyorlar.aslında herşey biraz şans kötü olaylara kulak kabartmayalım kötülüğü davet etmeyelim bence.

mrb arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir umarım bulantım baya bi hafifledi ama mide yanmam tekrar başladı havalar da iyi kendimi iyi hissetmeye başladım dün doktora gittim hastaneyi ve doktorumu değiştirdim sanırım aradığımı buldum cinsiyetini de öğrendik ama tam kesin değil çünkü kendini göstermedi bacakları sıkı sıkıya kapalıydı doktor sadece pipi göremediğim için kız diyorum dedi çünkü erkek olsaydı bu haftaya kadar görünürdü aradan pipisi falan çıkardı dedi biraz da önde çıktık gelişim olarak hayırlısı artık 10 gün sonra tekrar gidicez gösterirse artık bizimki umarım sizin bebişleriniz de iyidir

özel sigorta için geç kaldık biz ama bebek süpriz oldu yoksa böyle olmazdı. Senin söylediğin fiyat sadece doğum ışte daha oda marsa ilaç masrafı refakatçi parası vs alıyormuş hastane 4000 5000i bulur dediler. Eşim olsa benim de tek tercihim orası olurdu ama şans ışte.

hayır bu fiyata herşey dahil,yatış,refakatçi,bebeğin masrafları ilk muayenesi bile dahil..özellikle gidip görüştüm bunu hastaneyle ama bu axa sigortaya olan fiyatlar.sigorta olmayınca dediğin gibi 5000 i bulur..

Back
X