2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yeni ticker nasıl olmuş cinsiyetini öğrenen arkadaşlar sizde degiştirin cinsiyetleri görelim

mrb arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir umarım bulantım baya bi hafifledi ama mide yanmam tekrar başladı havalar da iyi kendimi iyi hissetmeye başladım dün doktora gittim hastaneyi ve doktorumu değiştirdim sanırım aradığımı buldum cinsiyetini de öğrendik ama tam kesin değil çünkü kendini göstermedi bacakları sıkı sıkıya kapalıydı doktor sadece pipi göremediğim için kız diyorum dedi çünkü erkek olsaydı bu haftaya kadar görünürdü aradan pipisi falan çıkardı dedi biraz da önde çıktık gelişim olarak hayırlısı artık 10 gün sonra tekrar gidicez gösterirse artık bizimki umarım sizin bebişleriniz de iyidir

canım kaç haftalık hamilesin..takvime eklermisin kendini

mrb arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir umarım bulantım baya bi hafifledi ama mide yanmam tekrar başladı havalar da iyi kendimi iyi hissetmeye başladım dün doktora gittim hastaneyi ve doktorumu değiştirdim sanırım aradığımı buldum cinsiyetini de öğrendik ama tam kesin değil çünkü kendini göstermedi bacakları sıkı sıkıya kapalıydı doktor sadece pipi göremediğim için kız diyorum dedi çünkü erkek olsaydı bu haftaya kadar görünürdü aradan pipisi falan çıkardı dedi biraz da önde çıktık gelişim olarak hayırlısı artık 10 gün sonra tekrar gidicez gösterirse artık bizimki umarım sizin bebişleriniz de iyidir
Aman Aman kız mi geliyor yerim onu ben maşallah annesi
arkadaşlar sanki son ayımıza girmişiz gibi hastane muhabbeti sarmış burayı gerçi bugünden başlamalıyız ama herşey nasip ne kadar hazırlıkta yapsak alnımıza yazılı olanı yaşıyoruz bazılarının çok memnun kaldıgı doktor ve hastaneden bazıları hiç memenun olmayabiliyorlar.aslında herşey biraz şans kötü olaylara kulak kabartmayalım kötülüğü davet etmeyelim bence.
katılıyorum ben de az önce bunu demek istedim öyle bir güne denk geliriz ki kötü şeyler yaşarız vs. Hayat bu bizim planlara göre olmuyor hiçbir şey. Şekil a ben :)

Aman Aman kız mi geliyor yerim onu ben maşallah annesi

katılıyorum ben de az önce bunu demek istedim öyle bir güne denk geliriz ki kötü şeyler yaşarız vs. Hayat bu bizim planlara göre olmuyor hiçbir şey. Şekil a ben :)

dilsecim senin belli olmadı mı hala yaaa bulantıların geçmiştir inşallah

ya bende cinsiyet öğrenmek istiyorum artık :(((((( söylesinler 16.haftaya kadar bekleyemicemmmmm

valla benim doktor da inat etti söylemedi 17 haftaya gün verdi doktoru değiştirmeseydim bekleyecektim mecbur o zamana kadar neyse az kalmış senin de dicem ama insan sabredemiyo bi de ilk olunca

valla benim doktor da inat etti söylemedi 17 haftaya gün verdi doktoru değiştirmeseydim bekleyecektim mecbur o zamana kadar neyse az kalmış senin de dicem ama insan sabredemiyo bi de ilk olunca

daha çok var ya..bidahaki randv. 13 nisanda..valla ben duramıcam başka dr a gidip sorcam önümüzdeki hafta

herkese merhaba

pazar aksamı gece kılodumu batıracak kadar kanamam oldu kahverengi (12+0)
doktora gıttık bebek cok ıyıydı ama ultrasonda kesenın yanında kanama gozuktu
ptesı - salı hıc bir şey yoktu kı
bu sabah kaltıgımda leke seklınde kahverengı geldı.zor sakınlestım.
aksamustu hapsurmamla sulu kahverengı bır sekılde her yer battı .oluyorum sandım.yıne doktora gıttık .ben bebegın kalbını duyalım derken dr kalp atmasını dusunuypsun gobek atıyo senınkı dedı.ama dusuk tehlıkem var.yatmam gerekıyo.
bu haftalarda kanam yasayan var mı.dr bı acıklama yapamıyo.buyuk ıhtımal sonu mutlu olacak ama tehlıke var dıyo..en onemlısı moral.ama ben hıc ıyı degılım

bende salı günü 13+2 deyken kanama yaşadım, burada da yazmıştım , halada hafif şekilde devam ediyor, banada doktor bunun 100 tane sebebi olabilir dedi, bir iğne yaptı ve sürekli yatıcan dedi, ama o kadr korkuyorumki anlatamam. seni çok iyi anlıyorum yani, ama Allah bilir herşeyin en doğrusunu biz sadece elimizden geleni yapıp dinlenelim, gerisi Allaha kalmış.

kızlar bakın ne buldum. Doğru olan tanımla bu tabloya göreymiş... Hooop gittik mi yine geriye:26::26:

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

kızlar bakın ne buldum. Doğru olan tanımla bu tabloya göreymiş... Hooop gittik mi yine geriye:26::26:

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

eskiler hamilelik 9 ay 10 gün derler, 10 gün nereye gitmiş burda?

280 günmüş insanlarda gebelik, en iyisi gün ya da hafta hesabı yapmak, ay hesabı çok karışık

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
valla Patıcım ben bunla ilgilenmiyorum. Daha 16. Haftadayim ve 24 hafta var ben böyle düşünüyorum. Yolun yarışi bıle değil yani.

selam kızlar..
çok fena grip oldum, neyse ki ateş fln yok, ilaçsız atlatırım inş.

dizi muhabbeti yapmışsınız, benim de izlediğim dizi çoktu, şimdi yarısında uyuyup kalıyorum maşallah size

Son düzenleme:
Back
X