2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ozellıkle son ay haftada 1 kılo alıyormussun...yaa benımde gobegım cıktı artık cok hosuma gıdıyor:))bole gogsumu gere gere yuruyorum:))

ben de ben de ben de :21: ama benim göğüsler de büyüdü gere gere yürüyorum ay senin hiç gögsün yokmuş diyenlere inat ha ha.

ben de ben de ben de :21: ama benim göğüsler de büyüdü gere gere yürüyorum ay senin hiç gögsün yokmuş diyenlere inat ha ha.

hahahaha benımkıler agzıma gırecek o derece cıgır atladılar:))yasasınnn gobıslerımıızz yasasın beboslarımızzz oleyyyyyyyyyyyyyyyyy

yuru beee kım tutar senıı tecrube konusuyor:))tecrube yasda deılll yasanmıslıklardadır(nasıl bı kelıme oldu bu ya) dı mı ammaa:))

heyt çekilin ulen tecrübe geliyor. Yaşım küçük olabilir ama tecrübe benden sorulur. Fena gaza geldim. Doktor a gidincd dermiş 4 kilo almışsin çok gülerim. Şaka şaka hergün tarti elimin altında pardon ayağımın :1:

heyt çekilin ulen tecrübe geliyor. Yaşım küçük olabilir ama tecrübe benden sorulur. Fena gaza geldim. Doktor a gidincd dermiş 4 kilo almışsin çok gülerim. Şaka şaka hergün tarti elimin altında pardon ayağımın :1:

bazen dusunuyorum daa evham ve kaygıdan dolayı hamılelıgımızın tadını bıle cıkaramıyoruz...ha sımdı ha sımdı derken 4 bıtıyor yaa bazen koyvermek guzel bence:)))

Selamlar herkese
Doktordan çıktık aimdicikolta ilk defa ise yaradı kıpır kıpırdi maşallah ,
Hersey Cok şükür yolunda Gozukuyor 3'lu testi yapmayacakmış doktorumuz ikilinin sonuclari iyi olduğu icin . Oğlumuz olacağı artık %100 kesinleşti resmimiz bile var bizim :)

kızlar slm.ikigün önce midem kanadı gece hastaneye gittik.bebeğimede baktılar bizim bicirik oturmuş oyun oynuyordu kocaman olmuş.hiç bukadarheyecanlanamiştım onu öyle görünce kendi rahatsızlığımı unuttum.o iyi olsunda bende iyi olurum dedim doktora.anneliği ilk orda hissettim kızlar.insan kendini unutuyor, varı yoğu evladı oluyor.

Selamlar herkese
Hersey Cok şükür yolunda Gozukuyor 3'lu testi yapmayacakmış doktorumuz ikilinin sonuclari iyi olduğu icin . Oğlumuz olacağı artık %100 kesinleşti resmimiz bile var bizim :)

:nazar: maşallah hadi gözün aydın

Selamlar herkese

super o zaman kutluyorum senıı

kızlar slm.ikigün önce midem kanadı gece hastaneye gittik.bebeğimede baktılar bizim bicirik oturmuş oyun oynuyordu kocaman olmuş.hiç bukadarheyecanlanamiştım onu öyle görünce kendi rahatsızlığımı unuttum.o iyi olsunda bende iyi olurum dedim doktora.anneliği ilk orda hissettim kızlar.insan kendini unutuyor, varı yoğu evladı oluyor.

ne mutlu sanaa...gecmıs olsunn acıl sıfalar

Selamlar herkese

ikinize de kocaman :nazar::46::46::46::46::46:

pızzayı yıyınce enerjı patlamaıs oldu bende yaaaa:)))topıge sıgamıyorum ayyyy

ne mutlu anneyım dıyeneeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))))))))))))))

pızzayı yıyınce enerjı patlamaıs oldu bende yaaaa:)))topıge sıgamıyorum ayyyy

ne mutlu anneyım dıyeneeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))))))))))))))

bende bende bende :) topikleri acta gell kurbanin olam kurtar beni buralardan ne olur ne alaka bilmiyorum içimden geldi ha ha :21: hamburger yaradı bana :)

Selamlar herkese

ayy ne güzel maaşallah çok sevindim senin adına ya..bundan önce ne zaman göstermişti cinsiyetini?????

amin amin ya valla bu kadar gülünçe de insan korkuyor Bebegini de 3 haftadır görmüyorum püf

al benden de okadar ımııı..ıcımı okudun valla...27 sınde benım randevu senınkıde 26 sında dımı..ayyy ıns ıkımızde hayırlı hbrlerle gelırız allahım sen bılırsın:)

????????ya kızlar bişi sorcam ;; gebelik takviminde 13+5 olunca nası 14.hafta içinde oluyoruz anlamadım ben..1hafta öndenmi saycaz

Back
X