2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimde Allahın izniyle oğlum olacak :52:

yalnız dr 2 şey söyledi kafam karıştı, biri miyom varmış 3 cm ama önemli değilmiş, diğeri de idrar testlerimde iltihap gördü 2 tane ilaç verdi ama ilaçların gebeler üzerinde bir çalışması yok diyor prospektüste, ya zarar verirse bebişime :5:

magnezyum ilacı da verdi rutin kullandırıyormuş, başka kullanan var mı? bana biraz gereksiz geldi ..
son olarakta bel açıklığı testi yapılacakmış, siz de yaptırdınız mı? acaba bi problem mi var (15. hafta erken haftaya gel öyle bakalım dedi) ...

ayyyhh paranoyaya bağladım galiba :ssz::ssz::ssz:

ay neden böle olduk biz bende öle yiyorum :56:

ilkin cok tuhaf gelmişti ama dilse de önerdi :9:

canım organ kontrolünden bahsediyorsun sanırım ben biraz geç yaptırcam ama yapan doktor da bir sorun olmaz dedi tetenoza karsı benim bagısıklıgım var ama doktor çok büyük bir sorun yasarsan uygularız dedi tetenozu

CNM ISTAHINIZ ACILMIS MASALLAH :nazar::nazar:TADINI CIKARIN BUGUN TEK LOKMA LAMADAIM AGZIMA NE YEDIYSEM CIKTI 16 HAFTALIK OLDUK AMA TIK YOK YANI BUGUN ILAC ALDIM ONN ETKISI NE VARSA CIKARDIM GOZLERIM SISTI BGUN BOLE SACMA BISILER OLUO VUCUDUMDA INS KOTU BISI OLMAZ:(((

benimde allahın izniyle oğlum olacak :52:

Yalnız dr 2 şey söyledi kafam karıştı, biri miyom varmış 3 cm ama önemli değilmiş, diğeri de idrar testlerimde iltihap gördü 2 tane ilaç verdi ama ilaçların gebeler üzerinde bir çalışması yok diyor prospektüste, ya zarar verirse bebişime :5:

Magnezyum ilacı da verdi rutin kullandırıyormuş, başka kullanan var mı? Bana biraz gereksiz geldi ..
Son olarakta bel açıklığı testi yapılacakmış, siz de yaptırdınız mı? Acaba bi problem mi var (15. Hafta erken haftaya gel öyle bakalım dedi) ...

Ayyyhh paranoyaya bağladım galiba :ssz::ssz::ssz:

cnm senı korkutmk ıstemem ama banada dr ılac verdı ıntahap varmıs bend de hsmılelr ıcın onerılmıo yazıodu ustunde dr.aradım bısı olmaz ıc dedı bugun aldım ama mahvoldum mıdemden ılacı atana kadar hep kustum gozlerım sıstı benım ılk defa ve tek lokma koyamadım agzıma mıdem cok fena oldu:(((sabh ılacı almadan okada ıyıydımkı

yalnız dr 2 şey söyledi kafam karıştı, biri miyom varmış 3 cm ama önemli değilmiş, diğeri de idrar testlerimde iltihap gördü 2 tane ilaç verdi ama ilaçların gebeler üzerinde bir çalışması yok diyor prospektüste, ya zarar verirse bebişime :5:

magnezyum ilacı da verdi rutin kullandırıyormuş, başka kullanan var mı? bana biraz gereksiz geldi ..
son olarakta bel açıklığı testi yapılacakmış, siz de yaptırdınız mı? acaba bi problem mi var (15. hafta erken haftaya gel öyle bakalım dedi) ...

kocaman :nazar::nazar: prensine miyop için birşey diyemem ama iltihap oluyor hatta burda arkadaslarda kullandı doktorun verdiği ilaç ise al derim cunku iltihap cok önemli hamilelikde dikkate al ben magnezyum almıyorum ve bel açıklıgı testini biz yapmadık

CNM ISTAHINIZ ACILMIS MASALLAH :nazar::nazar:TADINI CIKARIN BUGUN TEK LOKMA LAMADAIM AGZIMA NE YEDIYSEM CIKTI 16 HAFTALIK OLDUK AMA TIK YOK YANI BUGUN ILAC ALDIM ONN ETKISI NE VARSA CIKARDIM GOZLERIM SISTI BGUN BOLE SACMA BISILER OLUO VUCUDUMDA INS KOTU BISI OLMAZ:(((

canım geçmiş olsun randevun 27simiydi doktorunu arayıp söyle istersen

cnm senı korkutmk ıstemem ama banada dr ılac verdı ıntahap varmıs bend de hsmılelr ıcın onerılmıo yazıodu ustunde dr.aradım bısı olmaz ıc dedı bugun aldım ama mahvoldum mıdemden ılacı atana kadar hep kustum gozlerım sıstı benım ılk defa ve tek lokma koyamadım agzıma mıdem cok fena oldu:(((sabh ılacı almadan okada ıyıydımkı

canım sana da geçmiş olsun..bende ilaç konusunda endişeliyim. gebeik kategorisi birinde B diğerinde C (A en güvenlisi)..
bu durumu biraz araştırıp içicem ben ilaçları galiba bi de tekrar idrar testi yaptırmayı düşünüyorum..

kocaman :nazar::nazar: Prensine miyop için birşey diyemem ama iltihap oluyor hatta burda arkadaslarda kullandı doktorun verdiği ilaç ise al derim cunku iltihap cok önemli hamilelikde dikkate al ben magnezyum almıyorum ve bel açıklıgı testini biz yapmadık

canım geçmiş olsun randevun 27simiydi doktorunu arayıp söyle istersen

saolsn cnm.yok 15 nısanda randevm acaba ılac ıcmeden baska turlu gecmezmi ya

saolsn cnm.yok 15 nısanda randevm acaba ılac ıcmeden baska turlu gecmezmi ya

hangi ilacı alıyorsun ki cnm? ben de ilk zamanlarda bende mide bulantısı için ilaç aldım ve herhangi bir etki yaratmadı mesela mide bulantısı ve yanması için ayva bana iyi geldi birde dondurma ama dondurmayı ben denemedim

Kızlar dondurma benim bulantımı arttırdı...Vanilyalı dondurmada tavuk suyu, et suyu tadı aldım düpedüz....Ki bayılırım dondurmaya

Eve geldim. Yorulmuşum bayağı...

Cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları da tebrik ediyorum. Bakalım biizm ufaklık ne zaman gösterecek.

Kızlar dondurma benim bulantımı arttırdı...Vanilyalı dondurmada tavuk suyu, et suyu tadı aldım düpedüz....Ki bayılırım dondurmaya

Eve geldim. Yorulmuşum bayağı...

Cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları da tebrik ediyorum. Bakalım biizm ufaklık ne zaman gösterecek.

canım sen nezaman cıkacaksın yurtdısına

Umarım bir an önce düzelirsin. Benim de bulantılarım bitmedi. Ama bulantımı kesen tek şey yemek yemek.. O yüzden paso yiyorum..İştahım olmasa da yanımda hep bir tabak yemek....

dilse yi özledim babası ile dışarı çıktı bende kötüyüm yatıyorum öyle. Yarın da annesine gidecek ya kızı ile vakit geçiriyor. Annem gelecekti o da gelemem dedi kendimi kimsesiz hissediyorum ben ya. Kızım ile 2 gün tek kalacağım evde.

Salı günü yolcuyum...Cumartesi dönüyorum..

yolculuk nereye peki canım

dilse yi özledim babası ile dışarı çıktı bende kötüyüm yatıyorum öyle. Yarın da annesine gidecek ya kızı ile vakit geçiriyor. Annem gelecekti o da gelemem dedi kendimi kimsesiz hissediyorum ben ya. Kızım ile 2 gün tek kalacağım evde.

yalnız değilsin ki içinde bir canlı büyüyor onunlasın sende 2 gün anne kız takılcaksınz ne güzel

Herkese merhaba..
Bugün 15. haftamıza girdik bebişimle. Hayatımızda her şey yolunda çok şükür. Rahat bir hamilelik yaşatıyor bebeğim bana, ne mide bulantısı ne tiksinme hiç bişi yok, bu nasıl hamilelikse :nazar: İkili test sonuçlarımız da gayet güzel çıktı, ense kalınlığımız da yok denecek kadar az dedi doktorumuz. :nazar:
Sizi sürekli takip etmeye çalışıyorum ama sayfalar inanılmaz hızlı ilerliyor geçmişi okumaktan günümüze cevap yazamıyorum:)

yolculuk nereye peki canım

yalnız değilsin ki içinde bir canlı büyüyor onunlasın sende 2 gün anne kız takılcaksınz ne güzel

tabiki orası öyle de ışte moralim sıfır ağla ağla bir hal oldum.eşim annem için bir ton laf0etti. Ağır geldi.

geçmiş olsun canım malesef idrar yolu enfeksiyonunu ben de çekiyorum,infex antibiyotik ilacı kullanıyorum yarın son.şu 2 gündür biraz iyiyim daha önce kasık ağrısından ölüyordum resmen,bir haftadır rapor aldım işe gitmiyorum benim sorun işim zaten ısınma problemi yaşıyorum.ama gıcık enfeksiyonu tekrarlıyor sürekli,4 lt ye yakın su içiyorum tuvaletten çıkmıyorum desem yeridir daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.içimi de çok dinliyorum off ki off yani.daha sonraki yazılarında c kategori ilacından bahsetmişsin hangisi o,ama c kategorisi çok iyi bi kategori değildir bildiğim kadarıyla neden dr un verdiki çok mu ciddi iltihabın merak ettim o ilacı iyice araştır canım bence.çok geçmiş olsun Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...

Ben nerdeyse hamileligin basından beri kullanıyorum magnezyumu, doktor vermisse gerek görmüstür ya da bir sikayet üzerine vermistir, bu haftaalrda bildigim kadarıyla gebelerde bacak krampları cogalıyor bazen bunu öngörerek yazıyorlar ilacları..benim basından beri cok karampım var,huzursuz bacak sendromu da var, o yüzden vermisti.

Bende cogu zaman oyle hissediyorum Dils. Kimsem yokmus gibi, hic arkadasım olmamıs gibi...Hamilelikte herseye olan tepkimiz üzerine mercek tutulmus gibi artıyormus.Biraz önce normalde "hadi ya" diyip gecegecgim hic olmayacak birsey icin resmen kulaklarımdan buharlar cıkarttım, kontrolümü kaybedecegim sandım bir ara resmen. Herseyi carpı 100 ile falan yasıyoruz iste.

Back
X