2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

bebeğinin ense kalınlığı 2nin üstünde çıkan varmı?acaba.

amin hepimizinkini inşallah. benim 2 çıktı doktor 2,5 a kadar normal dedi. zaten tek başına ense kalınlığı değil tahlille beraber değerlendirilmesi gerekiyor dedi. 4,5 ense kalınlığı olan bir hastasının bebeği gayet normal doğmuş. umarım yardımcı olabilmişimdir

tekrardan selamlar herkese,sonunda eve gelebildim açtım bilgisyarı geçmişi okuyordum bir selam yazayım dedim .
bugun baya cinsiyet öğrenen olmuş bebişlerin çoğu kız maşallah : ) hayırlı olsun herkese,

dilsecim sende sıkma canını bende öyleyim bu aralar çok yalnız hissediyorum kendimi kimsem yokmuş gibi :(

Sanırım daha fazla ilgiye ihtiyaç duyuyoruz bu dönemde.. Ben annemin yanımda olmasını çok isterdim mesela...

kızlar ya ben 2 gündür bu bel ağrısından çekiyorum , felaket agrıyor, bir tavsiyesi olan varmıdır?

Sanırım daha fazla ilgiye ihtiyaç duyuyoruz bu dönemde.. Ben annemin yanımda olmasını çok isterdim mesela...

kesinlikle öyle bizimkilerde yaklaşık 1 aydır yoklar kötü oluyor , birde ben Bodruma 1.5 sene önce yerleştim bütün herkes, arkadaşlarım , akrabalarım istanbulda o yüzden iyice zor oluyor bana.

aynen bugun bana da dedi 3 lü teste gerek yok diye, yaptırmayacağım bende .

Hatta üçlü testin artık rafa kalktığını. Yapılacaksa 4 lü testin yapılması gerektiğini ama 2 li sonucu iyi çıktığı için gerek görmediğini. Bundan sonra en önemli şeyin ayrıntılı ultrason olduğunu söyledi. İlk önce şaşırdım. ama Dr. "Anneler aman bütün testler yapılsın, sağlam olsun yaklaşımında oluyorlar ama alakası yok, tecrübelerime güvenin, daha tam oturmamış bir testi yapmayalım 2 li sonucu iyiyken" dedi.

kızlar ya ben 2 gündür bu bel ağrısından çekiyorum , felaket agrıyor, bir tavsiyesi olan varmıdır?

kesinlikle öyle bizimkilerde yaklaşık 1 aydır yoklar kötü oluyor , birde ben Bodruma 1.5 sene önce yerleştim bütün herkes, arkadaşlarım , akrabalarım istanbulda o yüzden iyice zor oluyor bana.

Magnezyum kullanıyor musun? Uzun süre aynı poziyonda oturma, ya da uzun süren yürüyüşler yapma...Beline çin yağı sürebilirsin bir de....

Benim 1.5 çıktı. Ama ense kalınlığının tek başına bir anlamı olmuyor. Önemli olan kan testleriyle kombinasyonu...

amin hepimizinkini inşallah. benim 2 çıktı doktor 2,5 a kadar normal dedi. zaten tek başına ense kalınlığı değil tahlille beraber değerlendirilmesi gerekiyor dedi. 4,5 ense kalınlığı olan bir hastasının bebeği gayet normal doğmuş. umarım yardımcı olabilmişimdir

tahlil sonuçlarını daha almadım ben ama ensemiz biraz kalınmış gerçi hafta olarak benim 1 hafta önden gidiyor onun etkisi varmı bilmiyorum 2,6 çıktı doktor kan sonucunu görmeden 3 lü yaptırcaksın dedi bakalım inşallah temiz çıkar.

Hatta üçlü testin artık rafa kalktığını. Yapılacaksa 4 lü testin yapılması gerektiğini ama 2 li sonucu iyi çıktığı için gerek görmediğini. Bundan sonra en önemli şeyin ayrıntılı ultrason olduğunu söyledi. İlk önce şaşırdım. ama Dr. "Anneler aman bütün testler yapılsın, sağlam olsun yaklaşımında oluyorlar ama alakası yok, tecrübelerime güvenin, daha tam oturmamış bir testi yapmayalım 2 li sonucu iyiyken" dedi.

neredeyse tam olarak aynen banada bunları söyledi :)

maşallah sende ne bulantı ne tiksinme diyenlerdensin aman olmasın zaten:nazar:
arada bişeyler yaz,kuru kuru okuma bi selam at :3:hiç olmazsa cinsiyet belli mi?

:) İkili için gittiğimizde doktora 'cinsiyeti belli olmuştur belki, ama kesin olarak göremiyorsanız ihtimalli sonucunu duymak istemiyorum.' dedim. Doktor da emin olamadığından 'peki o zaman bi dahaki gelişinizde bakalım ona' dedi. Şimdi %90 kız veya erkek diycek ben kendimi alıştırıcam, sonra diycek aa yanlış olmuş.. O yüzden duymak istemedim, merak da etmiyorum zaten:) Eşim utrasondaki görüntüsüne bakarak erkek diye gezindi o gün, ne gördüyse artık, duruşu erkek duruşuymuş:)) :49:

benim doktorum 4lü test yapacağını söylemişti

Magnezyum kullanıyor musun? Uzun süre aynı poziyonda oturma, ya da uzun süren yürüyüşler yapma...Beline çin yağı sürebilirsin bir de....

yok canım bana magnezyum vermedi sadece elevit verdi o kadar, çin yağını deniyeyim baş ağrısına falan iyi geliyor çünkü.
teşekkürler,

tahlil sonuçlarını daha almadım ben ama ensemiz biraz kalınmış gerçi hafta olarak benim 1 hafta önden gidiyor onun etkisi varmı bilmiyorum 2,6 çıktı doktor kan sonucunu görmeden 3 lü yaptırcaksın dedi bakalım inşallah temiz çıkar.

Dur bakalım bir kan sonucun ne çıkacak. Canını sıkma ikili testte de yanılma payı oldukça yüksek..Sonuçta istatistiksel bir test. İstersen başka bir yerde tekrarla testi. Bir de 3 lü yerine artık 4 lü yapıyorlar, biraz önce yazmıştım. 3 lü de çok güvenilir bulunmuyormuş...Bir araştır istersen...

yok canım bana magnezyum vermedi sadece elevit verdi o kadar, çin yağını deniyeyim baş ağrısına falan iyi geliyor çünkü.
teşekkürler,

Çin yağı her derde deva..Almanyada yıllardır yılın en iyi bitkkisel ilacı seçiliyor. Kokluyorsun, çayına katıyorsun, sürüyorsun.. Her türlü ağrıyı kesiyor. Bir de ev buram buram nane kokmasa.....Bir hafta çıkmıyor kokusu...Ama napalım katlanacağız...

Angelllsss bir dahaki randevunda bel ağrını söyle doktora. Magnezyuma başlatabilir..Ben dediğim an yazdı bana...

Dur bakalım bir kan sonucun ne çıkacak. Canını sıkma ikili testte de yanılma payı oldukça yüksek..Sonuçta istatistiksel bir test. İstersen başka bir yerde tekrarla testi. Bir de 3 lü yerine artık 4 lü yapıyorlar, biraz önce yazmıştım. 3 lü de çok güvenilir bulunmuyormuş...Bir araştır istersen...

doğru söylüyorsun cnm ikilili teste ultarasona bakan kişi aceyip korkuttu bizi.zaten ultrasona gittiğimde bebiş uyuyordu baya bir uğraştı bebeği kaldırmak için hatta karnıma falan çok bastırdı canımı yaktı dedi ölcemiyorum git bişiler ye gel gittim yedim biraz kıpırdadı sonra gene ölçmeye çalıştı bir 15 dakka uğraştı gene olmadı vajinadan baktı sonra öyle işte cnm yanılma ihtimalide var doktorun . doktorumda kan sonucunu bekliyor bakalım hayırlısı bakayım bir 4 lüye cnm sağol bilgi için.

Back
X