Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek arabası bakmaya basladınız mı arkadaslar ?
ben mac laren quest sport 2012 modelını begenıyorum.
ana kucagına gerek olmadan dogdugu gunden ıtıbaren kullanmaya baslayabılıyoruz.
ve sadece 5 kg cıvarında ve 5 sn gıbı kısa bır sure ıcerısınde katlanabılıyor.
en onemlısı tentesı cıkarılıp yıkanabılıyormus.
yalnız arastırırken 2012 model olmasına dıkkat edın cunku daha oncekı yıllarda cıkan modeller dogumdan ıtıbaren kullanılamıyorlar.
chıcco lar cok agır, ana kucagı dısında kalan kısımları bıle neredeyse 10 kg
mac laren cok guzel gıdıyormus, kayıyor gıbı adete..
bu arada bebek arabası bakmak ısteyen ve ıstanbul da oturan arkadaslar mutlaka haşim işcan gecıdıne yanı saraçhane ye baksınlar
fıyatlar cok farkedıyor.
netten alısverıs ıcın de ben bebetto.com u kullanıyorum. urunler cok şirin :)
özellikle hastane cıkısları cok guzeldı
cıtcıtlı bodyler ıcın mothercare ın kozyatagında outletı var, 7 li boyd ler en son gıttıgımde 29 tl y dı
http://www.eurekakids.net/en/babycare/peg-perego/pliko-mini-diamond-stroller/25335444
http://www.youtube.com/watch?v=_n2ubG9WtGU
ben de geldim. yalan dunyaya kadar burdayim. esim de ps3 oynuyor doyamadi bugun.
ah tatlım yakın olsak dilseyi kapar gelirdim hem kaynatırdik hemde gobuslerı yapıştırırdik ha ha. Gelmiş kadar oldum canım benimcee eeeee :))
biz eldik herkes kaçtı. oyun mu yapıyonuz siz kuzumla bana???
herkesin ki gelir evine benim ki gider annesine ha ha çok iyi oldu buyemek vakti kocalar geldi herkesin![]()
mesajim gitmedi sanip ciftlemisim.
arkadaslar, sizlere mac laren ın baston puset modelınden bahsetmıstım.
dun saraçhane'ye gıttık. mac laren ve peg perego yu kıyasladık. 450 tl fıyat etıketı olan peg perego pliko mini modelini pazarlıkla 380 tl ye aldık.
umarım sızlere fıkır verebılmısımdır.
bız ılk lınkte yer alan ustu puantıyelı olan modelını aldık.
ps3 ben de oynarim ama bu aralar degil. oturunca basina kalkamiyorsun cunku ve bu donem gercekten vaktim yok. tv de bir haberleri bir de cuma gecesi yalan dunya icin acilir. onun disinda izledigimiz butun dizileri netten izliyoruz. bilgisayar bagimliligi cok fena. sabah tuvaletten once ilk isim onun dugmesine basip acmak, gece ancak uyurken kapatmak aliskanlik oldu. hele yalnizken yurtdisinda turkiyeyle tek baglantimdi. gece nerdeyse laptopla uyurdum. telefonum , tv im, ailemle , erkek arkadasimla iletisim yolum, herseyimdi. o aliskanlik simdi de devam ediyor.
birde bizim buralar daracik eski istanbul sokaklari, bebek arabasi surmek o kadar zor ki....
arkadaslar, sizlere mac laren ın baston puset modelınden bahsetmıstım.
dun saraçhane'ye gıttık. mac laren ve peg perego yu kıyasladık. 450 tl fıyat etıketı olan peg perego pliko mini modelini pazarlıkla 380 tl ye aldık.
tam olarak yattıgı ıcın dogumdan ıtıbaren kullanılabılıyor. 5,5 kg cıvarında. tek elle acılıp kapanabılıyor. tentesı ve kuması cıkarılıp makınede yıkanabılıyor.
chıcco ve mac laren dahıl neredeyse tum markalar çin de uretılıyormus. fakat peg perego ıtalya'da uretılıyor.
arabanın hafıf olması ve dogumdan ıtıbaren kullanılmaya baslanacak olması en buyuk avantajı. mac laren ıle gercekten de aynı kalıtede. yan yana bayaa bı karsılastırma ımkanımız oldu.
aldıgımız araba bu ;Peg perego Pliko mini diamond stroller | Strollers | Babycare EurekaKidsHTML:http://www.eurekakids.net/en/babycare/peg-perego/pliko-mini-diamond-stroller/25335444
Özellikleri:
Tek elle baston olarak katlanabilme
Katlamak veya taşıyabilmek içinmerkezi kol
150 dereceden biraz fazla yatırılabilir sırt dayanağı
Doğumdan itibaren kullanılabilir
2, 3 pozisyona ayarlanabilir sırt dayanağı
Boyu ayarlanabilir tutma kolu
Katlandığında ayakta durabilir
Kalite Belgeleri: EN 1888
Taşıma Kapasitesi: 15 kg.
Ürünün Ağırlığı:5,7 kg
Ürünün Açık Ölçüleri: 83 x 49 x 100cm
Ürünün Kapalı Ölçüleri:33 x 94 cm
Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: İtalya
bu da videosuPeg perego Pliko Mini - YouTubeHTML:http://www.youtube.com/watch?v=_n2ubG9WtGU
chicco nun aynı konsepttekı arabalarının yatış kısmı cok dar, bebek buyumeye basladıgında omuzlarına dar gelebılır. ayak koyma yerının uzunlugu da kısa.
mac laren ve chıcco ya gore daha genıs ve daha uzun. kg su onlarla aynı, tek elle kapanabılıyor. bız bayanlar ıcın cok ıdeal.
umarım sızlere fıkır verebılmısımdır.
bız ılk lınkte yer alan ustu puantıyelı olan modelını aldık.