Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
günaydın hepinize bende 7+0 da gitmiştti beni de doktorum herşey yolunda 12.haftada çağırdı ekstra birşey olursa ağrı kanama gibi gelirsin dedi emin olmadım çok fazla değil mi 5 hafta :anneadayı:
günaydıın :) bence şanslısın demek ki hiç risk görmemiş. Direkt 2li tarama fetal dna diye konuya gireceksiniz 12. haftada. Hayırlı olsun.

benim de eş zamanlı hemen hemen kalp atışından sonra azaldı ve yok oldu belirtiler. Tabii bulantı konusundan emin değilim prizin kullanıyorum geceleri yatmadan önce. Belki de o kesiyor. Ama ne göğüs ne de kasık ağrım kalmadı hiçbir zaman da çok olmadı. Vardı ama azdı.
Benim de öyle oldu. Artık bulantım tüm gün olmuyor.

günaydıın :) bence şanslısın demek ki hiç risk görmemiş. Direkt 2li tarama fetal dna diye konuya gireceksiniz demek ki 12. haftada. Hayırlı olsun.
Evet bütün gebeliklerin riski vardır dedi onun harici kalp atısınıda duyunca 12 haftaya attı randevuyu çok şükür herşey yolunda herhalde :)

günaydın hepinize bende 7+0 da gitmiştti beni de doktorum herşey yolunda 12.haftada çağırdı ekstra birşey olursa ağrı kanama gibi gelirsin dedi emin olmadım çok fazla değil mi 5 hafta :anneadayı:
Aaa güzelmiş. Beni 10. Hafta tekrar çağırdı. Gerçekten risk görmediği için çağırmamış olabilir

Aaa güzelmiş. Beni 10. Hafta tekrar çağırdı. Gerçekten risk görmediği için çağırmamış olabilir
Evet kan tahlileri idrar tahlileri vermiştim sonuclarına baktı 12 haftada folıkasiti bırakıtrsın dedi 12 haftada tekrardan vitamınleri konusuruz dedi,ağrı içinde uyardı kasık ağrısı bel ağrısı olabilir

Evet kan tahlileri idrar tahlileri vermiştim sonuclarına baktı 12 haftada folıkasiti bırakıtrsın dedi 12 haftada tekrardan vitamınleri konusuruz dedi,ağrı içinde uyardı kasık ağrısı bel ağrısı olabilir
aynen yaklaşık 10. haftada kasık bel ağrısı bizi bekliyor diye biliyorummm

Benim bir de 3 gün gerideydi. Belki fetal dna hangi hafta yapılacak ona karar verir diye düşündüm şimdi. Zamanı önemliymiş diye duymuştum.

Benim bir de 3 gün gerideydi. Belki fetal dna hangi hafta yapılacak ona karar verir diye düşündüm şimdi. Zamanı önemliymiş diye duymuştum.
ben de düşünüyorum ,doktor bana 12 hafta dedi. aslında sat la usg aynı diye belkide bana tam 12 haftada geldiğinde yeterli olur dedi.

Günaydınnn. Evet ulaşabiliyorum pek tercih etmesem de acil durumlar dışında. Kliniğin wp hattı var hemşiresi iletiyor Ahmet beye.
Anladım bu yöntemde güzelmiş. Bizde hiç numara vs. konusu geçmedi ulaşmak istersen diye. Şimdilik sadece hastane saatlerinde ulaşabilirim bişey sormak istesem.💕

biz emin değildik soralım dedik doktora dışarıdan yaptırılıyor doğum paktine dahil değil direkt yaptırın gibi demedi belki de diyemedi. ama şöyle ben olsam yaptırırım dedi kendi için
Anladım biz yaptıracağız. 10.haftada karar verir diye düşündük ne zaman olacağına.

eurofinsten ben bikaç paket için fiyat aldım hafta sonu. 450 euro civarı şuan. eğer şehrinize yakın araştırma hastanesi varsa daha uygun seçenekler de olabilirmiş benim yokta.....

Cumartesi günü doktora gittim ben de usg ye göre 8+4 çıktı. 2 hafta sonra genetik testler için görüşmeye çağırdı. Bu hafta ağzımda inanılmaz kötü bir tat oluştu. Bulantım hafif azaldı bakalım 10. Haftada neler bekliyor bizi. Uyku halsizlik devam ama :(

Back
X