- 31 Ocak 2025
- 348
- 295
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn. Evet ulaşabiliyorum pek tercih etmesem de acil durumlar dışında. Kliniğin wp hattı var hemşiresi iletiyor Ahmet beye.Günaydın sen doktoruna istediğin zaman ulaşabiliyormusun? Yani numarasını verdimi wp'den yazıyor musun merak ettim![]()
günaydıın :) bence şanslısın demek ki hiç risk görmemiş. Direkt 2li tarama fetal dna diye konuya gireceksiniz 12. haftada. Hayırlı olsun.günaydın hepinize bende 7+0 da gitmiştti beni de doktorum herşey yolunda 12.haftada çağırdı ekstra birşey olursa ağrı kanama gibi gelirsin dedi emin olmadım çok fazla değil mi 5 hafta![]()
Benim de öyle oldu. Artık bulantım tüm gün olmuyor.benim de eş zamanlı hemen hemen kalp atışından sonra azaldı ve yok oldu belirtiler. Tabii bulantı konusundan emin değilim prizin kullanıyorum geceleri yatmadan önce. Belki de o kesiyor. Ama ne göğüs ne de kasık ağrım kalmadı hiçbir zaman da çok olmadı. Vardı ama azdı.
Evet bütün gebeliklerin riski vardır dedi onun harici kalp atısınıda duyunca 12 haftaya attı randevuyu çok şükür herşey yolunda herhalde :)günaydıın :) bence şanslısın demek ki hiç risk görmemiş. Direkt 2li tarama fetal dna diye konuya gireceksiniz demek ki 12. haftada. Hayırlı olsun.
Aaa güzelmiş. Beni 10. Hafta tekrar çağırdı. Gerçekten risk görmediği için çağırmamış olabilirgünaydın hepinize bende 7+0 da gitmiştti beni de doktorum herşey yolunda 12.haftada çağırdı ekstra birşey olursa ağrı kanama gibi gelirsin dedi emin olmadım çok fazla değil mi 5 hafta![]()
Evet kan tahlileri idrar tahlileri vermiştim sonuclarına baktı 12 haftada folıkasiti bırakıtrsın dedi 12 haftada tekrardan vitamınleri konusuruz dedi,ağrı içinde uyardı kasık ağrısı bel ağrısı olabilirAaa güzelmiş. Beni 10. Hafta tekrar çağırdı. Gerçekten risk görmediği için çağırmamış olabilir
aynen yaklaşık 10. haftada kasık bel ağrısı bizi bekliyor diye biliyorummmEvet kan tahlileri idrar tahlileri vermiştim sonuclarına baktı 12 haftada folıkasiti bırakıtrsın dedi 12 haftada tekrardan vitamınleri konusuruz dedi,ağrı içinde uyardı kasık ağrısı bel ağrısı olabilir
Bakalım rahatlamak çok zor bu dönemlerde insan herşeye çok telaşlanıyoraynen yaklaşık 10. haftada kasık bel ağrısı bizi bekliyor diye biliyorummm
Benim bir de 3 gün gerideydi. Belki fetal dna hangi hafta yapılacak ona karar verir diye düşündüm şimdi. Zamanı önemliymiş diye duymuştum.Evet kan tahlileri idrar tahlileri vermiştim sonuclarına baktı 12 haftada folıkasiti bırakıtrsın dedi 12 haftada tekrardan vitamınleri konusuruz dedi,ağrı içinde uyardı kasık ağrısı bel ağrısı olabilir
ben de düşünüyorum ,doktor bana 12 hafta dedi. aslında sat la usg aynı diye belkide bana tam 12 haftada geldiğinde yeterli olur dedi.Benim bir de 3 gün gerideydi. Belki fetal dna hangi hafta yapılacak ona karar verir diye düşündüm şimdi. Zamanı önemliymiş diye duymuştum.
Anladım bu yöntemde güzelmiş. Bizde hiç numara vs. konusu geçmedi ulaşmak istersen diye. Şimdilik sadece hastane saatlerinde ulaşabilirim bişey sormak istesem.Günaydınnn. Evet ulaşabiliyorum pek tercih etmesem de acil durumlar dışında. Kliniğin wp hattı var hemşiresi iletiyor Ahmet beye.
doktorunu iyi duydumAnladım bu yöntemde güzelmiş. Bizde hiç numara vs. konusu geçmedi ulaşmak istersen diye. Şimdilik sadece hastane saatlerinde ulaşabilirim bişey sormak istesem.![]()
Peki fetal dna ile ilgili bir şey dedi mi?ben de düşünüyorum ,doktor bana 12 hafta dedi. aslında sat la usg aynı diye belkide bana tam 12 haftada geldiğinde yeterli olur dedi.
biz emin değildik soralım dedik doktora dışarıdan yaptırılıyor doğum paktine dahil değil direkt yaptırın gibi demedi belki de diyemedi. ama şöyle ben olsam yaptırırım dedi kendi içinPeki fetal dna ile ilgili bir şey dedi mi?
Anladım biz yaptıracağız. 10.haftada karar verir diye düşündük ne zaman olacağına.biz emin değildik soralım dedik doktora dışarıdan yaptırılıyor doğum paktine dahil değil direkt yaptırın gibi demedi belki de diyemedi. ama şöyle ben olsam yaptırırım dedi kendi için
burada bir kaç yorum görmüştüm erken yapıldıgında doğru sonuc veriilmiyor tekrarlanıyor diye bizde araştırıyoruz bakalımAnladım biz yaptıracağız. 10.haftada karar verir diye düşündük ne zaman olacağına.
Aynen öyleymiş. O yüzden doktor bakacağız haftasını düzgün belirlemek lazım dedi.burada bir kaç yorum görmüştüm erken yapıldıgında doğru sonuc veriilmiyor tekrarlanıyor diye bizde araştırıyoruz bakalım