- Emoji Skoru
- 117
- Puanlar
- 688
hepinize çok teşekkür ederim..bebişimin hareketlerini bu haftadan sonra hissetmeye başlarmıyım acaba??
ben 18 bitti 19.haftaya girdiğim gece hisstmeye başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize çok teşekkür ederim..bebişimin hareketlerini bu haftadan sonra hissetmeye başlarmıyım acaba??
genelde 3-6 aldım canım ama ilk zamanlarad lazım olacak
o sınırı bilmek lazım bir kaç tane 0-3 lazım olur herhalde
ilk zamanlar patikli kullanlıyormuş
ama uzarsa keserr tığla işlersin çok da güzel olur :)
kadife çok şık canım
ama penye daha sağlıklı diye sordum doktora hemşirelere sor istersen daha ii bilirler
başladık canım da ne zor ya cahillik ne alcağımı bilmiyorum
çok şey de almk istemiyorum
tulumları çok seviyorum 1-2 tane de ondan alsam
3-4 tane de pantolan alsam yeter herhalde
yetemzse babsını gönderirim çocuğum açıkta kaldı git bişeyelr al derim![]()
günaydın anneler...
hafta sonu giremedim nete özledim sizi valla
12 nisan perşembe günü detaylı ultrasona giricem kısmetse hayırlı haberler alırım inşallah
etraftan duyduğum deneyimlere görede çıt çıtlı body ler çok kullanılıyormuş birde tulumlar ben en çok tavşanlı kadife tulumlar var onlardan almak istiyorum ama nerde bulurum bilemedim çok şirin duruyorlar.öğlen iş yerim alışveriş merkezine çok yakın bornoz gibi ynei doğanlar için havlular var şapkalı onlardan alıcam. Gördükçe dayanamıyorum valla :)
bi pıt pıt yapıyo ama devamı gelmiyo, göbeğimin bi tarafını sertleştiriyo mesela o kadar yalvarıyorum hadi diğer tarafa geç diye tınmıyo beni
kim bilir ne hareketler yapıyodur da ben hissetmiyorumdur.
alışverişe ben de 6 aydan sonra başlamayı düşünüyorum, mobilya mutfak eşyası vs. bütün alışverişi 1 haftada yapmıştım evlenirken, bebeği de 3-5 günde hallederim elimde listeyle
aslında ben erkenden alışveriş yapma taraftarı değilim..uğursuzluk getirir diye korkuyorum,6.aydan sonra almaya başlarım heralde..insab görünce dayanamıyo tabi dimi:) cici cici almak ister herşeyden..
bi pıt pıt yapıyo ama devamı gelmiyo, göbeğimin bi tarafını sertleştiriyo mesela o kadar yalvarıyorum hadi diğer tarafa geç diye tınmıyo beni
kim bilir ne hareketler yapıyodur da ben hissetmiyorumdur.
alışverişe ben de 6 aydan sonra başlamayı düşünüyorum, mobilya mutfak eşyası vs. bütün alışverişi 1 haftada yapmıştım evlenirken, bebeği de 3-5 günde hallederim elimde listeyle
suksuk nerde oturuyorsun ?
cANIM BENİMDE HEP SAĞ TARAFIMDA SAĞ TARAFIM DAHA ŞİŞİK DURUYOOOOO
SANIRIM DAHA KÜÇÜK OLDUKLARI İÇİN DAHA DEVAMINI GETİREMİYORLAR YORULUYOLARDIR ANNESİİİİİİİİİ
NAPALILM YİNE BEKLİYCEZZZZ 1 AYA KADAR NETLEŞTİRİRLER SANIRIMMMMMM![]()
cANIM BENİMDE HEP SAĞ TARAFIMDA SAĞ TARAFIM DAHA ŞİŞİK DURUYOOOOO
SANIRIM DAHA KÜÇÜK OLDUKLARI İÇİN DAHA DEVAMINI GETİREMİYORLAR YORULUYOLARDIR ANNESİİİİİİİİİ
NAPALILM YİNE BEKLİYCEZZZZ 1 AYA KADAR NETLEŞTİRİRLER SANIRIMMMMMM![]()
Günaydın canım hoşgeldinnnnnn
inşallah cnım iii haberlerle gelirsinnnn
benimde 16 nisan pazartesi ayrıntılı ultrasonummmmm
Allah YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR YİNE İNŞALLAHHHHHHHHHH
inşallah canımm kızlarmızı net görebilicek miyiz acaba çok merak ediyorum
sende cd veriyolar mıymış ve ücreti ne kadar dediler canım tabi bir sakıncası yoksa![]()
Merhabalar güzel annelerr
cinsiyetler belli oldumu???
anchusanın,turamitin cinsiyeti ne merak etttim diğerlerinizin?
Slm kızlar...
Ben 62 kiloyla hamile kaldım sonra mide bulantılarından 58 kiloya düştüm.
Şu an 61 im ..yani -1 kilodayım:)))) 5 inci ayıma yeni girdim...hala ara ara mide bulantıları devam ediyor...
Kontroller için Vakıf gurabeya gidiyorum.doktorum %90 kızın olacak dedi
% 10 luk yüzünde mavimi alayım pembemi alayım bilemedim:))))![]()